Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 49 0.5
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΡΠΑΘΟΣ 87734
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
2.0
Καθαριότητα που για μένα είναι βασικη,άψογη όλες τις ώρες της ημέρας..πρωί,μεσημέρι,βράδυ παρόλο που ήταν 15Αυγουστος και το camping ήταν γεμάτο.
Οι τουαλέτες- ντουζιέρες είναι πολύ λίγες για τον κόσμο που μαζεύει και τις απογευματινές ώρες δεν έχει ζεστό νερό.
Σκιά σούπερ(με καλαμιές) αλλά είχαμε κλείσει θέση από Μάρτιο οπότε φρόντιστε για την κράτηση σας ιδιαίτερα τον Αύγουστο καθώς δεν θα βρείτε απολύτως τιποτα.Προς γνώση σας όλες οι σκηνές κολλητά μεταξύ τους...μην φανταστείτε κάνα τρελό χωρο.
Έχει ταβερνα-bar μέσα με πάρα πολύ λογικές τιμές έως φτηνά,π.χ μακαρόνια με κιμά 4.80 ,σουβλάκι πίτα 2.20 ,χωριάτικη σαλάτα 4.00,κατσίκι 7.00 ,μπύρα 2.50 αλλα όχι παγωμένη(χαμηλωστε τα ψυγεία)πρωινά τα πάντα ομελετες γλυκά,τυρόπιτες..τα πάντα όλα,τα παιδιά που δουλεύουν εκεί ευγενεστατα κ με το χαμόγελο αντιθέτως με την ιδιοκτήτρια για την οποία θα αναφερθώ παρακάτω.
Το camping είναι για άτομα τα οποία θέλουν ξενύχτια,ποτά και γνωριμίες..και κυρίως για ηλικίες 18- 30(πολύ max),δυστυχως δεν το γνωριζαμε,συνεπώς πολύ φασαρία κυρίως το βράδυ που θέλεις να χαλαρώσεις να ηρεμήσεις να κοιμηθείς η μουσική από το bar,το οποίο ανοίγει 22.30, ακούγεται σε όλο το camping χωρίς καμία υπερβολή.
Το τελευταίο που θα ήθελα να αναφέρω είναι η διαχείριση μασ την τελευταία ημέρα από τη ίδια τη ιδιοκτήτρια την Κυρία Καλλη... ξυπνώντας το τελευταίο πρωινό πάμε στη ρεσεψιόν να πληρώσουμε και να ρωτήσουμε αν μπορούμε να αφήσουμε τα πράγματα μας σε ένα πεζούλακι..χωρίς να έχουν καμία ευθύνη οι ίδιοι..επειδή φευγαμε το βράδυ από το νησί..τονίζω να ακουμπήσουμε κάπου απλά τα πράγματα μας,τίποτε απολύτως παραπάνω και με έκπληξη ακούμε από την ιδιοκτήτρια να μασ λέει ότι αν θέλουμε να αφήσουμε τα πράγματα θα μασ χρεώσει μισή μέρα...της είπαμε οτι είναι άκαμπτη και με ειρωνικό κ νευρικό ύφος μας ανέφερε ότι όλα τα κάμπινγκ κάνουν το ίδιο πράγμα και είναι τακτική όλων των κάμπινγκ και να μου αναφέρετε πια κάμπινγκ δεν τηρούν αυτον τον κανονισμό ώστε να το συζητήσουμε με τους συναδελφους κοκ.
Και πιστέψτε με δεν είναι τα 9 παραπάνω ευρώ αλλά ο τρόπος σας στην διαχείριση ενός πελάτη σας που σας έχει αφήσει ήδη χρήματα .
Είμαι 35 χρόνων όσο θυμάμαι τον εαυτό μου κάνω κάμπινγκ και κανείς δεν μου έχει ζητήσει χρήματα για να ακουμπισω κάποιες ώρες τις αποσκευές μου..

Κ ναι να το συζητήσετε Κ.Καλλη..με τα κάμπινγκ Σεριφου, Σίφνου, Μήλου, Κεφαλλονιάς-Σαμη,Σιβωτα,Φολεγάνδρου ,Παλαιόχωρα Χανίων,Αμοργου(Καταπολα κ Αιγιαλη)...θέλετε κ άλλα να σας αναφέρω;;
Απαράδεκτη καθώς την τελευταία μέρα γκρεμισατε στα μάτια μας τον επαγγελματισμό σας!!!





ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
11 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
19 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1498

Yesterday 9878

Week 31201

Month 158782

All 12663900

Αυτή τη στιγμή online 412 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1498

Yesterday 9878

Week 31201

Month 158782

All 12663900

Αυτή τη στιγμή online 412 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions