Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 43 0.5
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 68737
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Το camping βρίσκεται μπροστά στην παραλία της Σάμης (δεν είναι εξαιρετική παραλία σε σχέση με τις απίθανες παραλίες της Κεφαλονιάς αλλά για μια βουτιά είναι ότι πρέπει) και απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την Σάμη. Είναι από τα ομορφότερα κάμπινγκ που έχω πάει. Έχει άνετες θέσεις και οι περισσότερες έχουν πολύ καλή σκιά. Σε γενικές γραμμές δεν είχε πολλά αυτοκίνητα μέσα (κακή συνήθεια με το αυτοκίνητο πανω στην σκηνή) και λόγω του μεγέθους του ευτυχώς χάνοταν και δεν θύμιζε πάρκινγκ όπως συμβαίνει σε άλλα καμπινγκ. Έχει ακριβώς δίπλα στο καμπινγκ πολύ μεγάλο πάρκινγκ για να αφήνεις το ΙΧ σου εκτός.
Η πισίνα ήταν πεντακάθαρη αν και δεν είναι απαραίτητη με τέτοιες παραλίες.
Οι τουαλέτες στην κάτω μεριά ήταν εξαιρετικές. Πολλά μπράβο στις κυρίες της καθαριότητας. Πέρα από την ευγένειά τους ήταν συνέχεια με την χλωρίνη στο χέρι. Παρόλο το χώμα οι χώροι στις τουαλέτες - ντουζιέρες ήταν μόνιμα πεντακάθαροι και γυάλιζαν.
Οι ντουζιέρες είχαν και προθάλαμο με κρεμάστρες και πάσο για να ακουμπήσεις τα πράγματά σου και ζεστό νερό όλες τις ώρες.
Οι αλλοι δύο χώροι που είχαν τουαλέτες - ντουζιέρες ήταν παλαιότεροι με πιο στενές ντουζιέρες και καλό είναι να ανακαινιστούν κάποια στιγμή για να έχουν παρόμοιες προδιαγραφές.
Γενικά το κάμπινγκ ήταν πεντακάθαρο.
Στην κάτω μεριά υπήρχε στεγασμένος χώρος με τραπεζάκια - νεροχύτες - καταψύκτη - ενοικιαζόμενα ψυγεία και μάτια για να μαγειρέψεις δίπλα στις τουαλέτες.
Στο εστιατόριο δεν φάγαμε αλλά οι τιμές για κάμπινγκ ήταν υψηλές.
Επειδή έχει αναφερθεί. Όντως στο κάμπινγκ έχει παρα πολλά τζιτζίκια. Θα τα βρεις και ζωντανα και πεθαμένα πάνω στις σκηνές και επίσης από νωρίς το πρωί ξεκινάνε το τραγούδι σε υψηλά ντεσιμπέλ. Θεωρώ όμως απαράδεκτο να ακούω ανθρώπους που θέλουν να έρθουν κοντά στην φύση και παραβιάζουν τον χώρο τους να θέλουν να τα εξαφανίσει η διοίκηση του κάμπινγκ και να τα σκοτώνουν. Τα κουβαδάκια σας και σε ξενοδοχείο. Το καμπινγκ είναι τρόπος ζωής και όχι οικονομική λύση διακοπών. Ακόμα και στην δεύτερη περίπτωση σεβαστείτε την φύση που σας φιλοξενεί.
Σε θέμα ασφάλειας υπάρχει φύλακας τις νυχτερινές ώρες (ο συμαθέστατος κύριος Τάσος).

Στα αρνητικά
1. Δυστυχώς η πισίνα και το εστιατόριο είναι κάπως αποκομένα από το καμπινγκ και λειτουργούν σαν ''αυτόνομη επιχείρηση''. Η πίσινα κλείνει από τις 20.30 και το εστιατόριο από τις 22.30. Μετά κλειδώνει ολος ο χώρος και απαγορεύεται η παραμονή σε αυτόν **Είναι και το μόνο σημείο με θέα την θάλασσα. Θεωρώ ότι χάνει βαθμούς από αυτό γιατί το εστιατόριο σε ενα καμπινγκ είναι το βασικό στοιχείο συνάντησης και κοινωνικοποίησης των επισκεπτών. Επίσης δίπλα στην πισίνα έχει υψωθεί ένα οικοδόμημα για τα τραπέζια του εστιατορίου αποκόπτοντας την θέα προς την θάλασσα που κάλλιστα θα μπορούσε να μην υπάρχει.
2. Στον κύριο χώρο με τα ψυγεία - τραπεζάκια κτλ που ανέφερα παραπάνω υπάρχει μόνο ένας καταψύκτης που λειτουργεί σαν ψυγείο με χύμα τα πράγματα μέσα και συνήθως ασφυκτικά γεμάτος. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει και ψυγείο ή και άλλος καταψύκτης. Από όσο είδα στους άλλους κοινοχρηστους χώρους στην πανω μεριά έχει αλλά ο περισσότερος κόσμος μαζεύεται εκεί.

Σε κάθε περίπτωση το κάμπινγκ αφήνει καλές εντυπώσεις και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσουμε

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
29 Ιουλίου 2019
Αναχώρηση
04 Αυγούστου 2019
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 2984

Yesterday 9878

Week 32687

Month 160268

All 12665386

Αυτή τη στιγμή online 345 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2984

Yesterday 9878

Week 32687

Month 160268

All 12665386

Αυτή τη στιγμή online 344 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions