Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 93 0.5
ΠΡΕΒΕΖΑ 101543
Ας γίνουμε πιο αυστηροί για το καλό μας
Μόλις γυρίσαμε από το συγκεκριμένο camping. Μείναμε εκεί 6 ημέρες. Θα έλεγα ότι ανήκει στην κατηγορία «Δε θα το πρότεινα – δε θα ξαναπήγαινα». Είχαμε άλλες 2 ημέρες άδειας αλλά φύγαμε γιατί δεν την παλεύαμε άλλο την κατάσταση. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από τις διακοπές μου. Πρόκειται για ένα μεγάλο camping οπότε θα το συγκρίνω με αντιστοίχου μεγέθους camping ώστε να είμαι δίκαιος.

Καθαριότητα:
Όσο μείναμε εκεί είδαμε μία και μόνο καθαρίστρια. Τουαλέτες - ντους: δε θα σας λείψει ποτέ η μυρωδιά. Δεν έχουν εξαερισμό ούτε και παράθυρα γύρω γύρω παρά μόνο την πόρτα της εισόδου, οπότε καταλαβαίνετε την κατάσταση. Οι βρύσες, τα ντουζ, οι κλειδαριές είναι σε κακή κατάσταση. Εντυπωσιάστηκα όμως όταν ένα πρωινό (7:30 καθ’ ότι ξυπνάμε και νωρίς) βρήκαμε και χαρτί υγείας! (να πούμε όμως ότι από τις 8:00 και μετά βρίσκεις χαρτί υγείας σε αρκετές τουαλέτες). Η παραλία και οι γύρω χώροι πολύ καθαροί.

Θέσεις / διαμονή:
Έχει θέσεις με τεχνητή σκιά που θυμίζουν parking. Δε σου δίνουν την αίσθηση του camping και των διακοπών, αλλά της διεκπεραίωσης. Επίσης υπάρχει ένα κτήμα με ελιές και καμία οργάνωση του χώρου όπου στήνεις τη σκηνή σου ό,που βρεις. Σκιά καθ’ όλη την ημέρα έχει περίπου ο μισός αυτός χώρος. Για τους υπόλοιπους το μεσημέρι δεν έχει ύπνο και σημαίνει «πάμε κάπου να τη βγάλουμε μέχρι να έρθει το απόγευμα». Προσοχή, τα δέντρα στάζουν ρετσίνι και κολλάει. Το camping διαθέτει ασύρματο Internet και νομίζω ότι είναι δωρεάν. Το απίστευτο: το ρεύμα στοιχίζει 4 euro την ημέρα – οπότε αν η σκηνή η το τροχόσπιτό σας είναι περίπου 200τμ, αυτή είναι μία ισορροπημένη τιμή!

Μίνι μάρκετ:
Έχει ότι θα χρειαστείτε αλλά το βρήκα ακριβό. Δε μου άρεσε το ότι κάποιες φορές σου λείπουν 1-2 λεπτά και δε χαρίζονται. Το απίστευτο: τελευταία μέρα ζήτησα 1 σακούλα super market για να μαζέψω κάποια πράγματα και μου έδωσαν μια μικρή μεταχειρισμένη!

Εστιατόριο:
το φαγητό πολύ μέτριο, άσχημα μαγειρεμένο και πολύ ακριβό. Δε θα πω πολλά, το αναψυκτικό στοιχίζει 2 euro όταν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Πάργας κάτω από το κάστρο στοιχίζει 1.5 euro και σε οποιοδήποτε camping έχω πάει δεν το έχω πληρώσει πάνω από 1 euro. Προσφέρει 10% έκπτωση στους ενοίκους. Η νέα μόδα: ποτήρι με νερό δε σου φέρνουν όταν κάτσεις, πρέπει να το ζητήσεις εσύ οπότε αμέσως θα σου προτείνουν εμφιαλωμένο. Το απίστευτο: πήγαμε να κάτσουμε για παγωτό το βραδάκι και μας είπαν ότι ο χώρος είναι μόνο για φαγητό. Πού; Στο camping που ήταν όλοι με τα μαγιό, φάγαμε πόρτα.

Παραλία:
Πολύ ωραίο τοπίο οργανωμένο με ξαπλώστρες, θαλάσσια ποδήλατα κτλ. 5 euro οι ξαπλώστρες ακόμα και για τους ενοίκους!

Συμπέρασμα:
Το camping βρίσκεται σε ένα υπέροχο τοπίο όπου όμως μόνο αυτό σου προσφέρει. Όλα τα άλλα είναι σε οριακό επίπεδο. Όλα αυτά δε τα λέω για να σας αποτρέψω αλλά για να γινόμαστε καλύτεροι και πιο απαιτητικοί ως τουρίστες. Δεν πρέπει να γυρίσουμε στην εποχή όπου δεχόμασταν ό,τι μας προσφέρανε. Η σχέση απόδοση/τιμή είναι πολύ χαμηλή.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 3636

Yesterday 10669

Week 52115

Month 31959

All 12740594

Αυτή τη στιγμή online 399 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3636

Yesterday 10669

Week 52115

Month 31959

All 12740594

Αυτή τη στιγμή online 399 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions