Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 71 0.5
ΑΜΟΡΓΟΣ & ΑΝΑΦΗ 71032
(Ενημερώθηκε: 19 Αυγούστου, 2016)
Γενική βαθμολογία
 
2.1
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
1.5
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
3.0
Φτασαμε στο camping στις 9 του μηνα, απογευματακι, τα περισσοτερα σημεια με καλη σκια ηταν κατειλημμενα, οποτε αναγκαστικα στησαμε σε ενα μετριο απο αποψη σκιας σημειο. Ωστοσο μετα απο 2 μερες εφυγε κοσμος και μπορεσαμε να στησουμε σε ενα πολυ καλυτερο σημεια με αρκετη σκια. Ειχαμε επισκεφτει το ιδιο camping πριν απο 2 χρονια περιπου οποτε γνωριζαμε τι να περιμενουμε τοσο απο το νησι οσο και απο τις υποδομες του χωρου. Σε γενικες γραμμες θεωρω οτι ειχε μια καλυτερη εικονα σε σχεση με την προηγουμενη που ειχα οσον αφορα στην συμπεριφορα των εργαζομενων. Απο αποψη καθαριοτητας δεν εμεινα ευχαριστημενη,παρολο πουι υπηρχε προγραμμα στις τουαλετες που υπεγραφαν καθε 2-3 ωρες οτι καθαρισαν. Ετυχε να δω δυο πραγματα που μου εκαναν πολυ κακη εντυπωση! Αρχικα ετυχε να δω πως καθαριζουν τις τουαλετες, τουλαχιστον κατα την διαρκεια της ημερας, διοτι θελω να πιστευω οτι ειναι πιο σχολαστικοι το πρωι και το βραδυ. Καθαριζαν χρησιμοποιώντας ενα μπουκαλι με νερο και χλωρινη, υποθετω, με το οποιο εβρεχαν λιγο τις τουαλετες. Θα συνιστουσα σε οσους πανε και στις κοπελες κυριως να εχουν καθισματα μιας χρησης μαζι τους, πραγμα που συνηθιζεται στα περισσοτερα camping. Οι περισσοτερες τουαλετες ειχαν σαπουνι αλλα οχι χαρτι υγειας, κατι που επισης εινα συνηθες και σε αλλα camping.
Το δευτερο πραμγα που μου εκανε κακη εντυπωση ειχε να κατι με τις γοπες απο τσιγαρα. Πρσωπικα καπνιζω και για να μην λερωνω το χωρο χρησιμοποιω μπουκαλι με νερο για τασακι και για να σβηνω το τσιγαρο, οπως εκαναν και πολλοι αλλοι. Ενα απογευμα λοιπον αφοτου ειχε φυγει η παρεα της διπλανη σκηνης, ερχεται ενας απο τους εργαζομενους του camping και αδειαζει το μπουκαλι με τα αποτσιγαρα κατω, στο χαλιη οπου στηνουμε τις σκηνες. Το παραδοξο της υποθεσης ηταν πως τα παιδια εβαζαν εκει τα τσιγαρα για να μην λερωνουν το χωρο, οπως εκανα εγω και η παρεα μου, κι εκεινος δεν ειχε κανενα προβλημα να λερωσει σε ενα χωρο που εργαζεται.
Στα θετικα του camping ειναι η ταβερνα, οπου οι εργαζομενοι ηταν εξυπηρετικοι, με καλο φαγητο αν και λιγο ακριβο. Ακομα, την μερα που φτασαμε ηρθε πουλμανακι στα καταπολα και πηρε οσους περισσοτερους μπορουσε μαζι με τις βαλιτσες. Απο αποψη τοποθεσιας ειναι πολυ κοντα στην παραλια αλλα και στο λιμανι της αιγιαλης που εχει διαφορα μπαρακια για το βραδυ.
Συνοψιζοντας πιστευω οτι εχει περιθωρια βελτιωσης, ειδικα στο θεμα της καθαριοτητας αλλα και σε υποδομες για τον κοσμο που δεχεται, αλλα εχω μια καλυτερη εικονα απο την προηγουμενη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
09 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
14 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 10 Σεπτεμβρίου, 2016

Αγαπητή Μυρτώ,
Σας ευχαριστούμε για τη κριτική σας.
Είμαστε χαρούμενοι που η δεύτερη επίσκεψη σας ήταν πιο όμορφη κυρίως στο θέμα των εργαζομένων. Είναι καλό να γνωρίζουμε πάντα τι συμβαίνει και από τη πλευρά των πελατών, ώστε να λύνονται τα τυχόν προβλήματα.
Αν είχε υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο παρελθόν θα θέλαμε να το μάθουμε ακόμα και τώρα για να μην υπάρχει η παραμικρή παρεξήγηση. Σχετικά με το σχόλιο σας για τη καθαριότητα θα θέλαμε να πούμε ότι ο καθαρισμός στις τουαλέτες δε γίνεται με αυτό το τρόπο που αναφέρατε. Καλό θα ήταν εφόσον έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη σας να ενημερώσετε τη ρεσεψιον για να μη ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Επίσης, στο σχόλιο σας για τον εργαζόμενο και τα τσιγάρα θα θέλαμε να επισημάνουμε πως θα φροντίσουμε να μη συμβεί ξανά. Ζητάμε συγγνώμη για όλο αυτό γιατί είναι ενάντια στη φιλοσοφία μας, καθώς φροντίζουμε πάντα για ανακύκλωση και οτιδήποτε έχει σχέση με σεβασμό προς το περιβάλλον.
Χαιρόμαστε που μείνατε ευχαριστημένη από το εστιατόριο μας και το φαγητό που είναι φτιαγμένο με όμορφη διάθεση και ντόπια-βιολογικά προϊόντα. Η τοποθεσία μας σύμφωνα και με άλλους πελάτες είναι ιδανική και μας αρέσει να βλέπουμε ότι και εσείς έχετε την ίδια άποψη. Ελπίζουμε η τρίτη επίσκεψη σας να σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!!
Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα του camping!!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 1110

Yesterday 10980

Week 1110

Month 50571

All 12759206

Αυτή τη στιγμή online 170 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1110

Yesterday 10980

Week 1110

Month 50571

All 12759206

Αυτή τη στιγμή online 170 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions