Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 26 0.5
Hot
ΘΑΣΟΣ 62602
Το Ομορφότερο Camping με τις Χειρότερες Τουαλέτες
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
4.0
Πήγαμε την περίοδο 9-21 Αυγούστου 2010 και αν και το camping ειχε αρκετά μειονεκτήματα, καταλείξαμε όλοι οτι ήταν απο τα ομορφότερα μέρη για να στήσεις τη σκηνή σου (αν και στο camping υπήρχαν σημαντικά περισσότερα αυτοκινήμενα ξένων τουριστών & τροχόσπιτα οικογενειών).
ΧΩΡΟΣ ΣΚΗΝΗΣ=ΤΕΛΕΙΟΣ
Το camping εχει υπέροχους περιφραγμένους με πρασιές(;) τεράστιους αλλά και μικρότερους χώρους οι οποιοι περιστοιχίζονται απο πανύψηλα δέντρα που προσφέρουν σκια και προσδίδουν την αίσθηση του ιδιωτικού χώρου. Μπορεί κανείς να στήσει με την παρέα του, όσες σκηνές και αν είναι, στον ίδιο χώρο αποφεύγοντας τραγελαφικές καταστάσεις σε άλλα camping με πολυ μικρούς χώρους που στήνει ο ένας εδώ και ο άλλος όπου βρει.
ΠΑΡΑΛΙΑ=ΚΑΛΗ
Η Παραλία του camping ηταν καλή με την έννοια οτι δεν ήταν "αξιοποιημένη" (βλ. κατάμεστη απο ομπρέλες ξαπλώστρες, beach bar με τρελα δυνατά μουσική κλπ) κάτι το οποίο μας έλειψε στις υπόλοιπες παραλίες της Θάσου, που αν και είχαν υπέροχα νερά ήταν πνιγμένες στις ομπρέλες. Μπάνιο λοιπόν ευχαριστηθήκαμε στην παραλία του camping που είχε πάντα λίγο κόσμο, τα νερά ήταν καθαρά και για εμάς που απολαυάνουμε το βόλευ στη θάλασσα, τα ρηχά νερά ήταν ατου.
ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ= ΜΕΤΡΙΟ
Μετριο μινι μαρκετ με τα απαραίτητα είδη θαλάσσης και camping να υπάρχουν, εφοδιασμένο με τσιγάρα και αρκετά φαγητά/γλυκά κλπ. Το μειονέκτημα ήταν οτι λογω κατανάλωσης τα νερά δεν ήταν ποτέ πολυ κρύα
ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ= ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ
Η Καφετερια ειναι πάνω στη θάλασσα, και ειναι πανέμορφη. ΑΛΛΑ πολυ μικρή, με λίγη σκιά και το κυριότερο με ασχετη κοπέλα να εξυπηρετει. Για να πιουμε φραπέ καταλείγαμε στην παντομίμα, και οταν παραγγείλαμε φρεντο καπουτσίνο και μας ήρθε φραπέ με χτυπημένο γάλα συνειδητοποιήσαμε οτι μπορούμε κάλιστα να απολαμβάνουμε τον καφέ στην καφετέρια εξω απο το camping. Κριμα, πολυ ωραιος χώρος, θα ήταν εξαιρετικά και το βράδυ για ποτό, αλλά δεν...
ΤΑΒΕΡΝΑ= ANYΠΑΡΚΤΗ
Δεν υπήρχε, μάλλον γιατί ακριβώς εξω απο το camping έχει 3.
ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ=ΤΡΑΓΙΚΕΣ
Οι χειροτερες τουαλέτες που έχω συναντήσει σε camping. Οι εγκαταστάσεις είναι παλιές και προφανώς δεν έχουν συντηριθεί ποτέ, με αποτέλεσμα να συναντά κανείς σπασμένα πλακάκια, κιτρινισμένους νιπτίρες, βουλωμένα λούκια και χαλασμένα καζανάκια. Αν και οι καθαρίστριες καθάριζαν 2 φορές την ημέρα, δεν καθάριζαν ποτέ τα πλακάκια των τοίχων και τις πορτες με αποτέλεσμα να είναι τόσο βρώμικα που πραγματικά εκανες οτι ήταν δυνατό για να μην ακουμπήσει τίποτα. Η αποθέωση ήταν οταν συνειδητοποιήσαμε οτι στις γυναικείες τουαλέτες υπήρχαν και ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ.Παραπονεθήκαμε στους υπαλλήλους της ρεσεψιον για την υγεινή και την ασφάλεια αλλά δεν νομίζω οτι ήταν διατεθιμένοι να κάνουν κάτι. Ευτυχώς έξω απο camping σε απόσταση 2 λεπτών με τα ποδια υπήρχε καφετερεια με πεντακάθαρες τουαλέτες τις οποίες επισκεπτόμασταν καθημερινώς για ευνόητους λόγους.

Παρά τα μειονεκτημάτα και το σοβαρό πρόβλημα με τις τουαλέτες θα ξαναπήγαινα άνετα για να απολαυσω ξανά να μένω μέσα στα δέντρα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 8899

Yesterday 10158

Week 67536

Month 47380

All 12756015

Αυτή τη στιγμή online 246 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 8899

Yesterday 10158

Week 67536

Month 47380

All 12756015

Αυτή τη στιγμή online 246 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions