Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 39 0.5
ΝΑΞΟΣ 55199
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
5.0
Η Νάξος είναι απο τα αγαπημένα μας κυκλαδίτικα νησιά γιαυτο θα ειμαι και αντικειμενικός με την κριτική μου για τον καμπινγκ στον μαραγκα.
Είναι η 2η φορά που στήνουμε στο καμπινγκ, την 1η φορά δεν έγραψα για αυτο διότι τα όποια αρνητικά η θετικά δεν ήταν ακόμα επιβεβαιωμένα
κατα την δική μου άποψη παντα. Με την 2η επίσκεψη μας όμως τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.
Το καμπινγκ γενικά είναι για μας που κάνουμε τα τελευταία 23 χρόνια μονο αυτο, απο τα καλύτερα σε ολη την χωρα. Πολυ καλές εγκαταστάσεις,
όμορφος χώρος, πολυ καλοι άνθρωποι με καποιες εξαιρέσεις που θα αναφέρω παρακάτω, φοβερες παραλίες πολυ κοντά εαν οχι μπροστά απο τον χωρο του καμπίνγκ και γενικά είναι προορισμός που θα περάσεις καλα.
Τωρα στα αρνητικά εαν αυτα μπορούν να χαρακτηριστουν έτσι και ο μονος λόγος που τα γράφω είναι μήπως και τα δεί αυτος που πρέπει και διορθωθουν με μονο σκοπό όταν ξανα παμε εμείς ή εσεις, να εχουμε μονο καλο λογο να πουμε, όπως συμβαινει και με άλλα καμπινγκ στην χώρα μας.
Οσο αναφορά το καμπινγκ, και τις 2 φορες που πηγαμε αυγουστο, είχε γκρουπ εφηβων γαλλων, πραγματικα δεν μπορώ να περιγράψω την φασαρία και την αναστάτωση που φέρουν μαζί τους τα εν λόγο γκρουπ. Στα μπανια είδαμε μέχρι και κυλωτάκι λερωμένο στην επιμαχη περιοχη με το οποιο έπαιζαν όπως μου ενεφερε χαρακτηριστικά η συζυγος τα κοριτσακια γαλακια και στην συνεχεια παρατησαν στο χερουλι του παραθυρου πανω απο τις γουρνες που πλενεις τα μουτρα σου και τα δοντια σου, σε κοινη θεα φυσικα! Στην κουζινα οποτε έψαχναν τα πραγματα τους στο ψυγειο, μετα έβρισκες ενα ψυγειο ρημαδι. Προς τους ιδιοκτητες του καμπινγκ, ωραια κινηση να δεχεστε τετοια γκρουπ
αλλα λιγος ελεγχος και ίσως καποια ενημερωση για ενεργειες που δεν αρμοζουν δεν θα εβλαπτε ημετερους...
Επισης προς το καμπινγκ, τα ψυγεια δεν νομιζω οτι δινουν θετικά στοιχεια στην γενικοτερη εικονα του καμπινγκ, απλα δεν δουλευουν...
Επισης και η καταψυξη.
Οσο αναφορά το μπαρ, απλα οι τιμές για καμπινγκ είναι λιγο υψηλες, θα πρεπει να μειωθουν πιστευω.
Καπου ειδα οτι αναφερθηκε το μινι μαρκετ και η ταβερνα. Για να λέμε και του λόγου το αληθές. Το μινι μαρκετ δεν εχει καμμια σχεση με το καμπινγκ, απλα βρισκεται εξω απο αυτο, οι τιμες του είναι απλά απογοητευτικές! Απλα μην ψωνιζεται απο εκει, εφοσον μπορείτε.
Γενικά το πιο οικονομικό αλλά και ποιοτικό μαρκετ του νησιού είναι ο κουτελιέρης. Και πηγαμε σε ολα, ακομα και στον ΑΒ στην χωρα.
Τωρα οσο αναφορά την ταβερνα του μανωλη, απλά μην πλησιασεται ουτε απεξω. Χαλια φαγητο, και καλα 10% εκπτωση στους κατασκηνωτες αλλα επιβεβαιωσαμε και διασταυρωσαμε οτι τουλαχιστον σε παραγγελία ψαρικών, σε κατασκηνωτη έδωσε με τιμη κιλού στα 50€ και σε ασχετο τιμη κιλού 40€. Βγάλτε τα συμπερασματα σας, για να μην αναφερω οτι γενικά στον δρομο αυτο όποια ταβερνα είναι κολλητά στον δρόμο μαζι με το φαγητο σου τρως και κανα μισοκιλο σκονη μαζι!
Αυτα τα ολιγα απο εμας, ολα τα υπολοιπα ειναι οκ, ωραιος προορισμος το νησι, με φοβερα ορεινα μονοπατια και χωρια και για οποιον εινει με δικυκλο ικανο για χωματακι, ωραιες απομακρυσμενες παραλίες για πριβε καταστασεις.
Καλα να περάσετε!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
20 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 5778

Yesterday 7206

Week 23862

Month 157931

All 12483955

Αυτή τη στιγμή online 227 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5778

Yesterday 7206

Week 23862

Month 157931

All 12483955

Αυτή τη στιγμή online 227 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions