Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.9 44 0.5
ΑΝΔΡΟΣ 66189
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
4.5
Είναι περίεργο να προσπαθείς να γράψεις αντικειμενική κριτική για ένα μέρος το οποίο αισθάνεσαι ότι έχει προσωπικότητα και ζωή από μόνο του και στο οποίο πηγαίνεις και ξαναπηγαίνεις χρόνια. Εξηγούμαι: είναι από τα λίγα camping στην Ελλάδα - και έχω πάει σε ουκ ολίγα, από Ιο στα κάφρικα 90s μέχρι οικογενειακά camping στην Πύλο - το οποίο σε βάζει σε ένα κλίμα χαλάρωσης έχοντας την, κατά την γνώμη μου, μαγική ιδιότητα να "μεταμορφώνει" τους ανθρώπους και να βγάζει την καλύτερη πλευρά τους. Έχω δει με τα μάτια μου παρέες νεαρών "αγριμιών" να μεταμορφώνονται σε χαλαρά τυπάκια, ευγενικά και με πλήρη συναίσθηση του σεβασμού που απαιτείται να δείχνει κάποιος προς του υπόλοιπους campers. Θεωρώ ότι αυτό οφείλεται στον παρεϊστικο χαρακτήρα του συγκεκριμένου camping που αμέσως σε βάζει σε θετική διάθεση και που οφείλεται, σε σχεδόν ολοκληρωτικό βαθμό, στα παιδιά που είναι υπεύθυνοι. Θα ήθελα να επιμείνω λίγο σε αυτό το θέμα. Τα παιδιά που το έχουν, αν και είναι απόλυτα επαγγελματίες με την καλύτερη δυνατή έννοια, σε κάνουν να ξεχνάς ότι είσαι πελάτης και αισθάνεσαι φιλοξενούμενος σε μία μεγάλη, ωραία παρέα. Είναι πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν σε ο,τι χρεαστείς, είτε πρόκειται για μία απλή πληροφορία είτε για κάποια εξυπηρέτηση. Το δε καταπληκτικό είναι ότι την άποψή μου φαίνεται ότι συμμερίζεται το 99,9 τοις εκατό όσων γνώρισα εκεί.

Για να περάσουμε και στα αντικειμενικά ζητήματα τώρα, το συγκεκριμένο camping θεωρώ ότι είναι από τα πιο οικονομικά που μπορεί να συναντήσει κανείς, τόσο από την άποψη της καθ΄ αυτό διαμονής (κόστος κατ΄ άτομο, σκηνή κλπ.) όσο και σχετικά με το cafe του. Για το cafe του ειδικά, θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο είναι από τα πιο παρεϊστικα που έχω συναντήσει ποτέ, με καλό καφέ και πρωινό, snacks που σερβίρονται όλες τις ώρες σε πολύ καλές τιμές και το επιπλέον πλεονέκτημα ότι έχει μία απίθανη, πεντακάθαρη και τεράστια πισίνα που συναντάει κανείς σε 5άστερα ξενοδοχεία. Ο δε περιβάλλον χώρος είναι καταπληκτικός, σχεδόν δεν σου κάνει καρδιά να φύγεις από το camping και να δεις το υπόλοιπο νησί. Επιπλέον, το camping είναι συνολικά πεντακάθαρο και φροντισμένο, πράγμα που εξηγείται εύκολα αν κάποιος λάβει υπ' όψιν του την αγάπη με την οποία το περιβάλλουν οι ιδιοκτήτες του. Οι τουαλέτες, θέμα που γενικά μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο ιστοριών φρίκης και πόνου σε άλλα camping, εδώ είναι άψογες. Επίσης, οι σκιές είναι επαρκείς για camping των Κυκλάδων. Γενικά το camping είναι μικρό (για όσους ξέρουν από Χαλκιδική, καμμία σχέση) αλλά κουκλίστικο. Τέλος διαθέτει και χώρο μαγειρίων με εστία γκαζιού καθώς και χώρο για πλύσιμο ρούχων.

Μιλώντας για το νησί της Άνδρου, πρόκειται για ένα πανέμορφο νησί που συνδυάζει πολύ ωραίες παραλίες, πράσινο, καλό φαγητό και έχει ως κορωνίδα του την αρχοντική χώρα με την απίθανη πλατεία με τα πλατάνια της. Η πρόσβαση σε όλα αυτά, βέβαια, απαιτεί κάποιο μεταφορικό μέσον. Οι πανέμορφες παραλίες, για παράδειγμα, βρίσκονται σε αρκετή απόσταση από το camping. Θεωρώ ότι το νησί θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα καθώς υπάρχουν από οργανωμένες παραλίες (beach bar, ξαπλώστρες κλπ.) μέχρι και ερημικές. Φαγητό τρέλλα (Μπαλκόνι του Αιγαίου, Κόσσης και πολλά άλλα, ρωτήστε). Τιμαί λογικαί.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 8139

Yesterday 10669

Week 56618

Month 36462

All 12745097

Αυτή τη στιγμή online 457 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 8139

Yesterday 10669

Week 56618

Month 36462

All 12745097

Αυτή τη στιγμή online 457 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions