Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.2 32 0.5
Hot
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 42138
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΟ !!!!
(Ενημερώθηκε: 18 Αυγούστου, 2013)
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Γυρίσαμε από Αμμουλιανή στις 17/8/2013 με πολύ καλές εντυπώσεις από τις εγκαταστάσεις, επισκέφθηκα το camping με την κοπέλα μου. Η θάλασσα είναι ακριβώς κάτω από το camping και είναι απλά τέλεια....Είναι αρκετά ήσυχο ιδανικό για οικογένειες και χαλάρωση. Το camping είχε φυσική σκιά από τα δέντρα αλλά οι ιδιοκτήτες φρόντισαν και για τεχνητή σκίαση για τον χώρο των σκηνών, η απόσταση μεταξύ των σκηνών είναι σχεδόν ανύπαρκτη, αλλά το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα σταθμεύονται εκτός camping αφήνει περιθώρια να απλωθείς στους διαδρόμους, να μην σηκώνεται σκόνη και να αποφεύγεται ο κίνδυνος ατυχημάτων (αρκετά βασικό), το ρεύμα είναι υποχρεωτικό επί πληρωμή (1 ευρώ την μέρα), αλλά δεδομένου ότι το χρειαζόμαστε όλοι, είναι πολύ οικονομικό. Η καθαριότητα ειδικά στους χώρους υγιεινής ήταν αξιοπρεπής αν και σε ώρες αιχμής θα χρειαζόταν λίγο περισσότερη προσοχή από τους υπεύθυνους, το γεγονός ότι ειδικά τα ντους ήταν λίγα (3) δημιουργούσε συνωστισμό, αλλά δεν έλλειπε το ζεστό νερό. Στις εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνετε beach bar και εστιατόριο με καλές τιμές και καλό φαγητό, υπάρχει και mini market στον χώρο του camping με ελαφρώς τσιμπημένες τιμές αλλά το προσωπικό είναι εξυπηρετικότατο. Δεν υπάρχει πουθενά πρόσβαση στο internet, ούτε καν στο εστιατόριο.
Γενικά δεν είχαμε πρόβλημα κατά την διαμονή μας και φύγαμε με πολύ καλές εντυπώσεις και σίγουρα θα το ξανατιμήσουμε !!! Μάλλον θα θεωρηθεί μεγάλο συν ότι είδα πολλούς γνωστούς που είχαμε μία καλημέρα και σε μικρό χρονικό διάστημα οι γείτονες γίνανε φίλοι, παρότι η ώρα κοινής ησυχίας ξεκινούσε νωρίς το βράδυ η παραλία προσφέρετε για κιθάρα και μπύρες μέχρι το πρωί..!!
ΥΓ το ΚΤΕΛ σε αφήνει ακριβώς έξω από το ferry στην Τρυπητή και στην Αμμουλιανή υπάρχει τοπικό ΚΤΕΛ ή ένα ιδιόμορφο ταξί...που σε αφήνουν έξω ακριβώς από το camping. Με το αυτοκίνητο απέχει μόλις 5' λεπτά.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
14 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
17 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5664

Yesterday 6643

Week 50724

Month 145604

All 12854239

Αυτή τη στιγμή online 224 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5664

Yesterday 6643

Week 50724

Month 145604

All 12854239

Αυτή τη στιγμή online 224 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions