Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.8 42 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 142796
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
0.5
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
5.0
απο τα 14 χρονια μου(πρωτη φορα με τους γονεις) φανατικη επισκεπτης επειτα για 15 χρονια.λογω της ομορφιας και για κανενα αλλο λογο!!ΜΑΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ!! αλλα μαχαιρι στη καρδια η καθε επισκεψη..
το καμπιγκ ειναι δημοτικο και δυστυχως η διαχειρηση αυτου του χωρου γινεται με τον χειροτερο τροπο επι δεκαετιες!!απολυτο "ξεζουμισμα" και καταστροφη του φυσικου περιβαλλοντος απο τους επισκεπτες γιατι απλα δεν τηρειται κανενας κανονας σε αυτο το καμπιγκ η τελευταια μου επισκεψη ηταν το 2004 με απουσια 5 χρονων απο την περιοχη, ασφαλωε δεν ειχε αλλαξει τιποτα απο την τελευταια μου επισκεψη εκει.συνηθως κατασκηνωνα στην αριστερη εκταση προς την παραλια πορτοκαλι-καβουροτρυπες.αυτο που γινοταν ειδικα τα σαββατοκυριακα απο τον κοσμο της θεσσαλονικης ηταν απεριγραπτο.μουσικη απο το αυτοκινητο του καθε ενα στην διαπασων,αναμα φωτιας χωρις εγκριση και στοιχειωδη μετρα προφυλαξης,σκουπιδια και βρωμια παντου,οι χρονιοι επισκεπτες με μονιμη σκηνη σε καποια μερη οργανωναν γυρω απο την σκηνη τους τον προσωπικο τους κηπο με λαχανικα..λουλουδια!!τουαλετες βρωμικες..ντουζ..καμια υποδομη αποχετευσης!
το καμπιγκ "πλατανιτσι"εκμεταλευεται την ομορφια του τοπιου χωρις να την συντηρει και να την διατηρει,παραμονο απομυζα χρηματα απο τους πελατες."μπατε σκυλοι αλεστε".."ξεφραγκο αμπελι"...με χαμηλο τιμοκαταλογο λογω δημοτικης αρχης.
για μενα καθε επισκεψη ηταν μια πικρα!!εχω κανει αναφορα για τις συνθηκες σε αρμοδιους φορεις(πυροσβεστικη, περιβαλλοντικες οργανωσεις,ΕΟΤ,ΙΝΚΑ,κτλ) δηλωναν γνώστες αλλα ανυμποροι...ειναι το "καπελακι"της δημοτικης αρχης...γιατι σε ιδιωτικη επιχειρηση οι ελεγχοι θα ηταν πιο συνεπεις μετα απο καταγγελια και η συμμορφωση θα ηταν αναποφευκτη.
προτεινω ανεπιφυλακτα την επισκεψη στην περιοχη μονο για το φυσικη ομορφια και την βουτια στις παραλιες του καμπιγκ "πλατανιτσι".για να κατασκηνωσετε ειδικα για σας που ειστε φυσιολατρες και κατασκηνωτες εκ πεποιθησεως..ΜΑΚΡΙΑ!!..εκτος κιαν εχετε τροπο να ανατρεψετε τη καταντια.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1811

Yesterday 9934

Week 41448

Month 169029

All 12674147

Αυτή τη στιγμή online 191 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1811

Yesterday 9934

Week 41448

Month 169029

All 12674147

Αυτή τη στιγμή online 191 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions