Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.9 7 0.5
ΑΡΓΟΛΙΔΑ 13241
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
0.5
Φτάσαμε στο κάμπινγκ στις 8 Αυγούστου με σκεπτικό να μέναμε για 2 μέρες στο Ναύπλιο, έτσι όταν ο ιδιοκτήτης ( φιλικός και χαμογελαστός ) μας είπε ότι δεν υπάρχει χώρος για σκηνή αλλά μπορεί με τα ίδια χρήματα να μας έβαζε σε δωματιάκι,δεν το πολυσκεφτήκαμε και είπαμε ναι. Μέγα λάθος... Στο δωμάτιο έκανε αφόρητη ζέστη και η έλλειψη σήτας στο παράθυρο σε έβαζε σε δίλημμα : θάνατος από ασφυξία σε φούρνο του Άουσβιτς ή θάνατος από αλλεργικό σοκ. Καταλήξαμε να κοιμόμαστε με ανοιχτό παράθυρο μπροστά στο οποίο βάλαμε φιδάκι και μπόλικο Αουτάν. Έτσι όταν κάποια στιγμή διαπιστώσαμε την ύπαρξη μιας σφήκας στο δωμάτιο υποθέσαμε ότι μπήκε απ' το παράθυρο... Αμ δε! Ανοίγοντας το φως αντικρίσαμε έκπληκτοι και ολίγον έντρομοι ότι σφήκες μπαινόβγαιναν από τρύπες στην ένωση του τοίχου με το ταβάνι, ακριβώς πάνω από το διώροφο κρεβάτι, όπου προφανώς είχαν την φωλιά τους ( που εξηγούσε και ένα μόνιμο υπόκωφο ήχο που ερχόταν από πάνω ). Το πρωί ο ιδιοκτήτης κατηγορούσε την πανούργα φύση και σε ρητορική ερώτησή μου, "αν αλλεργικό σε σφήκες άτομο, κοιμόταν στο πάνω κρεβάτι και εξαγρίωνε το σμήνος με καμιά ακούσια κίνηση στον ύπνο;", γούρλωσε τα μάτια του και κουνούσε λυπημένα το κεφάλι... Την αξέχαστη νύχτα την πληρώσαμε 15 ευρώ, αντί των συμφωνηθέντων 21, έκπτωση που θα βοηθούσε κατά την γνώμη του ιδιοκτήτη να απαλύνει την μνήμη μας.
Κατά τ' άλλα οι κοινόχρηστοι χώροι και οι χώροι υγειηνής ήταν όντως καθαροί, όμως έκανε διακοπή η ΔΕΗ κατά τις 9μμ για κάνα τέταρτο με αποτέλεσμα πέρα από την απουσία ρεύματος να μην λειτουργία και η αντλία νερού ( ένας κύριος με σαπουνάδες έξω από τις ντουζιέρες δεν φάνηκε και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την έλλειψη εφεδρικής γεννήτριας ).
Η παραλία του κάμπινγκ τίγκα στην ξαπλώστρα-ρακέτα-κουβαδάκια-σανίδες windsurfing-κλπ κλπ,όπως και οι 3 παραλίες που είδαμε κοντά ( Τολό-Καραθώνα-Κονδύλι,το οποίο Κονδύλι είχε αριστερά περνώντας κάτι βραχάκια ωραία καβάντζα μακρυά από τη βαβούρα όπου και την πέσαμε ).
Το Ναύπλιο για να παρκάρεις θύμιζε Ερμού σαββατόβραδο, με ανταμοιβή το καταπληκτικό φαγητό στο Αλαλούμ ( λίγο τσιμπημένες τιμές, απόλυτα δικαιολογημένες από την ποιότητα και τις μερίδες όμως... )
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 7629

Yesterday 9878

Week 37332

Month 164913

All 12670031

Αυτή τη στιγμή online 346 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7628

Yesterday 9878

Week 37331

Month 164912

All 12670030

Αυτή τη στιγμή online 346 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions