Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.8 6 0.5
ΚΑΒΑΛΑ, ΣΕΡΡΕΣ & ΔΡΑΜΑ 19798
Εχω δει φωτογραφίες του από το internet και μου αρέσει! ενθουσιάζομαι! , τηλεφωνώ και επικοινωνώ με μια ευγενέστατη κυρία οπού μου λέει έχουμε κάποιο χώρο ελάτε από δω και θα σας εξυπηρετήσουμε.
Φτάνω στις 23.00 το βράδυ μετά από πολύωρη οδήγηση , μπαίνω μέσα στο camping ανενόχλητος (πεζός εννοείται) και αρχίζω και το περπατώ , ελεύθερο χώρο δεν διέκρινα όσο περπατούσα κι αρχίζω να στρεσάρομαι , κατευθύνθηκα προς το μπαρ οπού συνάντησα έναν ευγενικό κύριο, μου φώναξε την υπεύθυνη εξίσου ευγενέστατη αλλά όχι η ιδία του τηλεφώνου , την ενημερώνω ότι έχω μια σκηνή ψηλή και οτι σας είχα καλέσει και πριν 2 μέρες κλπ
Ξεκάνει να μου λέει μμμ τώρα δεν έχουμε και πολλές επιλογές , τσ ήταν να φύγει μία σκηνή αλλά τελικά δεν έφυγε ,εν τέλεI με πάει σε ένα μικρό χώρο ανάμεσα στα κτίρια οπού στεγάζονται οι τουαλέτες και τα μπάνια και μου λέει μόνο εδώ έχω τώρα , ρωτώ αυτά εδώ τα κτίρια τι είναι? , απαντά είναι τα μπάνια αλλά αυτές οι πόρτες δεν ανοίγουν πότε, λέω με τίποτα και δεν μου αρέσει , (κραταώ τα νεύρα μου , καθότι η κυρία -εργαζομένη ήταν ευγενέστατη σε όλη την προσπάθεια τις να με εξυπηρετήσει , full ιδρωμενος και νυστικος με τα κουνούπια να με παρταρουν) τις πρότεινα εγώ ένα σημείο οπού είδα και η απάντηση τις ήταν όχι γιατί εκεί αύριο το απόγευμα έχει παιδικό πάρτι.
Κάπως έτσι είπα καληνύχτα σας και αναζήτησα το επόμενο κοντινότερο camping , δεν βάζω καμιά βαθμολογία καθώς δεν έμεινα πάνω από 30 λεπτά όπου συζητούσαμε.
Από ζωτικό χώρο δεν έχει τίποτα είναι κολλητά το ένα τροχόσπιτο δίπλα από το άλλο , είναι μικρό γενικά και από ότι φαίνεται δουλεύει με μόνιμους πελάτες από τα ευρύτερα βαλκάνια

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
17 Αυγούστου 2021
Αναχώρηση
17 Αυγούστου 2021
Ταξίδεψα με
Μόνος
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1766

Yesterday 7279

Week 21591

Month 149172

All 12654290

Αυτή τη στιγμή online 431 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1766

Yesterday 7279

Week 21591

Month 149172

All 12654290

Αυτή τη στιγμή online 431 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions