Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 26 0.5
ΑΧΑΪΑ 36053
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
3.0
Ήσυχο μικρό κάμπινγκ ιδανικό για χαλάρωση και ησυχία. Οριοθετημένες θέσεις με ρεύμα παντού τουαλέτες και ντουζιέρες πολύ κοντά. Όλα είναι κοντά γιατί είναι μικρό κάμπινγκ. Το βράδυ δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα να κινούνται μέσα αλλά αν γυρίσει κανείς αργά το αφήνει έξω ακριβώς κάτω από δέντρα.
Η περιοχή έχει πεύκα και ευκάλυπτους οπότε έχει σκιά όχι παντού τέλεια αλλά στις περισσότερες θέσεις αρκετά καλή. Για να μην παραπλανήσω κανέναν τέλεια σκιά 5 θα έβαζα στο κάμπινγκ στη Σαμοθράκη που για να στεγνώσουν τα ρούχα σου ψάχνεις να βρεις σημείο που να το δει λίγο ήλιος.
Η θάλασσα είναι έξω από το κάμπινγκ και έχει πεζούλι στο φράχτη του κάμπινγκ όπου μπορείς να κάτσεις αν δεν έχει καρέκλα και δέντρα με σκιά όλο το μεσημέρι!!!. Ιδανικό για όποιον έχει παιδιά γιατί μπορεί να κάτσει στην παραλία και το μεσημέρι. Πολλές φορές κάτσαμε από το πρωί ως το βράδυ στην παραλία και τις επικίνδυνες ώρες αφού υπήρχε φυσική σκιά και τα παιδιά μπορούσαν να παίζουν. Πάρτε μαζί καρέκλες η ξαπλώστρες γιατί δεν είναι οργανωμένη παραλία. Η θάλασσα είναι ήσυχη χωρίς κύματα ιδανική για παιδιά. Δεν έχει άμμο αλλά βότσαλα μεγάλα ,ρίχνεις μια ζεμπεκιά όταν μπαίνεις, και βαθαίνει σχετικά γρήγορα.
Καθαρές τουαλέτες και μπάνια ζεστό νερό συνέχεια οι ιδιοκτήτες ευγενικοί και χαμογελαστοί. Καλό είναι να κάνει κανείς κράτηση γιατί δεν έχει πολλές θέσεις δεδομένου ότι έχει πολλά μόνιμα τροχόσπιτα. Η ευρύτερη τοποθεσία δεν είναι αξιόλογη έχει και κάτι εργοτάξια για την Εθνική οδό αλλά δίπλα στο κάμπινγκ έχει ένα μίνι δάσος και στο τέλος του έχει τις εκβολές του ο ποταμός Κράθις.
Έχει μίνι μάρκετ με αρκετά πράγματα και καφέ πρωινό και εστιατόριο. Παρόλα αυτά η Ακράτα είναι 3 λεπτά με το αυτοκίνητο και έχει ΑΒ, Σκλαβενίτη, Φούρνους και ότι τραβάει η ψυχή του καταναλωτή.
Νομίζω είναι μια πολύ καλή επιλογή για διακοπές κοντά στην Αθήνα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για χαλάρωση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
24 Ιουλίου 2016
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 202

Yesterday 9934

Week 39839

Month 167420

All 12672538

Αυτή τη στιγμή online 244 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 202

Yesterday 9934

Week 39839

Month 167420

All 12672538

Αυτή τη στιγμή online 245 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions