Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 68 0.5
ΜΗΛΟΣ 112124
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
3.0
Πήγαμε καλοκαίρι του 2011, τέλη Αυγούστου. Θέλει λίγο προσοχή όταν πλησιάζεις, να κόψεις ταχύτητα γιατί βρίσκεται μετά από μια στροφή χωρίς πινακίδα.
Δεν επιτρέπονται μηχανάκια και αυτοκίνητα μέσα, καλώς αλλά και αναγκαστικώς αφού το κάμπινγκ είναι κούτσικο, μην φανταστείτε ότι έχει δρόμους, μονοπάτια μόνο.
Η πρώτη σειρά είναι για τροχόσπιτα και συναφή, είναι καμμιά δεκαριά θέσεις όλες κι όλες. Είναι κάμπινγκ λοιπόν που "παίζει" σκηνή περισσότερο. Θα μέναμε για πολλές μέρες και θέλαμε σκιά και σχετική απλωσιά, να μπορούμε να βάλουμε μια καρέκλα παραπέρα και ένα τραπεζάκι να φάμε, να μπορεί να κινηθεί και ο μικρός μας γιος. Οι θέσεις είναι πολύ μικρές και αναγκαστικά θα απλωνόμασταν σε 2 και θα χρεωνόμασταν και για τις 2, λογικό. Τελικά δεν μείναμε γιατί δεν μπορούσαμε να καρφώσουμε τα πασαλάκια!!! Στην ιδανική για μας θέση ή είχε πέτρα κάτω ή τσιμέντο! Είχε και ένα τρελό αέρα εκείνες τις ημέρες που μας τάραξε αυτές τις λίγες ώρες που κάτσαμε.
Οι τουαλέτες μας φάνηκαν καθαρές κι αξιοπρεπείς, παρόλο που είναι παλιές οι εγκαταστάσεις. Τα δωματιάκια που ρωτήσαμε εναλλακτικά ήταν πανάκριβα!! Η πισίνα δεν πολυταιριάζει με το κάμπινγκ, έχει όμως όμορφη θέα κι αν βαριέσαι να κατέβεις στην παραλία είναι μια εναλλακτική. Το μπαράκι της πισίνας είχε την όψη της εγκατάλειψης και επιβεβαιώσαμε αργότερα ότι δεν λειτουργεί. Στο εστιατόριο δεν φάγαμε για να εκφέρω άποψη.
Το δράμα ήταν στην κουζίνα… Ένα, κακώς νοούμενο, κοινόβιο υπήρχε εκεί μέσα, όλοι οι πάγκοι πιασμένοι με μπουκαλάκια, τζετζερέδια, βαζάκια, τρόφιμα κάποιων που σκέφτηκαν ότι είναι καλή και βολική ιδέα να στήσουν την κουζίνα τους εκεί και να κάνουν κατάληψη. Και καλώς έπραξαν αυτοί, ξέρουμε όμως ότι τον τόνο τον δίνει η Διεύθυνση σε ανάλογες καταστάσεις! Το σούπερ μάρκετ είχε πολύ βασικά πράγματα και πολύ ακριβά.
Η αριστερή πτέρυγα του κάμπινγκ έμοιαζε λίγο σαν στρατόπεδο συγκέντρωσης, λείπει το φυσικό στοιχείο, ίσως αυτός είναι ο λόγος. Στις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν κάτι δεντράκια και καλαμωτές –που χρειάζονται περιποίηση- που δίνουν λίγη σκιά.
Είναι κάμπινγκ σίγουρα για νεολαία και για ανθρώπους που θέλουν να δουν το νησί χωρίς απαιτήσεις σχετικής απομόνωσης, μαγειρέματος, πολυήμερης διαμονής, ακόμη και με υπνόσακο τη βγάζεις μια χαρά μια και υπάρχει ειδικός χώρος-υπνωτήριο. Και σε μας πάντως φάνηκε ακριβό, ίσως το εκμεταλλεύονται γιατί είναι το μοναδικό στο νησί.
Γενικά, διαβάζοντας κανείς το site του κάμπινγκ, καλό είναι να κρατά μικρό καλάθι!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 9890

Yesterday 9878

Week 39593

Month 167174

All 12672292

Αυτή τη στιγμή online 292 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 9890

Yesterday 9878

Week 39593

Month 167174

All 12672292

Αυτή τη στιγμή online 292 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions