Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 46 0.5
Hot
ΚΥΘΗΡΑ 110025
Πραγματικά, διαβάζοντας όσα είχαν γραφτεί αναφορικά με το καμπινγκ στο Καψάλι, είχα θορυβηθεί και για το λόγο αυτό μετά από σχετικό τηλεφώνημα που είχα κάνει στο Δήμο, είχα αποστείλει ένα αρνητικό post στο forum για το κάμπινγκ στα τέλη Ιουλίου.
Μετά από παρότρυνση της veroniki, αποφάσισα να πάω, και πράγματι πήγα στις 25/8 έως της 31/8.

ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!!

Το κάμπινγκ είναι σε μία καταπλητική τοποθεσία, μέσα στα πεύκα, με θέα στο κάστρο της Χώρας και στο μικρό λιμανάκι του Καψαλίου.
Αναφορικά με τις παροχές διαθέτει και ψυγεία και γκαζιέρα για μαγείρεμα και ψύκτη για κρύο νερό (όσοι δεν θέλουν να αγοράζουν εμφιαλωμένο)και φυσικά, καταπληκτικούς ξύλινους πάγκους κάτω από τα πεύκα για να καθίσεις.
Όσον αφορά για τις περιβόητες τουαλέτες και ντουζιέρες πρέπει να σας επισημάνω τα εξής : Πράγματι, δεν υπάρχει θερμοσίφωνας ή ηλιακός, αλλά μέχρι και στα τέλη Αυγούστου που πήγα εγώ, δεν χρειαζόταν καθόλου ζεστό νερό, καθόσον το νερό της βρύσης ήταν χλιαρό και ιδανικό! Ο κόσμος ήταν στις 25/8 γύρω στα 50-60 άτομα. Για τόσα άτομα, οι τουαλέτες και οι ντουζιέρες ήταν υπεραρκετές. Δεν περίμενα ούτε μία φορά να πάω τουαλέτα, ούτε μία φορά να κάνω ντους και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση όσον αφορά την καθαριότητα, καθόσον δεν τις είδα ποτέ βρώμικες. Από κει και πέρα όμως, όπως ενημερώθηκα από τον Αντώνη (τον ευγενέστατο εποχιακό δημοτικό υπάλληλο του κάμπινγκ) την περίοδο από 8-20 Αυγούστου, είχε καθημερινά το κάμπινγκ 200-250 άτομα. Όπως αντιλαμβάνεστε τον 5πλάσιο κόσμο από όταν πήγα εγώ, με αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω να είναι σχετικά. Το κάμπινγκ είχε εξανλτήσει την μέγιστη χωρητικότητα. Για το λόγο αυτό Νiki, ο Αντώνης έδιωχνε κόσμο, γίατί είχε εξαντλήσει τα περιθώρια που του έδινε ο Δήμος, η πυροσβεστική (είναι μέσα σε δάσος) και βεβαίως η απλή λογική, γιατί όπως χαρακτηριστικά μας είπε \"αν τους άφηνα να μπουν, πάλι θα με έβριζαν γιατί δεν θα είχαν που να στήσουν, δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν πουθενά, ούτε στις τουαλέτες\". Με δεδομένες τις εγκαταστάσεις, σας γλίτωσε από πολύ κόπο ο Αντώνης. συμφωνόντας απόλυτα από την Χρύσα στο \"συνηθισμάνα τα ατυχή συμβάντα όταν ταξιδεύεις τέτοια περίοδο σε τέτοια μέρη...\"
Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω δύο λέξεις για τον ΟΛΟΜΟΝΑΧΟ εποχιακό υπάλληλο που λειτουργούσε το κάμπινγκ φέτος, τον Αντώνη. Πρόκειται για έναν ευγενικό, φιλότιμο και εργατικό άνθρωπο. Ο δήμος στα τέλη Ιουνίου, αποφάσισε να διώξει τους προηγούμενους διαχειριστές του κάμπινγκ και να το λειτουργήσει φέτος μόνος του με εποχιάκούς υπαλλήλους. Για το λόγο αυτό και άνοιξε στις περίπου στα μέσα Ιουλίου, με προσωπικό έναν νυχτοφύλακα, μία κυρία που θα ερχόταν τα πρωινά να καθαρίζει τις τουαλέτες και τον Αντώνη, για την reception. Σας πληροφορώ όπως διαπίστωσα η ίδια με τα μάτια μου, και πραγματικά το γεγονός αυτό με λύπησε, ο μόνος που εργαζόταν ήταν ο Αντώνης. Η κυρία για τις τουαλέτες ήταν άφαντη, δεν την είδα ποτέ, σε αντίθεση με τον Αντώνη, που τον έβλεπα στις γυναικείες τουαλετες να προσπαθεί να τις καθαρίσει.Στην συνέχεια, καθάριζε το χώρο του κάμπιγνκ, καταχωρούσε αφίξεις, αναχωρήσεις, έμενε όλο το 24ώρο μέσα στο κάμπινγκ, σε αντίθεση με την κυρία που ερχόταν για 4 ώρες το πρωί. Ηταν ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΡΙΠΛΟΒΑΡΔΙΑ!
Και παρόλα αυτά ήταν πάντοτε χαμογελαστός, να σε εξυπηρετήσει στο οτιδήποτε, να σου προτείνει μέρη, να σου πει τα παράπονά του που είναι ολομόναχος.
Πρέπει να αναφέρω ότι η προσφορά του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, από πολύ κόσμο τις μέρες που είμασταν εμείς εκεί και όλοι του το δείξαμε. Του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!!!

:-)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5246

Yesterday 9878

Week 34949

Month 162530

All 12667648

Αυτή τη στιγμή online 346 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5246

Yesterday 9878

Week 34949

Month 162530

All 12667648

Αυτή τη στιγμή online 346 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions