Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 43 0.5
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 68742
Εμπειρία με ανάμεικτα συναισθήματα
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
3.0
Επισκεφτήκαμε το κάμπινγκ για 12 διανυκτερεύσεις, τέλη Ιούλη 2016. Ο λόγος που αποφάσισα τελικά να βάλω αυτή την αξιολόγηση και όχι παραπάνω είναι ότι δεν μπορέσαμε να χαρούμε καθόλου το κάμπινγκ λόγω των υπερβολικά πολλών τζιτζικιών που πετούσαν σαν μάστιγα παντού. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, είχαν κυριολεκτικά τις φωλιές τους στο χώμα. Στις θέσεις για στήσιμο,κάτω απο κάθε τετραγωνικό, είχε παντού τρύπες τζιτζικιών και με το που έπεφτε η νύχτα κατάκλυζαν τον τόπο με τα έντομα που βγαίναν απο τα κουκούλια τους. Κάθε βράδυ σκοτώναμε πάνω απο 30 τζιτζίκια που έβγαιναν ασταμάτητα, σκαρφάλωναν απο το έδαφος, γαντζωνόταν στην σκηνή μας, στα ρούχα, στις πετσέτες, ακόμα και στα πλαστικά απο τις καρέκλες, παρέμεναν εκεί για 3-4 ώρες μέχρι να σκάσουν απο το κουκούλι και έπειτα πετούσαν παντού. Δεν έχω φοβίες αλλά κατάντησε κουραστικό και σιχαμερό. Όταν το αναφέραμε στην ρεσεψιόν, αρχικά με αντιμετώπισαν με μια έκπληξη, σαν να το ακούγαν πρώτη φορά. Όταν τους ανέφερα ότι κάποιος το είχε αναφέρει σε περσινή κριτική, το παραδέχτηκαν. Παρατήρησα ότι μας αντιμετώπισαν με μεγάλη ευγένεια (το πρώτο θετικό που έχω να πω) αλλά η απάντηση δεν ήταν ικανοποιητική: οτι δεν ενοχλούν τα τζιτζίκια, είναι "γλυκούλια όταν μας κατουράνε απο τα δέντρα" και οτι οι λεύκες τα τραβάνε και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Τους συνέστησα να μιλήσουν με γεωπόνο και με τα υπόλοιπα κάμπινγκ της Ελλάδας να μάθουν τί κάνουν εκείνοι και να βρουν μια λύση για τον υπερβολικά μεγάλο πληθυσμό τζιτζικιών.
Κάτι που δεν μου άρεσε, επίσης, ήταν οτι η πολυδιαφημισμένη πισίνα λειτουργεί μέχρι τις 20:00 πήχτρα στα παιδία διαρκώς και δεν μπορεί κανείς να την χαρεί το βραδάκι για μια βουτιά. Ο χώρος με την πισίνα και το μπαράκι του κάμπινγκ λειτουργούν "υπο ξεχωριστό καθεστώς" αν και ανήκουν στον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ. Μετα τις 10-11 το βράδυ κλειδαμπάρωναν όλη την εγκατάσταση (που διαχωρίζεται απο το υπόλοιπο κάμπινγκ). Έτσι έχανες όλη την θέα της θάλασσας. Εξω απο το κάμπινγκ, για να απολαύσεις το βράδυ σου μπροστά στη θάλασσα, είχε μαζεμένες και κλειδωμένες όλες τις ξαπλώστρες (που την ημέρα χρεώνονται με 5 ευρω) οπότε έπρεπε να κουβαλήσεις 30-50 μέτρα το καρεκλάκι σου.
Το wifi χανόταν κάθε 5 λεπτά και επανερχόταν μετά απο μισή ώρα.
Το μίνι μάρκετ πολύ ακριβό, τουλαχιστο 60-80 λεπτα πιο πάνω απο το το πιο ακριβό σουπερ μάρκετ της Σάμης. Στο εστιατόριο δεν πήγαμε γιατί μας φάνηκε ακριβό, είχε από 8,5-9.5 € η μερίδα.
Οι οικογένειες τηρούσαν τις ώρες κοινής ησυχίας αλλά με το που ξημέρωνε είχε πολλή φασαρία απο τους φωνακλάδες Ιταλούς απο τις 7,30 μέχρι τη νύχτα.
Ο κοινόχρηστος καταψύκτης πολύ μικρός για να εξυπηρετήσει ενα τόσο μεγάλο κάμπινγκ. Λειτουργούσε μάλλον σαν ψυγείο, γιατι άνοιγε διαρκώς (λογικό με τόσο κόσμο). Οι παγοκύστες δεν πάγωναν ούτε μετα απο 2 ημέρες και όλοι αναγκάζονταν να βάλουν τα τρόφιμα εκει. Μάλιστα, είδα ως και ολόκληρο καρπούζι να πιάνει το 1/5 του χώρου.
Τα θετικά:
camping με ευρύχωρες και οριοθετημένες θέσεις
Η μεγάλη ευγένεια και η διαλλακτικότητα της ρεσεψιόν.
Ο κοινόχρηστος χώρος μαγειρέματος, μεγάλος με 4 εστίες (λειτουργούσαν μόνο οι 2). Πάντα γεμάτος κόσμο.
Τα μπάνια καινούργια, η πίεση του νερού καλή και το νερό πάντα ζεστό. Οι τουαλέτες όχι τόσο καθαρές. Θα τις περίμενα καλύτερες.
Η σκιά στις μουριές πολύ καλή (και μόνο εκεί).
Θα ξαναπήγαινα μόνο εάν η διοικηση με διαβεβαίωνε για την πλήρη εξάλειψη των συμπαθέστατων εντόμων.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
26 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
06 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3331

Yesterday 9934

Week 42968

Month 170549

All 12675667

Αυτή τη στιγμή online 216 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3331

Yesterday 9934

Week 42968

Month 170549

All 12675667

Αυτή τη στιγμή online 217 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions