Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 39 0.5
ΝΑΞΟΣ 55288
Η ανακαίνιση το απογείωσε
(Ενημερώθηκε: 03 Φεβρουαρίου, 2016)
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0

Το τέλος των διακοπών μου έκλεισε με ένα τριήμερο στη Νάξο και ένα σύντομο πέρασμα από το camping maragas. Είχα ξανά πάει 2 φορές το 2010 και το 2012 και είχα γράψει ανάλογη κριτική που τότε αντικατόπτριζε την πραγματικότητα εκείνης τις περιόδου , Φέτος όμως διαψεύδονται όλες οι παραπάνω κριτικές μου.

Γράφοντας αυτή την κριτική δεν βρίσκω αρνητικά και δεν θα αναφέρω μιας και δεν υπάρχουν. Έτσι λοιπών για να δώσω μια εικόνα αληθή για φέτος το καλοκαίρι ισχύει ότι, η ανακαίνιση σε αποχωρητήρια και μπάνια , σε πόρτες που είναι ανθρώπινες και καινούργιες πάνω από όλα (και κλείνουν με το μικρό μου δάκτυλο ) αλλά τόσο η προσεγμένες κινήσεις ανακαίνισης που έγιναν στο χώρο του bar (με καινούργια μπάρα και καινούργιες αναπαυτικές καρέκλες σκηνοθέτη) με εμφανώς ανεβασμένη την καλοκαιρινή διάθεση.

Ανακαίνιση και δουλεία έχει γίνει και στο περιβάλλον χώρο , οι καλαμωτές ενισχυθήκαν και η σκιά που είχα μέχρι τις 12 το μεσημέρι ήταν super , αυτό που βελτιώθηκε αισθητά και ήταν τέλειο σε σημείο να ντρέπεσαι να πατήσεις ήταν οι τουαλέτες.

Ώρες ησυχίας τηρούνταν από το κόσμο του camping, παντού υπάρχουν βέβαια τα ζώα που θέλουν να βάλουν το αυτοκίνητο δίπλα στη σκηνή τους στις 3 το ξημέρωμα , αλλά σε αυτό μας φταίνε τα ζώα και όχι το camping, η παρουσία νυχτοφύλακα είναι σοβαρή, αισθητή και διακριτική, με υπόδειξη να αφήσεις το αυτοκίνητο σου είτε σε κάποια από τις θέσεις parking που βρίσκονται μπροστά από το bar είτε μπροστά στην είσοδο.

Είναι ιδανικό κυρίως για ζευγάρια και για οικογένειες , υπήρχαν άτομα μονά τους αν και ήταν μειοψηφία , υπήρχαν όμως και μικρές και μεγάλες παρέες νέων.

Τα 2 μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι ότι
1) είναι μεγάλος ο χώρος των σκήνων έτσι με αποτέλεσμα στη full season να μην είσαι ο ένας πάνω στον άλλο , αλλά και να γεμίσει να μην αγχωθείτε γιατί ο χώρος που βάζεις τη σκηνή σου είναι αρκετά μεγάλος όποτε ότι και να γίνει έχεις τον προσωπικό σου χώρο και είναι ικανοποιητικός , εγώ φέτος (περσυ) έπιασα και λίγο από τον διπλά κενό χώρο αφού δεν με έβρισαν μια χαρά φιλόξενοι είναι οι άνθρωποι εκεί , εάν σκεφτεί κανείς ότι έκτος από την τεράστια σκηνή των 7 ατόμων , είχα κάτι τραπεζο-καθίσματα και μια αιώρα να πιάνει άλλη μια θέση , μια χαρά την έβγαλα εν τέλει.

2) πολύ καλά οργανωμένη reception oπου μπορείς να πάρεις οδηγίες και πληροφορίες

πληροφοριακά αναφέρω γιατί το είδα ότι υπήρχε δυνατότητα να ενοικιάσεις μηχανάκι ή γουρούνα , παροχή internet για το κοινό με χρέωση , υπηρεσία πλυσίματος ρούχων και σιδερώματος

Συμβουλή για όσους πάνε εκεί , υπάρχει σοβαρή παρουσία μυρμηγκιών οπού ζουν και αυτά τα κακομοίρα στα δέντρα τους - σπίτι τους και μπορεί να γεμίσει η σκηνή σας, μην σας πιάνει πανικός κλπ υπάρχει λύση. προμηθευτείτε αλάτι χοντρό σε μεγάλη ποσότητα και κάντε μια μεγάλη νοητή γραμμή ή τετράγωνο (καλυτέρα) γύρο από τη σκηνή σας , επίσης προμηθευτείτε διάφορα για τα μυρμήγκια γιατί συνήθως σκάνε μύτη από το σχοινί που απλώνουμε τα ρούχα μας ή το σχοινί τις αιώρας η όποια αιώρα ήταν δεμένη στο μεταλλικό σκελετό τις καλαμωτής , επομένως το θέμα θέλει λίγη οργάνωση , τα μυρμήγκια δεν γίνεται ούτε να ψεκαστούν, ούτε να φύγουν με κάποιο τρόπο, αυτά από όσα κατάλαβα μετά από ανάλογη συζήτηση που είχα για το θέμα "μυρμήγκια στη σκηνή" με διαφόρους απο το camping (κατασκηνωτές , προσωπικό bar κ.α) η οργάνωση λοιπών για καλή διαμονή είναι το παν,

Με απογοήτευση άκουσα ότι έχασα ένα πολύ ωραίο live που έγινε στο camping από κάποιο βρετανό κιθαρίστα που ξεσήκωσε τον κόσμο του camping και με πιο μεγάλη απογοήτευση είδα την ημέρα που έφευγα το live του φίλου μου του brian rockin.

3 μέρες περασα πολύ ωραιά

Η κίνηση και η κοσμοσυρροή του νησιού με προετοίμασε για την επάνοδο πίσω στην πόλη

Ισως το καλοκαίρι αυτό ξαναβρεθώ στο camping maragas . το συστήνω ανεπιφύλακτα

Υ.Γ Η άποψη μου ήταν να ανεβεί αρχές Σεπτέμβρη 2015 παρ όλα αυτά τεχνικό πρόβλημα με το pc δεν το επέτρεψε αυτό.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
17 Αυγούστου 2015
Αναχώρηση
21 Αυγούστου 2015
Ταξίδεψα με
Μόνος
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 942

Yesterday 8800

Week 35823

Month 114637

All 12619755

Αυτή τη στιγμή online 213 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 942

Yesterday 8800

Week 35823

Month 114637

All 12619755

Αυτή τη στιγμή online 213 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions