Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 66 0.5
Hot
ΑΜΟΡΓΟΣ & ΑΝΑΦΗ 68237
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
2.5
Πηγα και εγω το καλοκαιρι του 2010 και μου αφησε σε γενικες γραμμές αρνητική προς το μετρια εικονα σα καμπινγκ.

Ξεκινάμε με την τοποθεσια.
Εαν ο προορισμός σου ειναι τα Κατάπολα οπου τις περισσότερες φορες το καραβι σε αφήνει στα καταπολα τοτε εισαι τυχερος γιατι το κάμπινγκ ειναι μολις 5 λεπτα με μεταφορικό μεσο. Εαν ειναι στην αιγιαλη τοτε θα κανεις ενα μικρο ταξιδακι.
Γενικα σα τοποθεσια ειναι αρκετα καλη για οσους θελουν να γυρίσουν το νησι και να κανουνε τουρισμο στην αμοργο. Ειναι στο κεντρο του νησιου το κάμπινγκ και αρκετα κοντα στην πολύ γραφική χωρα του νησιου. Αλλα ειναι πολυ μακρια απο το μερος της νυχτερινής διασκέδασης του νησιου που ειναι η αιγιαλη.

Απο τις παροχές δεν έμεινα ευχαριστημένος για το λόγο οτι ενα εστιατόριο είχε το οποιο καποια στιγμη κατα τις 9 το βραδύ έκλεινε. Απο ποιότητα φαγητου στο εστιατόριο ειναι η αλήθεια αρκετά καλή αλλα με μικρη ποικιλία και το βρηκα και αρκετα ακριβό για εστιατόριο κάμπινγκ.

Απο καθαριότητα εμεινα ικανοποιημένος σχετικά αλλα για το λόγο οτι οταν πηγα το μισο κάμπινγκ ητανε γεματο. Εαν ειχε περισσότερο κόσμο σιγουρα θα ήμουν απογοητευμένος και θα εβαζα χαμηλότερη βαθμολογια.

Συμπέρασμα.
Ειναι ενα μετριο καμπινγκ χωρις να σου προσφερει κατι ιδιαιτερο και οσοι ασχολουνται με καμπινγκ στην ζωη τους θα το ξεχασουν γρηγορα. Τα παιδια εκει αν και τα γνωρισα και εγω γιατι μαζι με το navajo ημουν που εκανε πριν απο μενα αξιολογηση ειναι αρκετα καλα παιδια αλλα οπως μας ειπαν και αυτοι σε εμας απο καμπινγκ δε γνωριζουν τιποτα αλλα τουλαχιστον προσπαθουν να μαθουν.
Δε το συνιστώ για κανένα λόγο σε νεους που θέλουν να πανε στο νησι για νυχτερινή διασκέδαση γιατι η αιγιαλη η οποια φημίζεται γιαυτο ειναι αρκετα μακρια. Για ζευγαρια και για οσους θέλουν ηρεμια και να εχουν την ευχέρεια να εξερευνήσουν το νησί ειναι κατάλληλο.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 3711

Yesterday 9798

Week 41521

Month 21365

All 12730000

Αυτή τη στιγμή online 422 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3711

Yesterday 9798

Week 41521

Month 21365

All 12730000

Αυτή τη στιγμή online 422 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions