Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 49 0.5
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΡΠΑΘΟΣ 87777
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
3.5
Οι (καλές) φήμες επαληθεύθηκαν για την Αστυπάλαια και το εν λόγω κάμπινγκ.

Είχαμε πάει αντροπαρέα αλλά σίγουρα προσφέρεται και τόσο για παρέες όσο και για ζευγάρια. Το καφέ-εστιατόριο του αποτελεί σημείο συνάντησης και καλώς ή κακώς τη μοναδική επιλογή για φαγητό και ποτό αν δεν διαθέτετε μεταφορικό μέσο λόγω τη μεγάλης απόστασης από τη Χώρα. Υπάρχουν λεωφορεία για τα περισσότερα μέρη του νησιού με δρομολόγια ανά μία ώρα, αλλά δεν υπάρχουν νυχτερινές συγκοινωνίες. Αν ένα 45λεπτο περπάτημα δεν είναι πρόβλημα, τότε μια νυχτερινή έξοδος στη Χώρα δεν είναι είναι απαγορευτική. Υπάρχουν και δύο ταξί (τα οποία δεν βρίσκεις πολύ εύκολα). Συνιστούμε ανεπιφύλακτα ποδήλατα αλλά ετοιμαστείτε για ανηφόρες και δυνατό αέρα.

Συνοπτικά το κάμπινγκ είναι πολύ καλά οργανωμένο, η σκιά προέρχεται κυρίως από φυσικές καλαμιές και από κατασκευές με καλάμια. Οι θέσεις είναι διακριτές και υπάρχει δυνατότητα κράτησης θέσης τηλεφωνικά. Αν θέλετε ησυχία, προτιμήστε τις θέσεις στο βάθος, μακριά από το εστιατόριο. Διαμείναμε στα μέσα Ιουλίου και όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια: πολύ καθαρές τουαλέτες (με χαρτί υγείας και κρεμοσάπουνο), ησυχία τη νύχτα, πολύ φιλικό προσωπικό (από τη ρεσεψιόν μέχρι την κουζίνα).

Μοναδικό μειονέκτημα είναι η απουσία μίνι μάρκετ, κάποια βασικά προϊόντα ωστόσο διατίθενται από τη ρεσεψιόν. Το εστιατόριο του κάμπινγκ είναι πολύ καλό και οι τιμές του λογικές. Βρήκαμε λίγο ακριβές τις μπύρες και δυστυχώς κακή τη ρακή. Κατά τ' άλλα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι.

Η παραλία μπροστά στο κάμπινγκ είναι ένα καλό Plan B αν βαριέστε τις μετακινήσεις. Προτιμήστε την αριστερή πλευρά διότι η παρουσία και η εικόνα του ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας της ΔΕΗ στα δεξιά δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική. Τα νερά είναι ομολογουμένως πολύ καλά. Βρείτε έναν τρόπο (δεν υπάρχει τακτική συγκοινωνία) να επισκεφτείτε τις Βάλτσες, μια πολύ όμορφή παραλία με ένα μικρό μπαράκι στη μέση του πουθενά.

Το κλίμα σε προδιαθέτει για χαλάρωση, συνειδητοποίησαμε πως προτιμούσαμε να αράξουμε στο κάμπινγκ από το να τριγυρίζουμε στο νησί. Θα το διαπιστώσετε κι εσείς αν πάτε. Με την ελπίδα πως τον Αύγουστο, η κατάσταση είναι ανάλογη με αυτό που γευτήκαμε, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
14 Ιουλίου 2013
Αναχώρηση
19 Ιουλίου 2013
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 841

Yesterday 7856

Week 28853

Month 8697

All 12717332

Αυτή τη στιγμή online 439 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 841

Yesterday 7856

Week 28853

Month 8697

All 12717332

Αυτή τη στιγμή online 439 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions