Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 38 0.5
Hot
ΕΥΒΟΙΑ 80060
Καθαρό & Αγενές :(
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
2.0
Λοιπόν παιδιά κάνω κάμπιγκ σχεδόν 20 χρόνια , είμαι 39 και γενικά είμαι χαλαρό άτομο απλά δεν αντέχω την αδιαφορία και την αγένεια και είναι η πρώτη φορά που γράφω κριτική για ένα καμπιγκ.
Αρχίζω με τα τυπικά λοιπόν , Το καμπινγκ είναι πολύ καθαρό και προσεγμένο ,καθαρές κουζίνες & μπάνια & ψυγεια,με πάρα πολύ καλές σκιές,για χαλάρωση ,όχι για μεγάλες παρέες θα έλεγα γιατί είναι αρκετά οικογενειακό και έχει ώρες κοινής ησυχίας μετά της 12 το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι, η θάλασσα μπροστά αν και σαν νερά είναι τέλεια η παραλία δεν μου άρεσε καθόλου γιατί έχει μεγάλες πέτρες μέσα (όχι βότσαλο ,μεγάλες πέτρες (!) εγώ αγόρασα παπουτσάκια θαλάσσης πρώτη φορά στην ζωή μου)
Τώρα τα αρνητικά , για εμένα ένα καμπιγκ είναι καλό να έχει τα τυπικά αλλά υπολογίζω/προσέχω πολύ και τον κόσμο του καμπιγκ , ιδιοκτήτες άλλους κατασκηνωτές κτλπ ,Λοιπόν η ιδιοκτήτρια δεν έλεγε ούτε καλημέρα, πέρναγα από μπροστά της και της έλεγα καλημέρα και απλά μου έγνεφε με τουπέ (κοπέλα μου δεν είσαι κάτι το ιδιαίτερο ΧΑΛΑΡΩΣΕ & σκέψου πως φαινόσουν στα μάτια μου και ρίξε μία εσωτερική ματιά στον εαυτό σου ... λέω εγώ τώρα....) ,προσωπικά εγώ σχεδόν 15 μέρες δεν την είδα να χαμογελάει (μπορεί να είχε κάτι προσωπικό οκ και δεν χαμογέλαγε αλλά ένα καλημέρα βρε??) πήγαμε να πληρώσουμε και ούτε το τυπικό "πως περάσατε παιδιά?" δεν μας είπε.... 😣 απλά μείνατε τόσες μέρες τόσα λεφτά... ΑΥΤΌ.
Επιπλέον το ΣΗΜΑΤΝΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι έπιασε καταιγίδα και μιλάω για πολύυ νερό 11 το βράδυ (όχι πολύ αργά για να κοιμούνται οι ιδιοκτήτες) και αντί η ιδιοκτήτρια που έμενε μέσα στο κάμπινγκ να βγει έξω να δει αν θέλει κάποιος βοήθεια ήταν άφαντη. Θα μπορούσε να ανοίξει ένα χώρο (που υπήρχε μέσα στο κάμπινγκ ελεύθερος χώρος , στυλ δωμάτιο με επιτραπέζια και τηλεόραση ) να μείνουν τα παιδάκια τουλάχιστον. Είδα γονείς 11 το βράδυ με πλημμυρισμενες σκηνές να χώνουν παιδάκια σε ιχ για να κοιμηθούν...... ο ένας πάνω στον άλλο , εγώ να προσπαθώ να βρω κάπου να βάλω ένα σκυλάκι που είχε γίνει μούσκεμα γενικά στο κάμπιγκ ένας πανικός και το σπιτάκι της ιδιοκτήτριας ήταν στα 3 μέτρα ακριβώς από την σκηνή μας και δεν βγήκε έξω και δεν μιλάμε για κανένα τεράστιο καμπιγκ , σε 2 λεπτά γυρνάς όλες τις σκηνές με τα πόδια !.... ΝΤΡΟΠΗ. Δεν θα ξαναπάμε λόγω των παραπάνω κάνουμε χρόνια κάμπινγκ ⛺ τέτοιο τουπέ και τέτοια αδιαφορία για συνάνθρωπο (για αυτούς πελάτες) δεν το έχω ξαναδεί . Σας ευχαριστώ για την υπομονή γιατί έγραψα πολλά :) (υπογράφω κιόλας να μην νομίζουν ότι όλο αυτό είναι φτιαχτό Γεώργα Αμαλία )

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
10 Αυγούστου 2019
Αναχώρηση
19 Αυγούστου 2019
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 30 Σεπτεμβρίου, 2019

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αξιολόγηση σας, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διαβάζουμε και να ακούμε τα σχόλια των επισκεπτών μας. Λυπούμαστε που βλέπουμε πως δεν μείνατε ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση μας, θα θέλαμε παρόλα αυτά να σας απαντήσουμε καθώς πιστεύουμε πως αδικούμαστε. Δυστυχώς στη Βόρεια Εύβοια κάθε καλοκαίρι ξέρουμε πως κάποια στιγμή μπορεί να μας έρθει κάποια μπόρα, οπότε έχουμε αποκτήσει εμπειρία με τι σημαίνει αυτό για τους κατασκηνωτές. Στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει αίθουσα την οποία την έχουμε έτσι και αλλιώς ανοιχτή και διαθέσιμη προς τους κατασκηνωτές, είδικα όταν μιλάμε για ειδική περίσταση όπως η βροχή και φροντίζουμε να ενημερώνουμε όποιον έχει πρόβλημα με το νερό πως μπορεί να περάσει τη νύχτα εκεί, κάτι το οποίο έγινε και φέτος μιας και στο συγκεκριμένο χώρο κοιμήθηκε αρκετός κόσμος. Η ρεσεψιον και οι πόρτες του Camping καθημερινά κλείνουν στις 12 το βράδυ, οπότε σίγουρα στις 11 που λέτε όχι μόνο δεν είχαμε αφήσει το 'πόστο' μας αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως εκείνη τη νύχτα ήταν και για εμάς δύσκολή και καθόλου ξεκούραστη. Κατανοούμε πως πιθανών να θέλατε να ενδιαφερθούμε παραπάνω για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζατε και νιώθουμε πως αν μας είχατε προσεγγίσει θα είχαμε κάνει οτι καλύτερο μπορούσαμε.

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4383

Yesterday 9878

Week 34086

Month 161667

All 12666785

Αυτή τη στιγμή online 408 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4383

Yesterday 9878

Week 34086

Month 161667

All 12666785

Αυτή τη στιγμή online 407 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions