Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 71 0.5
ΑΜΟΡΓΟΣ & ΑΝΑΦΗ 71048
Ωραιο μέρος αλλά...
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Και μετα την επιστροφή στην Αθήνα, και την προσπάθεια για προσγείωση στην πραγματικότητα ήρθε η ώρα να γράψω κι εγώ τη γνώμη μου..

Φτάσαμε στην Αιγειάλη γύρω στις 2 τα ξημερώματα αλλά το βανάκι του καμπινγκ μας περίμενε στο λιμάνι και έφυγε αμέσως, αφού είμασταν οι μόνοι.
Την πρώτη μέρα την χρέωσαν κανονικά, πράγμα που δεν πολυκαταλαβα γιατι έγινε, τελοσπάντων δεν έδωσα σημασία. Βρήκαμε μέρος, κατα τύχη με απίστευτη σκια αλλά..
Την επόμενη μερα το πρωι, πριν τις 8 ξυπνήσαμε αφου ενας κύριος του καμπινγκ αποφάσισε να μαζέψει τα ξερα φύλλα γύρω απο τις σκηνές, με αποτελεσμα να ξυπνησουν όλοι και τα φωναζουν...Και πάλι δεν έδωσα σημασία...Πηγαίνοντας προς τις τουαλέτες με πήρε η μπόχα, η οποία παρέμεινε όλες τις μέρες που έμεινα εκει..Είδα μια κυριούλα κάποια στιγμή που καθάριζε, αλλά με ένα απλό σφουγγάρισμα που έκανε δεν έφυγε η μπόχα...Οι ντουζιέρες στην ίδια κατάσταση (πίσω από τις πόρτες αράχνες, οι μεντεσέδες σκουριασμένοι, την τελευταία μέρα χωρίς ζεστο νερο). Πράγμα που δεν δικαιολογήται γιατι το καμπινγκ είχε λίγο κόσμο γενικά..Και το περιστατικό που με έκανε να γράψω εδώ είναι ότι βρήκαμε ένα ποντίκι ψόφιο δίπλα στη σκηνη.. Εντάξει, το ξέρω ότι είναι ανοιχτος χώρος και είναι φυσιολογικο τα ποντικακια να κόβουν βόλτες αλλα ρε φιλε έγω πληρώνω για να έρθω σε οργανωμένο καμπινγκ! Δεν γουσταρω να κοιμαμαι και να περναει δίπλα μου ο μικυ μάους! Αν ήταν έτσι πηγαινα και ελευθερο καμπινγκ και τσαμπα...Ο υπεύθυνος που ήρθε να μαζέψει (με τα χέρια!) το πτώμα είπε ότι έχουν πολλές γάτες που παίζουν με τα ποντικακια και όταν τα σκοτώσουν τα παρατανε εδω κι εκει...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Κρατα καθαρο το χωρο σου ρε φιλε!
Δευτερο σκηνικο: χάσαμε την τρομπα που φουσκώσαμε το στρώμα..
Την είχαμε αφήσει έξω απο την σκήνη και μάλλον κάποιος την πηρε..Δεν είναι για την τρόμπα (σιγα την αξια) αλλα μετα αναγκαστικά κουβαλούσα όλα τα πραγματα μαζι, μην τυχον και χάσω κατι άλλο..

Κατα τα αλλά καλά. Το ταβερνάκι καλό, καλές τιμες, αν και μια κυρια που ηταν εκει μου φανηκε κάπως αγελαστη...αλλα μπορεί να είναι και η ιδέα μου..
Εννοειται δεν θα ξαναπήγαινα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
26 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
31 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 1192

Yesterday 6301

Week 15515

Month 64976

All 12773611

Αυτή τη στιγμή online 340 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1192

Yesterday 6301

Week 15515

Month 64976

All 12773611

Αυτή τη στιγμή online 340 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions