Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 49 0.5
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΡΠΑΘΟΣ 87741
Απάντηση στον roumpagiat61 για το σχολιο 65
1."Όταν η ίδια κατάσταση αντιμετωπίστηκε δυναμικά στην Αιγιάλη όλοι στο φόρουμ έγραψαν για τραμπούκους κλπ.Είναι νομίζω και θέμα δικιά μας παιδείας, σεβασμού κλπ."
- ακριβώς επείδη είναι είναι θέμα παιδείας και σεβασμού, κανείς camper δεν θα δυσανασχετήσει εάν δεν επιτρεψουν στους υπεραριθμους να στήσουν. Το ξαναείπαμε πρέπει η ιδιοκτησία να προστατεψει την ποιότητα σε αυτούς που βρίσκονται ήδη κατασκηνωμένοι.Αυτός που θα φωνάξει και θα κάνει φασαρία δεν είναι ο πραγματικός κατασκηνωτής αλλά ο τζαμπατζής, ο φασαριόζος, ο έχων έλλειψη φιλοσοφίας κατασκηνωτη.
2."Φτάνει ο άλλος στο τελευταίο νησί με λίγα λεφτά και θα του πεις"φύγε!"... Πού θα πάει, δεν υπάρχει τίποτα;"
- Πλάκα κάνεις τώρα ε? έχεις λίγο μπερδέψει τα πράγματα. Το camping δεν είναι οι διακοπές του απόρου, δεν είναι οι διακοπές του κάθε ασχετου,δεν είναι οι διακοπές του τζάμπα....., πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν ΟΛΟΙ. Το camping είναι τροπος ζωής, φυσιολατρεία, όμορφές παρέες, όμορφες στιγμές, με σεβασμό στον διπλανό σου.
Όσο για μένα μάλλον δεν διάβαζεις τα post, δεν έστησα βάβαι , σκώθηκα και έφυγα και πήγα σε δωμάτιο, όσο και αν με πείραξε αυτό.
3."Οι ώρες της ρεσεψιόν ήταν υπεραρκετές. Εξάλλου οι ιδιοκτήτες δούλευαν και στο εστιατόριο, αν ήθελες κάτι, είχες την οποιαδήποτε στιγμή κάποιον για να απευθυνθείς.Μη μπερδεύεις τα κάμπιγκ που έχουν και δωμάτια, μπαγκαλόους κλπ, με τα απλά κάμπιγκ που έχουν μόνο σκηνές.Σε κανένα άλλο κάμπιγκ δν έχω βρει τους ιδιοκτήτες να είναι παρόντες όλη τη μέρα.Και... έχω πάει σε πολλά"
- δεν μπερδευω τίποτα και επίσης έχω πάει σε πάραααααα πολλά , το ότι δεν έχει δωμάτια και μπαγκαλόους δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπολειτουργει και να μην έχει την ποιότητα που πρέπει.
4. "εγώ τόσα χρόνια έχω γνωρίσει τα αδέλφια που το δουλεύουν. Είναι γλυκύτατοι άνθρωποι.Θα στο πουν κι άλλοι"
- δεν αντιλέγω, μπορεί να είναι τα καλύτερα παιδιά, αλλά το "μαγαζί" τους είναι για κλαματα.

σεβόμενος την εμπειρία και τη ζωή που πέρασες σε κάμπινγκ, θα πρέπει να συμφωνήσεις μαζί μου ότι τέτοιες καταστάσεις πρέπει να εκλείψουν από τα camping και το πρώτο βήμα πρέπει να το κάνουμε εμείς , όσο δύσκολο και αν είναι για γνωστους και φίλους ιδιοκτήτες που έχουμε.
φιλικα
Απάντηση ιδιοκτήτη 26 Απριλίου, 2024

Σε κάθε άφιξη πλοίου άνοιγα εγώ τη Reception και εγώ μαζί με το άλλο το παιδί διώχναμε κόσμο και τους μεταφέραμε ακόμη και σε ξενοδοχεία για να μην ταλαιπωρούνται. Όταν έκλεινε η reception άτομα που είχαμε "διώξει" είχαν κατασκηνώσει και πάλι στο camping.甜䝴甠곟甜腙畴⓺Aϼϼ@ﲈ@恝@嫴@帉畲Ѐ�滽ﱔ䴤ႉ@ﲈ偨ႈ犸滽狈滽礨滽惄ႉ뚴ႉ犸滽뚨ႉ滾뚴ႉ瀈漃䴤ႉ猣滽�漃췱滽䴤ႉ췻滽痤滽ﱔ༈$ ༈$ᅅ癍"흀༖䐺畲暼癝흀༖༈$ 흀༖p㺣畲흀༖€ﱔ흄༖€䀷畳흄༖̔흄༖㵶畳흄༖䵘ႉ﫬Item뜸ႉﲀ?흴༖롴܁흄༖ܺɖ씢畳롸܁銾↡䗔滿惄ႉ

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 9677

Yesterday 9878

Week 39380

Month 166961

All 12672079

Αυτή τη στιγμή online 173 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 9677

Yesterday 9878

Week 39380

Month 166961

All 12672079

Αυτή τη στιγμή online 172 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions