Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.8 42 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 142794
Επισκέφθηκα το camping αυτό σε μια ημερίσια εξόρμηση απλά για να το τσεκάρω, χωρις να μείνω. Οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής:
Η τοποθεσία είναι καταπληκτική. Το camping είναι ουσιαστικά ένα δάσος που φτάνει σε μια απίστευτα όμορφη παραλία (εντελώς παρόμοια με αυτή του αρμενιστή...), καθώς επίσης και σε μια άλλη πιο απομακρυσμένη παραλία που θα περίμενες ότι θα είναι και πιο απόμερη....αλλά δυστυχώς.....
Α, έχει και καλή σκιά. Αυτά είναι όλα τα καλά, που όπως είναι φανερό τα προσφέρει η φύση και όχι η επιχείρηση...
Εφόσον δεν διέμεινα στο camping δεν μπορώ να σχολιάσω τις παροχές του, ωστόσο θα συμφωνήσω στο ότι οι εγκαταστάσεις του έδειχναν παλιές και οι τουαλέτες λίγες για το μέγεθος του. Γενικά υπήρχε η αίσθηση της εγκατάληψης.
Αυτό όμως που μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση είναι η νοοτροπία των μόνιμων θαμώνων, οι οποίοι ενδεχομένως και να καμαρώνουν για το πόσο φυσιολάτρες είναι που επιλέγουν να κάνουν camping στήνοντας τα τροχόσπιτα και τις απείρου κάλους κατασκευές τους, που παραπέμπουν σε φαβέλες, σχεδόν πάνω στο κύμα, αλλοιώνοντας έτσι το τοπίο. Παλιοί νεροχύτες που τους είχαν στα σπίτια τους και τους κουβάλησαν εκεί πρόχειρα στημένοι, αυτοσχέδιες τουαλέτες-τσαντίρια με σωλήνες να φεύγουν προς ύποπτη κατεύθυνση...(εγώ προσωπικά εκατσα στην άλλη μεριά της παραλίας που ευτυχώς ήταν μακριά...), πλαστικές σίτες(εντάξει ήταν πράσινες για να εναρμονίζονται με το τοπίο) για περίφραξη του εξοχικού (ουπς συγνώμη, του τροχοσπιτου εννοούσα)και άλλα τέτοια ωραία. Μόνιμες τέντες υπήρχαν και στην παραλία μαζί με αποτσίγαρα και τις κλασικές λοξές ματιές των μονιμάδων.
Κρίμα...το μέρος είναι πανέμορφο και αν μείνεις προς το βάθος και όχι κοντά στην παραλία πιστεύω θα ευχαριστηθείς τόσο τη φύση που μάλλον θα παραβλέψεις τις ανεπαρκείς παροχές (εμείς είδαμε μέχρι και σκιουράκι!!!).
Θα ήθελα πολυ να πάω, αλλά οι διακοπές είναι τόσο λίγες που δε θα ρίσκαρα ποτέ να αναλώσω ούτε τα χρήματα αλλά ούτε και την πολύτιμη ηρεμία μου σε ένα μέρος που κανείς δε σέβεται τη φύση, και ως εκ τούτου και τον άνθρωπο.
Έχω και τον τιμοκατάλογο για όποιον ενδιαφέρεται.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
07 Ιουλίου 2012
Αναχώρηση
07 Ιουλίου 2012
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5654

Yesterday 9878

Week 35357

Month 162938

All 12668056

Αυτή τη στιγμή online 360 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5654

Yesterday 9878

Week 35357

Month 162938

All 12668056

Αυτή τη στιγμή online 360 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions