Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 33 0.5
Hot
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 52555
(Ενημερώθηκε: 06 Ιουλίου, 2015)
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Καλησπέρα. Στο camping αυτό πήγαμε τον Αύγουστο του 2014 και μείναμε περίπου 6 μέρες. Είχαμε ξεκινήσει αρχικά να πάμε σε κάποιο άλλο camping αλλά γινόταν τόσο πανικός που φύγαμε τρέχοντας. Παρότι πήγαμε στην περίοδο που έπιασε και το 15Αύγουστο το συγκεκριμένο camping δε σου έδινε την αίσθηση του πανικού ενώ είχε πολύ κόσμο και εκεί. Πιάσαμε κάτι πιο απομακρυσμένες από την παραλία θέσεις που όμως είχαν υπέροχη σκιά από δέντρα σχεδόν όλη την ημέρα. Η παραλία πολύ συμπαθητική, καμία σχέση με τις παραλίες της Ζακύνθου που είναι από την άλλη πλευρά και πας με καραβάκια. Θα γράψω με συντομία τα συν και τα πλην.
Συν
Υπέροχη φυσική σκιά από δέντρα (για μας αυτό είναι το νούμερο ένα στο camping).
Στο σημείο που στήσαμε είχε ησυχία γιατί ήταν κυρίως ζευγάρια με σκηνές και υπήρχε σεβασμός στο θέμα της φασαρίας.
Έβρισκες τα πράγματα σου στα ψυγεία (σημαντικό!), αν και δεν είχε πολλά.
Συμπαθητικό ταβερνάκι με ωραίο φαγητό και καφέ Freddo.
Πολύ λογικές τιμές.

Πλην
Μέτρια καθαριότητα στις τουαλέτες αλλά παλευόταν.

Το νερό σταματούσε τις απογευματινές προς βραδινές ώρες (20:00+) στις πάνω τουαλέτες (αυτές που είναι πιο κοντά στη reception και έπρεπε να κάνεις προσευχές για να συνδεθεί πάλι και όταν συνδεόταν ήταν παγωμένο. Και δεν εννοώ το ζεστό νερό, εννοώ το νερό γενικότερα. Εμείς επειδή κάναμε μπάνιο κάπου 20:00-21:00 πριν βγούμε για φαγητό-ποτό δηλαδή μου συνέβαινε καθημερινά, με αποκορύφωμα ένα βράδυ που ξεκίνησα να κάνω μπάνιο (τύπου Σκωτσέζικο ντούζ, μια ζεστό μια κρύο) κατά τις 20:45, σταμάτησε το νερό και έμεινα μέσα με τις σαπουνάδες πάνω από μισή ώρα (τυχαία δεν ήταν και κανένας άλλος να κάνει μπάνιο την ίδια ώρα ώστε να του πω να φωνάξει κάποιον να λύσει το πρόβλημα) μέχρι που τελικά ήρθε ο φίλος μου να με αναζητήσει γιατί είχα αργήσει. Ενώ είχαμε αναφέρει το πρόβλημα στη reception από την πρώτη φορά δεν είδα να ιδρώνει το αυτί τους. Μόνο την τελευταία μέρα μας είπαν "ε να χρησιμοποιείτε τις κάτω εγκαταστάσεις, εκεί δεν κόβεται το νερό, παίρνουν νερό με προτεραιότητα?!". Τότε καταλάβαμε γιατί στις κάτω εγκαταστάσεις γινόταν πάντα χαμός από κόσμο και στις πάνω πλενόμασταν 4-5 άτομα μόνο, οι οποίοι την είχαμε πατήσει όλοι πολλάκις. Την επόμενη μέρα φύγαμε ούτως η άλλως οπότε δεν είδαμε κατά πόσο ισχύει αυτό. Τέλος πάντων, να ξέρετε και εσείς να πλένεστε στις κάτω αυτές που είναι προς τη θάλασσα.

Αν θέλετε ησυχία μη στήσετε τη σκηνή σας κοντά στην παραλία γίνεται λίγο χαμός από πιο μόνιμους, με ψησταριές, κακές μουσικές σε υψηλούς τόνους και πολλά παιδάκια που τσιρίζουν συνέχεια. Αν δε σας νοιάζει η φασαρία τότε εκείνο το σημείο είναι το καλύτερο γιατί έχει πρόσβαση σε όλες τις παροχές του camping, συν την παραλία.

Σε γενικές γραμμές αν βρείτε καλό σημείο να στήσετε, με ησυχία και όμορφο ίσκιο είναι ένας παράδεισος, ίσως το καλύτερο camping που έχουμε πάει από πλευράς ίσκιου. Βρείτε τα σωστά ντούζ για να μη μείνετε και εσείς χωρίς νερό και ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας. Το νησί είναι όμορφο, η πόλη κοντά στο camping έχει τα πάντα και γενικά η Ζάκυνθος μου άρεσε πάρα πολύ. Να δείτε οπωσδήποτε το Ναυάγιο, αξίζει πάρα πολύ!
Θα ξαναπήγαινα πολύ ευχάριστα και στη Ζάκυνθο και στο camping αυτό!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 2829

Yesterday 10158

Week 61466

Month 41310

All 12749945

Αυτή τη στιγμή online 292 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2829

Yesterday 10158

Week 61466

Month 41310

All 12749945

Αυτή τη στιγμή online 292 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions