Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 39 0.5
ΝΑΞΟΣ 55383
(Ενημερώθηκε: 21 Μαΐου, 2015)
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Στο κάμπινγκ πήγα φέτος (2013), και έμεινα 3 εβδομάδες, από τις αρχές του Αυγούστου, και πέρασα πολύ ωραία.

Η είσοδος του κάμπινγκ βρίσκεται στον κεντρικό (χωμάτινο σε εκείνο το σημείο) δρόμο που πάει προς την χώρα της Νάξου, ενώ η παραλία είναι ακριβώς δίπλα, παράλληλη με τον δρόμο. Δηλαδή το κάμπινγκ απέχει λίγα μέτρα από την θάλασσα.

Η παραλία είναι αμμώδης, καθαρή με μεγάλο πλάτος σε μερικά σημεία, και έχει γαλάζια σημαία και ναυαγοσώστη. Η θάλασσα πολύ καλή, με διάφανα νερά, όμως δεν ήταν ζεστή, αλλά αυτό δεν είναι σπάνιο για νησί του Αιγαίου. Η παραλία μπροστά από το κάμπινγκ έχει ξαπλώστρες με ομπρέλες. Άκουσα οτι η τιμή είναι 6 ευρώ. Δεν το επαλήθευσα.
Μπορείτε όμως να βρείτε λιγο πιο πέρα χώρο στην παραλία, χωρίς ξαπλώστρες. Ενώ περίπου 150 μέτρα από το κάμπινγκ προς Αγία Άννα, στην παραλία τουρίστες κάνουν γυμνισμό.

Τα νερά είναι καθαρά. σπάνια όμως είδα την θάλασσα "λάδι", αφού πάντα υπήρχε αέρας. Το καλό με τον αέρα ήταν ότι ήταν ανακουφιστικός σε σχέση με την ζέστη του μεσημεριού. Το καλό ήταν οτι ακόμα κι αν κάποιες φορές ο αέρας ήταν έντονος, η θάλασσα είχε μικρότερο κύμα από ότι θα περίμενε κανείς. Η θάλασσα ηρεμούσε, και ήταν σχεδόν λάδι, λίγο πριν την δύση του ήλιου (και μετά).

Μπροστά από την είσοδο του κάμπινγκ, υπάρχει στάση του ΚΤΕΛ. Εξυπηρετούν πούλμαν, και όχι λεωφορεία, οπότε οι θέσεις των επιβατών είναι πιο άνετες, με air condition. Οι περισσότεροι οδηγοί είναι εξυπηρετικοί.

Η συχνότητα των δρομολογίων της συγκεκριμένης γραμμής > είναι ανά μισή ώρα. Χονδρικά κάθε ακριβώς και κάθε και μισή, της ώρας. Τα δρομολόγια αρχίζουν από τις 08:00 το πρωί, από το κάμπινγκ προς την χώρα. Ενώ το τελευταίο, από την χώρα για το κάμπινγκ, είναι στις 02:00 τα μεσάνυχτα. Στην χώρα, τα πούλμαν, κάνουν τελευταία στάση, στο λιμάνι.

Το εισιτήριο αυτής της γραμμής είναι 1,80 ευρώ, το πήγαινε, και άλλα τόσα η επιστροφή. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε και από την ρεσεψιόν του κάμπινγκ. Ή από τον σταθμό των ΚΤΕΛ, στο λιμάνι της χώρας ή από μίνι μάρκετς. Οι οδηγοί, δεν πουλάνε εισιτήρια.

Ταξί δεν χρησιμοποίησα, μου είπαν όμως άλλοι κατασκηνωτές, ότι η κούρσα μετά τα μεσάνυχτα, από την χώρα της Νάξου προς το κάμπινγκ, είναι 12 ευρώ. Όχι το άτομο, αλλά η κούρσα.

Για να πάτε στα χωριά ή σε κάποιες παραλίες με το ΚΤΕΛ, θα πρέπει να πάτε στο λιμάνι της χώρας. Από εκεί είναι η αφετηρία.

Επίσης ρωτήστε στον σταθμό των ΚΤΕΛ, στην χώρα, για το πούλμαν, που κάνει ημερήσια περιήγηση στα χωριά / παραλίες της Νάξου. Νομίζω, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Δεν το πήρα, μου είπαν όμως κατασκηνωτές που το έκαναν, ότι κοστίζει 25 ευρώ το άτομο, και ότι είδαν πολλά σημεία της Νάξου.

Ποδηλάτες / ποδηλάτισσες είδα εξαιρετικά λίγους ως ελάχιστους.
Δεν νομίζω ότι είναι ασφαλής η ποδηλασία, γιατί το οδικό δίκτυο έχει στενούς δρόμους, και υπάρχει συμφόρηση. Ούτε μέσα στην χώρα είδα ποδήλατα. Ωστόσο υπάρχουν μαγαζιά που ενοικιάζουν ποδήλατα. Άκουσα ότι τα ενοικιάζουν για 8 ευρώ την ημέρα (εικοσιτετράωρο), αλλά δεν το επαλήθευσα.

Τα αυτοκίνητα του κάμπινγκ (βαν), θα σας παραλάβουν (δωρεάν) από το λιμάνι κατά την άφιξή σας.

Τα αυτοκίνητα του καμπινγκ (βαν) πηγαίνουν από ότι κατάλαβα τόσες φορές την ημέρα στην χώρα (λιμάνι) όσες είναι οι αφίξεις των πλοίων. Ίσως μέχρι 4 φορές. Μπορείτε έτσι να πάτε με αυτά στην χώρα, αφού σας το επιτρέψει ο οδηγός, και να γλιτώσετε το κόστος του εισιτηρίου του πούλμαν.

Για ότι αφορά το ίδιο το κάμπινγκ.
Έχει πολύ καλές σκιές, αφού εκτός από τα δέντρα που έχει, Ιτιές, έχει επιπλέον, καλαμωτές κάτω από τις οποίες στήνεις την σκηνή σου. Έτσι ακόμα και το μεσημέρι, έχεις καλή σκιά.

Επίσης κάτι που νομίζω δεν έγραψε κανείς άλλος, σε προηγούμενες κριτικές, είναι ότι στις κουζίνες του κάμπινγκ, ενώ υπάρχουν, ψυγεία, καταψύκτης και βρύσες, δεν υπάρχουν ηλεκτρικές κουζίνες ή ηλεκτρικά μάτια, αλλά ούτε γκάζι για το μαγείρεμα. Οπότε θα πρέπει ή να έχετε δικό σας φορητό ηλεκτρικό μάτι / ψηστιέρα, αφού υπάρχουν πρίζες εντός του χώρου της κουζίνας, ή θα πρέπει να έχετε το δικό σας γκαζάκι. Κατσαρόλες, τηγάνια, υγρό πιάτων, και τα σχετικά δεν υπάρχουν στις κουζίνες του κάμπινγκ.

Πρίζες δεν υπάρχουν διάσπαρτες μεταξύ όλων των σκηνών. Κυρίως στις κουζίνες ή στις τουαλέτες. Θα σας δώσουν μπαλαντέζα σε περίπτωση που θα θέλατε παροχή ηλεκτρικού.
Για την φόρτιση του κινητού σας, στη ρεσεψιόν, είναι πρόθυμοι να σας το φορτίσουν.

Οι τουαλέτες και οι ντουζιέρες ήταν καθαρές ως πολύ καθαρές, αφού καθαριζαν δύο φορές την ημέρα, πρωί και απόγευμα. Το νερό στις ντουζιέρες ήταν ζεστό οποιαδήποτε στιγμή και αν πήγα.
Ωστόσο δεν υπάρχει χαρτί υγείας ούτε και σαπούνι χεριών.
Επίσης οι τουαλέτες είναι όπως αυτές στα σπίτια μας. Θα μπορούσε να έχει "τούρκικες" τουαλέτες. Θα ήταν πιο εξυπηρετικές.


Στο κάμπινγκ, γενικά υπάρχει ησυχία. Οι περισσότεροι κατασκηνωτές ήταν ξένοι, Ιταλοί και Γάλλοι, αλλά και Έλληνες. Αν κάποιοι φώναζαν σε ακατάλληλες ώρες ήταν οι Έλληνες / Ελληνίδες. Οι ξένοι σέβονταν τον διπλανό τους. Επίσης μες στο μεσημέρι, ακουγόταν μεγαλόφωνα η μία από τις υπαλλήλους που δούλευαν στα πλυντήρια, εντός του κάμπινγκ. Θα μπορούσε να κάνει την δουλειά της, μιλώντας πιο απαλά. Επίσης θα μπορούσε να μιλάει πιο ευγενικά στις άλλες υπαλλήλους. Όποιος μιλάει ελληνικά, καταλάβαινε τι είδους λεξιλόγιο χρησιμοποιούσε.

Επίσης στο κάμπινγκ υπάρχει πολύ καλό σούπερ μάρκετ.

Κουνούπια δεν είχε καθόλου.

Το κάμπινγκ, για ότι αφορά τις σκηνές, δεν γέμισε ούτε τον δεκαπενταύγουστο. Μήπως θα μπορούσε να προσαρμόσει λίγο την τιμή ;

Αν θα ξανά πήγαινα; Ναι !

Δείτε βίντεο της παραλίας.
Κλικ:
http://www.tripinview.com/en/presentation/?datasetId=49&layer=video&id=5593
Επιλέξτε ανάλυση 720 HD.

UPDATE: Πήγα ξανά στο κάμπινγκ Μάραγκας, τον Αυγουστο του 2014.
Γράφω μόνο ότι ήταν διαφορετικό σε σχέση με τον Αυγουστο του 2013.

Η θάλασσα ήταν ζεστή. Ο αέρας λιγότερος. Η θάλασσα καλή και ήρεμη.

Οι υπάλληλοι στα πλυντήρια του κάμπινγκ, δεν ακουγόντουσαν δυνατά.

Το κάμπινγκ τον δεκαπενταύγουστο είχε γεμίσει ολόκληρο με κατασκηνωτές.
Παρά την πολυκοσμία που είχε, ήταν σε γενικές γραμμές ήσυχο.



Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 343

Yesterday 5188

Week 19854

Month 69315

All 12777950

Αυτή τη στιγμή online 153 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 343

Yesterday 5188

Week 19854

Month 69315

All 12777950

Αυτή τη στιγμή online 152 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions