Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.1 52 0.5
Hot
ΠΑΡΟΣ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 102749
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
2.5
Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να κατηγοριοποιήσω ανθρώπους και καταστάσεις, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την αντίληψη όσων επιλέγουν σαν είδος καλοκαιρινών διακοπών το CAMPING και μάλιστα στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ και διαμαρτύρονται για το είδος του κόσμου. Διαλέγεις δηλαδή ένα "εναλλακτικό" (αν και δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός) μέρος και "αηδιάζεις" με τους γυμνιστές ή με όσους καπνίζουν διάφορα ή κάθονται στις πλατείες με μπύρες από το περίπτερο... Είναι γνωστό τοις πάσι τί είδους νησί είναι η Αντίπαρος και είναι σαν να πηγαίνεις στη Μύκονο και να γκρινιάζεις για τους ομοφυλόφιλους ή τις κυριλέ γκόμενες. Ευτυχώς υπάρχουν άπειρα μέρη στην πανέμορφη χώρα μας για ΟΛΑ πραγματικά τα γούστα και ναι, αν έχεις μικρά παιδιά ή είσαι τόσο πουριτανός, η Αντίπαρος δεν είναι για σένα. Διάλεξε κάτι άλλο από τις ατελείωτες επιλογές που σου δίνονται και αν και στην οικογενειακή παραλία δεις 25χρονους να κάνουν "όργια", εκεί έχεις το δικαίωμα να πεις ό,τι θες. Φυσικά, υπάρχουν και γονείς που δεν κλείνουν τα παιδιά τους σε "γυάλες" και δεν τους πειράζει να δει το παιδί τους γυμνό άνθρωπο ή να μυρίσει "κάτι περίεργο" στην ατμόσφαιρα...
Όσον αφορά στο camping, έχω επισκεφτεί πραγματικά πολλά και τολμώ να πω ότι για νησί είναι κάτι αξιοπρεπέστατο προς το καλό. Ήμουν εκεί σε high season (κοντά στον 15αυγουστο) και αν και ο κόσμος ήταν, φυσικά, πολύς, μπορούσες να βρεις νορμάλ μέρος με σχετική σκιά (στην τελική όταν πας σε κάμπνιγκ ξέρεις ότι δεν θα κοιμάσαι ως το μεσημέρι) και από την καθαριότητα έμεινα ευχαριστημένη. Τα όποια προβλήματα με τη βρωμιά προκαλούνταν από τον πολύ κόσμο όπως συμβαίνει παντού και όχι από αμέλεια των ιδιοκτητών. Οι τιμές σε μίνι μάρκετ και μπαρ ήταν όντως λίγο τσιμπημένες. Για κλοπές δεν άκουσα ούτε είδα κάτι στις 10 μέρες που ήμουν εκεί.
Το νησί σαν νησί είναι μικρό και γραφικό, με πολύ ωραία μπαράκια για όλα πραγματικά τα γούστα (από κλασικά ροκάδικα μέχρι ακριβά cocktail bars), παρεϊστικη ατμόσφαιρα και μικρές - σχεδόν ανύπαρκτες - αποστάσεις από το ένα μέρος στο άλλο. Με τις παραλίες δεν τρελάθηκα (ειδικά αν έχεις επισκεφτεί άλλα νησιά των Κυκλάδων), αλλά το μπάνιο σου το κάνεις άνετα, χάλια δεν είναι σε καμιά περίπτωση.
Θα το συνέστηνα ανεπιφύλακτα σε νεαρές παρέες που τους αρέσει το κάμπινγκ (ακόμη και με τα μειονεκτήματά του) και το κάτι πιο ήσυχο και "ροκ" στη διασκέδαση!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 686

Yesterday 6301

Week 15009

Month 64470

All 12773105

Αυτή τη στιγμή online 214 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 686

Yesterday 6301

Week 15009

Month 64470

All 12773105

Αυτή τη στιγμή online 214 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions