Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 68 0.5
ΜΗΛΟΣ 112228
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
3.5
Η αλήθεια είναι πως στην κριτική που θα ακολουθήσει πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ήταν η εβδομάδα του Καλοκαιριού που γίνεται χαμός από κοσμοσυρροή αλλά και το γεγονός πως πρώτη φορά μένω σε οργανωμένο κάμπινγκ (καμία σχέση με το ελεύθερο που έχω συνηθίσει)....

Λοιπόν, θετικά: Αρκετή σκιά - πολύ βασικό, κόσμια σχετικά συμπεριφορά από τους υπόλοιπους κατασκηνωτές (αν εξαιρέσεις τα κατά περιόδους ουρλιαχτά και την κατάληψη στο μπάνιο από τα θηλυκά του σχολικού γκρουπ από τη Γαλλία για να ισιώσουν τα μαλλιά!!! - πάντα μπροστά στους 3 μοναδικούς καθρέπτες του μπάνιου κλπ), χώρος στα ψυγεία - καταψύκτες (παρόλο που 2 φορές τη βδομάδα μαζεύεις την πραμάτια σου γιατί τα καθαρίζουν και ό,τι βρουν μέσα το πετάνε!), εξυπηρέτηση στη ρεσεψιόν (μια χαρά ευγενικές κοπέλες, μπράβο!) και φυσικά τιμή, όπου στο νησί είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις τιμή διαμερίσματος κάτω από 40-45 ευρώ Αύγουστο μήνα!

Αρνητικά: Απίστευτα βρώμικες τουαλέτες. Ο τύπος που τις καθάριζε απλά έμπαινε κάθε πρωί με ένα λάστιχο και έβρεχε τα βασικά. Κατά τα άλλα, τα ντους ήταν με τρίχες και ολίγον τι μαύρα και οι τουαλέτες -μουσουλμανικού τύπου- μονίμως με ούρα εκεί που πατάς.
Οκ, το καταλαβαίνω να επικρατεί πανικός με τόσο κόσμο αλλά βάλτε και καμιά χλωρίνη στο τσακίρ κέφι. Τόσες ηπατίτιδες κυκλοφορούν!

Επίσης, εκεί που στήνεις την σκηνή να είσαι προετοιμασμένος να κοιμηθείς πάνω σε σκληρό χώμα. Και πίστεψε με, δεν πονάει μόνο αν βάλεις στρώμα της θάλασσας μέσα στη σκηνή. Εγώ ξεγελάστηκα από την ιστοσελίδα του κάμπινγκ που έλεγε ότι είναι πάνω από μια παραλία και νόμιζα ότι έχει άμμο κάτω. Καμία σχέση, το κάμπινγκ είναι πάνω στον λόφο, την παραλία την βλέπεις λίγο κάπου αριστερά στο βάθος και εσύ κοιμάσαι σε απότιστο χώμα.

Ακόμα, στην κουζίνα μπορείτε να βρείτε διάφορα κουζινικά αλλά είναι λίγα και τα χρησιμοποιούν όλοι και επίσης, αποφύγετε τις ώρες που συνηθίζετε να τρώτε γιατί απλά δε θα βρείτε ούτε χώρο να μαγειρέψετε, ούτε να κάτσετε και όσο για πρίζα να φορτίσεις το κινητό κλπ... ας μην το σχολιάσω καν. Κάτι αντίστοιχο με τις ώρες ισχύει και με το μπάνιο/τουαλέτα.

Τέλος, την πισίνα την χρησιμοποιούν για προπονήσεις κάποιας τοπικής νεανικής ομάδας (αν καταλάβαμε καλά) και κάθε πρωί μας ξυπνούσαν οι φωνές του προπονητή, αλλά εντάξει, δεν ήταν και ό,τι χειρότερο. Είχαμε ούτως ή άλλως ταλαιπωρηθεί από τον ύπνο στο σκληρό χώμα (και για όσους θα ρωτήσουν, ναι είχαμε μια χαρά χοντρά υποστρώματα και από πάνω και sleeping bag και πάλι, μέσα στα σημάδια ήμουν)..

Κοινώς, αποφύγετε το την περίοδο που ονομάζετε high season, πάρετε μαζί σας μια χλωρίνη, ένα στρώμα θαλάσσης για εντός της σκηνής και θα είστε μια χαρά και με κάποια λεφτά για να τριγυρίσετε στην Μήλο...


ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
12 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
16 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 5574

Yesterday 10980

Week 5574

Month 55035

All 12763670

Αυτή τη στιγμή online 169 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5574

Yesterday 10980

Week 5574

Month 55035

All 12763670

Αυτή τη στιγμή online 169 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions