Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 25 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 64592
Πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα!
(Ενημερώθηκε: 23 Αυγούστου, 2014)
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
4.5
Έμεινα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο και το κάμπινγκ ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες που μου είχαν δημιουργήσει τα σχόλια εδώ, νομίζω το αδικούν (αν και ομολογώ πως λόγω προγράμματος δεν πέρασα ολόκληρο το κρας-τεστ του Σ/Κ).

Μέρος συμμαζεμένο. Εγκαταστάσεις πολύ καινούριες. Ντους απολαυστικά! Καθαριότητα άψογη. Μέρος στημένο με ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - πολύ σημαντικό σε μια κακοπαθημένη Σιθωνία, γεμάτη κάμπινγκ-γυφτομαχαλάδες. Σκιά άψογη, και στο μεγαλύτερο μέρος του χώρου των σκηνών φυσική (πυκνά πλατάνια). Τις καθημερινές πάρα πολύ ήσυχο και με λίγο κόσμο, νομίζω εξαιρετικό και για οικογένεια. Το Manassu πολύ ωραίο μπαράκι, χωρίς υπερβολικά δυνατή μουσική, με ωραίο νέο κόσμο αλλά φιλικό και στις οικογένειες. Τιμές οι αναμενόμενες (φραπέ 4Ε, κλαμπ σάντουιτς 5,5Ε, μπύρες 4,5-5Ε). Η θάλασσα προσωπικά μου άρεσε πολύ, πεντακάθαρη, με χοντρή άμμο. Πέντε λεπτά κολύμπι πρις τα αριστερά: μικρές αμμουδιές κάτω από τα πεύκα. Το βράδυ ησυχία στο μπαρ. Το εστιατόριο γκουρμέ ή ψευτογκουρμέ φάση (όπως το δει κανείς), όχι κάτι εξαιρετικό αν το συγκρίνεις με εστιατόρια πόλεων, αλλά ευχάριστη διαφοροποίηση από τα συνηθισμένα και ότι έφαγα ηταν ικανοποιητικό (25-30Ε ανά άτομο). Εξαιρετική πίτσα και κρέπα στο μικρό διπλανό μαγαζάκι (2,5-3 Ε) - δοκιμάστε οπωσδήποτε. Τις τιμές στο μίνι-μάρκετ τις θεωρώ αναμενόμενες: γάλα Κουκάκη 0,5L 1Ε, κουτάκι μπύρας 1,10Ε, γάλα κακάο Κουκάκη 1,5Ε, παγωτά στις τιμές καταλόγου. Προσωπικό ευγενέστατο παντού. Το μπάρμπεκιου επιτρέπεται. Ψυγεία και καταψύκτες υπάρχουν, πλυντήρια όχι. Το κινητό το αφήνεις για φόρτιση στην υποδοχή (αν δεν πάρεις ρεύμα στη σκηνή).

Το Σ/Κ το σκηνικό αλλάζει κάπως. Το κάμπινγκ γεμίζει ασφυκτικά, κυρίως με παρέες νέων. Λίγη παραπάνω φασαρία είναι αναμενόμενη. Αξίζουν όμως άπειρα εύσημα στον νυκτοφύλακα: Με ευγενικό αλλά επιτακτικό τρόπο έστειλε την παρέα που έκανε (όμορφη) φασαρία και την κιθάρα τους στην πλαζ, όπου δεν ενοχλούσαν, και στις 00:30 είχε επιβληθεί πραγματική κοινή ησυχία. Η καθαριότητα παρέμενε εξαιρετική παρά τον κόσμο. Στο μπιτσόμπαρο πιο κοσμική φάση - κλείστε από την προηγούμενη μέρα ομπρέλα!

Μόνα μειονεκτήματα:
Η έλλειψη ενός εστιατορίου με πιο χαμηλές τιμές (Το εστιατόριο Μanassu είναι για μια φορά.)
Ο χωματόδρομος - αλλα είναι αρκετά ομαλός, και αν σε νοιάζει η σκόνη στο αυτοκίνητο μήπως δεν είσαι για κάμπινγκ;
Θάλασσα βαθιά για τα παιδάκια.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού, έτσι που είναι μικρό και συμπαθητικό θα το χαρακτήριζα "boutique camping". Και φυσικά θα ξαναπάω!

[Update-Απάντηση στον παραπάνω συνταξιδιώτη: Τις τιμές τις χαρακτήρισα αναμενόμενες, όχι λογικές. Και στην ουσία δεν διαφωνώ σε κάτι που γράφεις. Την ίδια εικόνα δίνουμε, που σε κάποιους ταιριάζει ως πρότυπο διακοπών, σε άλλους πάλι οχι. Τονίζω βέβαια ότι, τουλάχιστον τον Ιούλιο που πήγα, η πολυκοσμία που περιγράφεις αφορούσε το σ/κ και όχι τις καθημερινές, που ήταν πολύ ήσυχο. Επίσης υπάρχει οριοθέτηση για τις σκηνές (αν και αρκετά πυκνή όταν γεμίζει). Τέλος, το σχόλιό μου για ποιος κάνει για κάμπινγκ αφορούσε το πόσο προετοιμασμένος θα πρέπει να είναι κανείς για σκόνη και ταλαιπωρία γενικότερα, και δεν είχε πρόθεσει να θίξει.]

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
21 Ιουλίου 2014
Αναχώρηση
26 Ιουλίου 2014
Ταξίδεψα με
Μόνος
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 3844

Yesterday 6301

Week 18167

Month 67628

All 12776263

Αυτή τη στιγμή online 183 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3844

Yesterday 6301

Week 18167

Month 67628

All 12776263

Αυτή τη στιγμή online 183 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions