Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.4 14 0.5
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 23678
(Ενημερώθηκε: 29 Ιουλίου, 2012)
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
4.0
Σκιά: Υπάρχουν ελαιόδεντρα σε όλη την έκταση του κάμπινγκ που προσφέρουν αρκετά ικανοποιητική σκιά. Είναι έτσι φυτεμένα ώστε να χωρίζουν τις διαθέσιμες θέσεις όπου μπορείς να στήσεις σκηνή ή τροχόσπιτο και να μην εισβάλεις στον χώρο του διπλανού! Έχουν φυτευτεί και άλλα δέντρα που σε λίγο καιρό θα μπορούν να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη σκιά. Ακόμη, με την άφιξη στο κάμπινγκ, οι ιδιοκτήτες σε ενημερώνουν από πού ανατέλλει και πού δύει ο ήλιος έτσι ώστε να ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο μέρος να κατασκηνώσεις!

Καθαριότητα: Όλος ο χώρος του κάμπινγκ ήταν καθαρός, δεν υπήρχε ίχνος σκουπιδιού κάτω. Υπήρχαν κάδοι απορριμμάτων σε πολλά σημεία, τους οποίους φρόντιζαν να αδειάζουν εγκαίρως. Οι τουαλέτες ήταν από τις πιο καθαρές που έχω συναντήσει σε κάμπινγκ, καθώς έβλεπα πολλές φορές τη μέρα να τις καθαρίζουν. Τα ντους ήταν επίσης καθαρά, απλά απ'έξω υπήρχαν μερικές φορές νερά (απορώ πώς έκαναν μπάνιο κάποιοι και το κατάφερναν!) και λάσπες.

Παροχές: Υπάρχουν κουζινάκια σε πολλά μέρη μέσα στο κάμπινγκ, με βρύσες, κοινόχρηστους καταψύκτες, ψυγεία (με χρέωση νομίζω) και εστίες υγραερίου όπου μπορείς να μαγειρέψεις. Είχε και διάφορα σκεύη, αλλά δεν γνωρίζω αν ήταν κοινόχρηστα.. Επίσης υπάρχουν αρκετές πρίζες για ρεύμα, κοντά σε κάθε πιθανό σημείο που μπορείς να κατασκηνώσεις, τις οποίες χρησιμοποιείς χωρίς επιπλέον χρέωση. Ακόμη, υπάρχει ασύρματη σύνδεση ίντερνετ σε όλο το κάμπινγκ, επίσης χωρίς χρέωση. Είχε τραπεζάκια και πλαστικές καρέκλες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατά τη διαμονή σου. Τέλος, υπάρχει παιδική χαρά, εστιατόριο (δυστυχώς δεν δοκίμασα κάτι από εκεί) και μίνι μάρκετ με τα βασικά προϊόντα.

Τοποθεσία: Βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του Αργοστολίου, πολύ κοντά στις καταβόθρες. Με το αυτοκίνητο φτάνεις σε 5-10 λεπτά στο κέντρο, ενώ με τα πόδια είναι γύρω στα 40 λεπτά περπάτημα, αλλά η διαδρομή είναι πολύ όμορφη, κοντά στη θάλασσα, κάτω από πεύκα και με σχετικά καλό φωτισμό το βράδυ. Εμείς το είχαμε ως βάση για να εξερευνήσουμε όλο το νησί. Οι αποστάσεις των υπόλοιπων μεγάλων χωριών ήταν περίπου 30-40 χλμ. μακριά. Γενικά πάντως, για να καταφέρεις να δεις όλο το νησί χρειάζεται αυτοκίνητο, τα δρομολόγια των λεωφορείων δεν βολεύουν πολύ..

Ιδιοκτήτες: Οι ιδιοκτήτες είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Σε ενημερώνουν αμέσως για τις τιμές και τις παροχές, σου προτείνουν ωραίες παραλίες, διάφορα αξιοθέατα και ταβέρνες που δεν τα βρίσκεις σε ταξιδιωτικούς οδηγούς και μόνο κάποιος που ζει στο νησί τα γνωρίζει! Επίσης μένουν μέχρι αργά το βράδυ στην υποδοχή, οπότε αν φτάσεις στο νησί αργά τη νύχτα μπορείς να πας για να κατασκηνώσεις!

Ησυχία: Κατά την περίοδο που βρισκόμασταν εμείς εκεί, δεν είχε πολύ κόσμο και ήταν πολύ ήσυχα. Τα αυτοκίνητα μπαίνουν μέσα στο κάμπινγκ, όμως όλοι προσπαθούν να είναι αθόρυβοι! Περνάει ένας δρόμος από κοντά αλλά δεν είναι πολυσύχναστος και δεν ενοχλεί καθόλου.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Ιουλίου 2012
Αναχώρηση
24 Ιουλίου 2012
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 5460

Yesterday 9798

Week 43270

Month 23114

All 12731749

Αυτή τη στιγμή online 517 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5460

Yesterday 9798

Week 43270

Month 23114

All 12731749

Αυτή τη στιγμή online 517 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions