Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 26 0.5
Hot
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 33598
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Πηγαίνω στο συγκεκριμένο camping τα τελευταία τρία καλοκαίρια πάντα μετά τις 15 Αυγούστου.
Δεν έχει τύχει να βρέξει ποτέ πάρα πολύ αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει ρέμα δίπλα στο camping το οποίο "κατεβάζει" πολλά αν ρίξει "καρέκλες". Πέρυσι παρέσυρε σκηνές και αυτοκίνητα αλλά έριξε τον κατακλυσμό του Νώε όχι βροχή...
Οι αγελάδες και τα υπόλοιπα συμπαθή τετράποδα έχουν εξαφανιστεί και πλέον ο χώρος εκείνος ανήκει στο camping χωρίς όμως σκιά γιατί τα δεντράκια είναι ακόμα μικρά και κοντούλικα (τουλάχιστον μέχρι πέρυσι).
Από καθαριότητα πραγματικά αστράφτουν οι τουαλέτες (όπως έλεγε ο hopkins η καθαρίστρια στην κυριολεξία έχει κατασκηνώσει κι έχει χρεωθεί με 108 τις τουαλέτες και τα ντους) & υπάρχει ΠΑΝΤΑ ζεστό νερό ακόμα και στις 3 τη νύχτα!!!
Από την άλλη μεριά είναι ιδανικό για παιδάκια, σκυλάκια, γιαγιάδες, παππούδες και λοιπούς συγγενείς που θέλουν οι μεν να ξασαλώσουν (βλ. παιδάκια) και οι δε να χαλαρώσουν (όλοι οι υπόλοιποι).
Πραγματικά περνάς άσφαλτο για να πας στην παραλία αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα πιτσιρίκια να τα κρατάς από το χέρι για να μην ξεφύγουν, αλλά αυτό το κάνεις παντού έτσι κι αλλιώς!
Η θάλασσα είναι εξαιρετική και ιδανική για μικρά παιδιά γιατί είναι ρηχή και ζεστή. Τεράστια παραλία με πεντακάθαρη άμμο και ορμίσκους για ζευγάρια.
Επίσης υπάρχει πλυσταριό με πλυντήριο & στεγνωτήριο για πλύσιμο ρούχων καθώς και πεντακάθαρη κουζίνα για πλύσιμο πιάτων. Επίσης αξιοπρεπές mini market που όμως σε περιόδους κοσμοπλημμύρας ξεμένει από πάγο και αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στο διπλανό camping.
Σε γενικές γραμμές η διαμονή στο Μελίσσι είναι φτηνή μεν αλλά όχι φτηνιάρικη και εγώ προσωπικά την συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά σε οικογένειες με μικρά παιδιά. Πραγματικά θα κάνουν διακοπές που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Υ.Γ.
ΟΧΙ, δεν τα «παίρνω» από κανένα. Οι παραπάνω απόψεις και γνώμες είναι καθαρά προσωπικές!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 8666

Yesterday 9878

Week 38369

Month 165950

All 12671068

Αυτή τη στιγμή online 394 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 8665

Yesterday 9878

Week 38368

Month 165949

All 12671067

Αυτή τη στιγμή online 394 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions