Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.1 52 0.5
Hot
ΠΑΡΟΣ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 102650
Χυμαδιό. Από τις χειρότερες εμπειρίες!!
(Ενημερώθηκε: 22 Αυγούστου, 2023)
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
3.0
Θετικά: Η τοποθεσία του ήταν παρά πολυ καλή, 5 λεπτά με τα πόδια απο το κέντρο της Αντιπάρου. Ο χωρός είναι πάρα πολυ μεγάλος και έχει χωρισμένα κάποια μικρά καλυβάκια απο καλαμιες που ευτυχώς εμείς βρήκαμε ένα. Υπαρχούν δυο μεγάλες τουαλέτες τις οποίες πέτυχαινα συνέχεια καθαρές (πολλοι ωστοσο και ειδικα οι αντρες δεν τις πετυχαινανε και τοσο καθαρες).
Το φαγητο καλο αν και ψιλοτσιμπημενο και απ΄οτι εμαθα με μια αυξηση τιμων γυρω στο 1,5ε, αλλα και παλι συμφερε να τρως εκει αν εμενες πολλες μερες μιας και η αντιπαρος τηνει να γινει μια μικρη Μυκονος και ηταν πολυ ακριβα τα παντα.
Διπλα υπαρχει παραλια γυμνιστων. Δεν ειναι καμια ιδιαιτερη θαλασσα, αλλα η Αντιπαρος γενικοτερα δεν εχει ωραιες θαλασσες.
Τελος υπαρχει δωρεαν βανακι που σε πηγαινοφερνει απο το λιμανι με συχνα δρομολογια και μπορεις να το πετυχεις και για τη διαδρομη σου στη πολη.

Αρνητικά:
Λογω των ψηλων τοιχων που ειναι χτισμενοι γυρω απο το καμπινγκ δεν υπαρχει σχεδον καθολου δροσια και φυσαγε πολυ τις μερες που ημασταν εκει, αλλα δεν αποτελεσε προβλημα (πραγματικα ομως ιδρωνες στον υπνο σου ενω εξω απο το καμπινγκ ειχε απιστευτη δροσια). Αρκετες χαλασμενες πριζες, δυσκολευοσουν να φορτησεις το κινητο σου, αλλα οκ εβρισκες χωρο. Αρκετα χαλασμενα τηλεφωνα στα ντουζ, νομιζω ομως πως καποια τα φτιαχνανε.

Το συγκεκριμένο κάμπινγκ είναι τελείως χύμα και ο καθένας κάνει ό,τι του καπνήσει. Δεν υπάρχει ώρα όπου να γίνεται ησυχία (εκτός κ αν πέσεις σε καλούς γείτονες) ακόμα και στις 5 το πρωί. Αυτό γίνεται χειρότερο διότι σε full season το καμπινγκ είναι ασφιχτικα γεμάτο και είναι σχεδόν στη κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον.
Το χειρότερο ομώς ηταν κάποιες παρεές, οι οποίες επειδή πηγαίνουν εκεί χρόνια νομίζουν πως είναι δικός τους ο χωρός κάνοντας σαμάτα και βρίζοντας όποιον τολμήσει να τους ενοχλήσει τις ώρες που εκεινοι θέλουν να κοιμηθουν (πχ παρεα 3-4 ατομο που ξεστηνε τη σκηνη για να φυγει μιλωντας ηρεμα εξω απο τη σκηνη τους) , χωρις ομως να σεβονται καθολου το ποτε θελουν οι αλλοι να κοιμηθουν. Γενικοτερα απο αυτους υπηρχε ενα κλιμα "τρομοκρατιας" που πολλοι δισταζανε μεχρι κ να κλεισουν την σιτα της σκηνης οταν εκεινοι κοιμοντουσαν!!! Τα συγκεκριμενα ατομα κανανε χρηση διαφορων ειδων ουσιων μεσα η' ακριβως εξω απο το καμπινγκ και γενικοτερα υπάρχει μια μυρωδιά χόρτου σε όλο το κάμπινγκ όλη την ωρα. Αν και δεν ειχα θεμα με αυτο, νομιζω πως τονιζει το ποσο χυμαδιο ηταν.

Επισης ηταν τελειως ανεντιμο το οτι πηραμε τηλεφωνο να ρωτησουμε αν εχει χωρο μια μερα πριν και μας ειπαν οτι εχει πολυ χωρο, ενω δεν ειχε καθολου (ευτυχως που δεν ειχε σκηνες μπροστα απο τις τουαλετες δλδ) και σταθηκαμε απλως πολυ τυχερες για τη "καβατζα" που βρηκαμε. Σε αλλα καμπινγκ μας ενημερωσαν πως ηταν γεματα εκεινη την περιοδο.

Τελος πετύχαμε ένα σκηνικό στο οποίο μάλλον οι εργαζόμενοι του καμπινγκ θα κανανε καρφωτη σε πιθανων ελευθερους κατασκηνωτες που κατευθυνοντουσαν προς την παραλια, ενω το δικο τους οργανωμενο ηταν ασφυχτικα γεματο. Δεν ξερω ομως περεταιρω πληροφοριες..

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Αυγούστου 2014
Αναχώρηση
10 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1839

Yesterday 9934

Week 41476

Month 169057

All 12674175

Αυτή τη στιγμή online 149 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1839

Yesterday 9934

Week 41476

Month 169057

All 12674175

Αυτή τη στιγμή online 149 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions