Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 71 0.5
ΑΜΟΡΓΟΣ & ΑΝΑΦΗ 70969
(Ενημερώθηκε: 17 Αυγούστου, 2016)
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
3.5
Το παν είναι να ξέρεις που ακριβώς πηγαίνεις και να έχεις ψάξει λίγο γι αυτο.
Έτσι και για το κάμπινγκ της Αιγιάλης. Άμα πιστεύεις πως σε αυτό το κάμπινγκ θα πας για να βρεις χαλάρωση και ήρεμους ύπνους το βράδυ, τότε είναι σίγουρο πως δεν θα περάσεις καλά.
Άμα πηγαίνεις με το μυαλό πως έισαι μια παρέα και θες να περάσεις καλά, ότι ώρα και να είναι τότε ναι θα περάσεις τέλεια.
Φτάσαμε στο κάμπινγκ μεσημέρι. Αφού περάσαμε από την ρεσεψιόν, όπου σου βάζουν βραχιολάκι, το οποίο δεν θεωρώ απαραίτητα κακό, ψάξαμε για μια θέση. Το κάμπινγκ είχε πάρα πολύ κόσμο και με δυσκολία βρήκαμε μια θέση με αρκετό ίσκιο. Γενικά υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις, αλλά μπορείς να στήσεις και ελεύθερα κάτω από δέντρα κλπ. Δεν νομίζω όμως ότι μπορείς να στήσεις κάπου και να έχεις μπόλικη σκιά όλη την μέρα. Το κακό είναι πως στην Αιγιάλη, δεν πιάνει τόσο αέρας όσο στα Κατάπολα και τουλάχιστον την περίοδο που πήγαμε είχε αρκετή ζέστη, από την οποία και ξυπνούσες.
Όσον αφορά την καθαριότητα πραγματικά το κάμπινγκ κάνει ότι μπορεί. Έχω πάει και σε πιο καθαρά κάμπινγκ, αλλά πραγματικά για τον κόσμο που είχε οι άνθρωποι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Όταν όμως οι τουαλέτες χρησιμοποιούνται συνέχεια από τόσο κόσμο, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις. Και πραγματικά το κάμπινγκ είναι πολύ τυπικό στον καθαρισμό τους. Υπήρχε και το πρόγραμμα κάθε πότε περνούσαν οι καθαρίστριες.
Αρνητικό θεωρώ πως στο πρώτο κτίριο με τουαλέτες που βρίσκει κανείς, είναι κοινές, δηλαδή και για άντρες και για γυναίκες. Η τουαλέτα έχει πρώτη πόρτα νιπτήρα και δεύτερη πόρτα την τουαλέτα. Αν δεν κλειδώσεις την έξω, μπορεί εσύ να είσαι τουαλέτα και η άλλη να βάφεται απ' έξω ξερω γω. Προσωπικά δεν μου αρέσε. Οι πίσω τουαλέτες είναι χωρισμένες.
Τα μπάνια είχαν πάντα ζεστό νερό. Εκεί μπορεί να υπάρξει λίγο αναμονή, η οποία όμως είναι μικρή.
Στα πολύ θετικά είναι το μπαρ και η ταβέρνα του κάμπινγκ. Καλές τιμές, και πολύ καλό φαγητό.
Γενικότερα είναι μια πολύ καλή και ωραία φάση το κάμπινγκ της Αιγιάλης. Μπορείς πχ να πας να αφήσεις το κινητό σου στα πολύπριζα και να μην σε νοιάζει γιατί το κλίμα είναι πολύ καλό. Ωστόσο για να περάσεις καλά πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος για το που πηγαίνεις.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
03 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
05 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 27 Αυγούστου, 2016

Σας ευχαριστούμε για τη κριτική σας.
Χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι είχατε μια καλή διαμονή στο κατάλυμα μας.
Η ταβέρνα μας δίνει μια ξεχωριστή πινελιά στο χώρο μας και και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που περάσατε όμορφες στιγμές εκεί. Με βάση και τη γνώμη άλλων πελατών στο camping μας υπάρχει συνεχώς το αίσθημα ασφάλειας και είναι σημαντικό που ξέρουμε ότι είχατε την ίδια άποψη και εσείς. Επίσης, χαιρόμαστε που απολαύσατε τη παροχή του 24ώρου ζεστού νερού στα μπάνια μας. Η καθαριότητα είναι βασική για εμάς και έτσι καθημερινά στόχος μας είναι το καλύτερο αποτέλεσμα. Προσπαθώντας να καλύψουμε όλα τα γούστα μιας και κάποιοι πελάτες μας προτιμούν τις μεικτές τουαλέτες έχουμε και τις δύο επιλογές.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε σε μια ακόμα επίσκεψη σας!!
Η ομάδα του camping!!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3314

Yesterday 9878

Week 33017

Month 160598

All 12665716

Αυτή τη στιγμή online 338 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3314

Yesterday 9878

Week 33017

Month 160598

All 12665716

Αυτή τη στιγμή online 340 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions