Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 90 0.5
ΕΥΒΟΙΑ 146686
Πακέτο Σκηνοβίλα ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
Γενική βαθμολογία
 
2.6
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.0
Η προσωπική μου εμπειρία δυστυχώς, ήταν κακή.

Καλέσαμε στο camping για να δούμε αν υπάρχει κάτι ελεύθερο από τα διάφορα σπιτάκια, που έχουν. Δεν υπήρχε κάτι εκτός από κάποιες “σκηνοβίλες”, όπως τις ονομάζανε. Με διατροφή μεσημεριανό-βραδινό (κυρίως μερίδα, ψωμί, γλυκό ή φρούτο) για δύο άτομα και παιδί το κόστος ήταν 73,5€ συνολικά ως πακέτο.

Δεν υπήρχαν φωτογραφίες για να τα δούμε αλλά ως πακέτο (Αγιά Άννα, τιμή με φαγητό) ήταν αρκετά ελκυστικό. Σκεπτόμενος την συνολική εικόνα που προωθεί η Αγία Άννα (με πισίνες, ωραία δωμάτια, καθαριότητα κτλ) σκέφτηκα πως αν μη τι άλλο θα είναι κάτι αξιοπρεπές και το κλείσαμε για 5 νύχτες.

Δυστυχώς φανήκαμε αφελείς Αυτές οι σκηνοβίλες ήταν δυστυχώς σε πολύ κακή κατάσταση, με τρύπες, ήταν στο κάτω, είτε στο πάνω μέρες, φανερά παρατημένες στην μοίρα τους. Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν πως όταν ανοίξαμε την πόρτα της “σκηνοβίλας”, μέσα υπήρχε μια γάτα. Ζητήσαμε επιτόπου upgrade σε οτιδήποτε σε δωμάτιο υπήρχε ανεξάρτητα τιμής αλλά δεν υπήρχε κάτι.

Κάνουμε camping, οπότε η περιπέτεια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κατεβάζουμε τα πράγματα και μπαίνουμε….. ως την επόμενη μέρα. Ξαναβρήκαμε την γάτα μέσα (πάνω στο κρεβάτι του παιδιού) και παρακάλεσα στο camping αν μη τι άλλο να κλείσουν τα κάτω ανοίγματα της “σκηνόβίλας” για να μην μπαίνει η γάτα. Η απάντηση ήταν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και μας προτάθηκε να πάμε σε άλλη σκηνοβίλα μιας και προφανώς κάποιος τάιζε εκεί την γάτα και για αυτό είχε μάθει και πήγαινε εκεί. Δεν χρειάζεται να αναφέρω πως και οι άλλες “σκηνοβίλες” ήταν σε παρόμοια κατάσταση….

Πλέον δεν πήγαινε άλλο και μετά από συνάντηση με τον υπεύθυνο ζητήσαμε ξανά να μας μεταφέρουν οπουδήποτε ανεξαρτήτου κόστους, αλλά δεν είχαν τίποτα. Οπότε μας βρήκαν κάποια δωμάτια τρίτων στην περιοχή για να μείνουμε και μας έδωσαν την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε δωρεάν τις εγκαταστάσεις. Τέλος μας είπαν πως δεν θα χρεωθούμε τις δυο νύχτες που μείναμε μιας και δεν θέλουν δυσαρεστημένους πελάτες….. Όπου όμως μετά το σπάσιμο της τιμής φαγητού και διαμονής, το κόστος του φαγητού ήταν περίπου 60€ και το κόστος διανομής περίπου 13,5€, οπότε μας ζήτησαν να πληρώσουμε και την διαφορά περίπου 17 € … Μετά από αντίδραση μας για την όλη ταλαιπωρία δεν μας χρέωσαν….

Κατά την άποψη μου ο τρόπος που προωθούν τις συγκεκριμένες, όπως ονομάζουν “σκηνοβίλες” είναι λάθος. Δεν ενημερώνουν για το είναι και δεν δείχνουν φωτογραφίες για να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Μας έφεραν προ τετελεσμένου ειδικά σε μια εποχή που δεν είχες εναλλακτική. Αν είχα ξεμείνει με έναν φίλο και θέλαμε ένα μέρος ίσα ίσα να κοιμηθούμε, οκ το καταπίνεις. Επ ουδενί όμως δεν είναι για οικογένεια με παιδί.

Είναι κρίμα για την συνολική εικόνα του camping και για αυτό που θέλουν να προωθήσουν, γιατί πραγματικά οι εργαζόμενοι (στα café, εστιατόριο, στο playroom) που δουλεύουν εκεί είναι πολύ σωστοί στην συμπεριφορά τους, η καθαριότητα είναι πολύ καλή (μπάνια, ζεστό νερό συνεχώς) και το φαγητό αρκετά τίμιο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
31 Ιουλίου 2017
Αναχώρηση
02 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 5474

Yesterday 7350

Week 31555

Month 110369

All 12615487

Αυτή τη στιγμή online 161 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5474

Yesterday 7350

Week 31555

Month 110369

All 12615487

Αυτή τη στιγμή online 161 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions