Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 71 0.5
ΑΜΟΡΓΟΣ & ΑΝΑΦΗ 71013
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.0
'Αν είσαι καταπιεσμένο παιδάκι και κουβαλάς θεματάκια και ήρθες εδώ για να ξεδώσεις
μη διαβάσεις παρακάτω εδώ θα περάσεις σούπερ!!!!

Σαν κάμπινγκ δεν με χάλασε ιδιαίτερα αν εξαιρέσουμε ότι σκηνές ήταν σχεδόν μεσοτοιχία η μία με την άλλη και ότι θα ήθελα να υπάρχει ένα
μινι μαρκετ με τα απαραίτητα. Τα μπάνια, οι νιπτήρες και οι τουαλέτες ήταν αρκετές, ποτέ δεν περίμενα και πάντα είχαν ζεστό νερό. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η ησυχία, απλά δεν υπήρχε και γι' αυτό κατά κύριο λόγο φταίει διεύθυνση του κάμπινγκ. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν αν θα μπεί κάποιος χωρίς να φοράει το βραχιολάκι, δεν τους ενδιέφερε να κάποιος λιωμίδης φώναζε στις 4 το πρωί και αυτό σχεδόν επί καθημερινής βάσης. Μην αναφέρω και τη ζωντανή μουσική στη ταβέρνα μέσα στο κάμπινγκ κάθε τρίτη μέρα που τελείωνε στις 3. Εφόσον
υπήρχε κατανάλωση και έπεφτε το χρήμα σιγά μη τους νοιάζει αν ο άλλος θέλει να κοιμηθεί. Αν δεν σεβόντουσαν οι ίδιοι που έχουν το κάμπινγκ για πιο λόγο να σεβαστούν οι υπόλοιποι.

Σαν νησί είναι πάρα πολύ ωραίο με άγρια ομορφιά, ωραίες παραλίες, όμορφη χώρα και ευγενικούς ανθρώπους.
Για να ευχαριστηθήτε το νησί χρειάζεστε μεταφορικό ( με 50αράκι δεν βλέπω να την βγάζετε ούτε εσείς ούτε αυτό). Για μπάνιο θα πάτε Καλοταρίτισσα, Αγ. Αννα, Λεβροσσος, Μούρο (πάρτε μάσκα η δεξιά πλευρά εχει 2-3 σπηλιές), ναυάγιο (πάρτε μάσκα), Αγ. Πάυλο και απο εκεί παίρνεις και καραβάκι και σε πάει απέναντι στη Νικουριά όπου έχει beach bar και ξαπλώστρες. Φυσικά υπάρχουν και άλλες παραλίες αλλά με αρκετό ποδαρόδρομο.

Για φαγητό οπωσδήποτε πρέπει να πάτε στο Πανόραμα στα Θολάρια για μαγειρευτά , στο λιμάνι της κυρα Κατίνας στην Αιγιάλι για θαλασσινά και στο πέτρινο στη Χώρα για πίτσα. Μη ξεχάσετε να πάτε για γλυκό στη Καλλιστώ στη Χώρα.

Για διασκέδαση θα πρέπει να πάτε στην χώρα στη Botilia (ωραία coctails), Τρίπορτο είχε καταπληκτικό live, πήγα για μια μπύρα και έκατσα
5 ώρες, στην Αιγιάλη σε κάνα beach bar αν έχει κάποιο live αλλιώς ήταν άδεια και υποτονικά, ωραία ήταν και στο 12 Ακροπόλεις ενώ είναι για φαγητό έτυχε να πάω 2 φορές για μπύρα και ρακί. Στον φημισμένο Αμοργιαλό δεν κατάφερα να κάτσω ήταν συνέχεια γεμάτο.

Αν ξανάρθω θα μείνω σε δωμάτιο στη χώρα όπου είναι και μοιρασμένες οι αποστάσεις, όσο για το κάμπινγκ και τζάμπα να είναι δεν θα ξαναέμενα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
09 Αυγούστου 2015
Αναχώρηση
18 Αυγούστου 2015
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 4788

Yesterday 9798

Week 42598

Month 22442

All 12731077

Αυτή τη στιγμή online 469 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4788

Yesterday 9798

Week 42598

Month 22442

All 12731077

Αυτή τη στιγμή online 471 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions