Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 39 0.5
ΝΑΞΟΣ 55397
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Στο συγκεκριμένο camping πάω πολλά χρόνια καθώς ως Windsurfer, συνδυάζω στην Νάξο τον αέρα (και τις επιλογές που έχει το νησί για Surf) αλλά και τα άλλα πράγματα που αγαπώ όπως το camping, επιλογές εξόδου, ωραίες παραλίες, καλό φαγητό κ.λ.π.
Το Maragas είναι το καλύτερο στην περιοχή (έχω μείνει και σε άλλο στο παρελθόν) με καλή οργάνωση και πολλές επιλογές ως προς το που στήνεις την σκηνή σου.
Είναι μπροστά σε μία πανέμορφη παραλία με αμμουδιά, δίπλα σε μαγαζιά με φαγητό και για ποτάκι που πας με τα πόδια. Γενικά καλό σημείο, καθώς είναι αρκετά κεντρικά στο δυτικό κομμάτι του νησιού όπου βρίσκονται και οι περισσότερες επιλογές παραλιών, φαγητού και ποτού (πιο τουριστική πλευρά του νησιού). Όμως παρόλο που είναι σε κεντρικό σημείο, στο camping δεν ακούς θορύβους. Ακόμα και τα ‘Γαλλάκια’ που έχουν αναφερθεί ανά καιρούς ότι είναι φασαριόζικα, τις ώρες κοινής ησυχίας τις σέβονται. Όπως πάντα όμως, σε ένα τόσο μεγάλο camping μπορείς να βρεις και κάποιους που ξεπερνάνε τα όρια, χωρίς όμως να υπάρχουν τρελές υπερβολές.
Το S. Market μπροστά στο camping προσφέρει πολλά παραπάνω από τα απαραίτητα και μάλιστα έχει καλές επιλογές πρωινού αν σας αρέσουν τα σφολιατοειδή, κρουασάν και ντόνατς. Πριν καμιά τετραετία, είχε και την καλύτερη σπανακόπιτα που είχα φάει ποτέ (χωρίς υπερβολές), αλλά πλέον την έχουν σταματήσει. Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες οπότε για ποσότητες προτιμάτε Κουτελιέρη ή AB στο κέντρο της Νάξου.
Οι άνθρωποι εξυπηρετικοί και τα μπάνια - τουαλέτες καθαρές με ζεστό νερό τις περισσότερες φορές.
Φέτος φτάσαμε τον 15αύγουστο και μετά από 3ετία οπότε είδαμε πολλές αλλαγές. Ανακαινισμένους χώρους αλλά και πάρα πάρα πολύ κόσμο που δεν το έχουμε συνηθίσει. Συνήθως πηγαίνουμε πριν τον 15αύγουστο και το camping είναι μισοάδειο ή και με ακόμα λιγότερο κόσμο. Φέτος, ήμασταν εξαιρετικά τυχεροί που βρήκαμε καλή θέση καθώς οι θέσεις με καλαμωτές ήταν μετρημένες στα δάκτυλα (εκτός της αλάνας ανάμεσα στους δύο χώρους με καλαμωτές που δεν έχει σκιά και είναι κυρίως για μεγάλες σκηνές).
Το camping άρχισε να ηρεμεί μετά από της 17-18 Αυγούστου!
Οι τιμές του είναι ελάχιστα τσιμπημένες (στην high season 9 ευρώ το άτομο, 2 ευρώ σκηνή, 3 ευρώ αυτοκίνητο) και δεν μας έκαναν τις παλιότερες εκπτώσεις (στις 7-10 μέρες είχαμε 10% έκπτωση). Σε γενικές γραμμές όμως το νησί έχει αναπτυχθεί πολύ τουριστικά και οι τιμές έχουν τσιμπήσει παντού (δεν είναι το ίδιο νησί με αυτό που συναντούσες πριν μία 5ετία).
Επίσης, μεγάλο αρνητικό η κουζίνα που ούτε καθαρή την λες αλλά ούτε είχε και τα σωστά ψυγεία (χαλασμένες πόρτες ψυγείων που δεν τα επιδιορθώνουνε και είχαμε περιστατικό όπου μας χάλασαν τα τρόφιμα από πρόβλημα στο ψυγείο). Μάλιστα η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη αναφορικά με την κουζίνα είναι μάλλον η ίδια με αυτή πριν καμία 5ετία που έδειξε αντίστοιχη αδιαφορία όταν του ανέφερα ότι ο καταψύκτης δεν λειτουργεί! Ίσως και να το θεωρείται ως πράγμα πολυτελείας για τους απλούς θνητούς campers (εκτός αυτών που παίρνουν ρεύμα και έχουν τα δικά τους ψυγεία).
Σε γενικές γραμμές όμως το camping είναι καλό, αλλά πλέον ο πολύς κόσμος μας έφερε μία νοσταλγία των παλιότερων χρόνων με τον λιγότερο κόσμο, καλύτερες τιμές στην Νάξο και την μεγαλύτερη ‘ελευθερία’ που νοιώθαμε όταν κάναμε camping εκεί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
15 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
27 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 1898

Yesterday 6320

Week 32250

Month 81711

All 12790346

Αυτή τη στιγμή online 154 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1898

Yesterday 6320

Week 32250

Month 81711

All 12790346

Αυτή τη στιγμή online 154 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions