Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 49 0.5
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΡΠΑΘΟΣ 87734
υπερβολες?? ρε συ roumpagiat61 πλάκα μας κάνεις?
roumpagiat61
ακριβώς επειδή πηγαινεις χρόνια σε αυτό το καμπινκ , και τους γνωρίζεις όλους, δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός. Και αντιπαρέρχομαι στα σχόλια σου :
1. "Τι δε μου αρέσει:Όλοι αυτοί οι άσχετοι κατασκηνωτές που παρά τις παρατηρήσεις των ιδιοκτητών καρφώνουν πασαλάκια μέσα στη νύχτα( 4-5 το πρωί)"
- αλήθεια εκείνη την ώρα που βρίσκονται οι ιδιοκτήτες για να επιβάλουν την ευρυθμη λειτουργία της επιχείρησής τους? γιατί για να στήνουν σκηνές 4-5 το πρωί σημαίνει ότι ήρθε καράβι, δεν ήρθαν μόνοι τους πετώντας?
2. "Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν για το στρίμωγμα παρακαλούσαν για μια θέση στον ήλιο και επέμεναν να στήσουν όπου να ναι. Τηλεφωνούσαν,τους έλεγαν οι ιδιοκτήτες είμαστε γεμάτοι και αυτοί επέμεναν να έρθουν"
- δηλάδη συμφωνείς ότι ενώ δεν υπήρχε χώρος και το καμπινκ είχε γεμίσει τις διαθέσιμες θέσεις ερχόταν κόσμος και έστηνε. Άραγε που είναι πάλι οι ιδιοκτήτες να πούν ότι δεν υπάρχουν θέσεις και να μην επιτρέψουν τους επιπλέον κατασκηνωτές να στήσουν, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν στους ήδη κατασκηνωμένους πελάτες την ποιότητα που απαιτείται.
Δηλαδή για να καταλάβω, αν πάω σε μία πανσιον ή σε ένα ξενοδοχείο που δεν έχει διαθεσιμότητα σε δωμάτια , πρέπει να με βάλει να κοιμάμαι στο διάδρομο ή σε κάποιο δωμάτιο όπου υπάρχουν ήδη ενοικιαστές?
3. "Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι αρκετές οι τουαλέτες, οι ντουζιέρες και ουρά για έναν καφέ"
- Aκριβώς αυτό ήταν το αποτέλεσμα, αθλιες παροχές και άθλιες συνθήκες διαβίωσης.
4. "Η ρεσεψιόν ήταν ανοιχτή 10.00 με 13.00 το πρωί,19.00 με 22.00 το βράδυ και τη νύχτα που έρχονταν τα πλοία ήταν πάντα ανοιχτή.Ας μην είμαστε υπερβολικοί"
- Υπερβολικοί???, ξέρεις καμμία σοβαρή ρεσεψιον να κλείνει ή να δουλευει με αυτό το ωράριο? Η ρεσεψιον είναι το κέντρο αναφοράς, πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων και εξυπηρέτησης. Που το είδες εσύ αλλού αυτό το ωράριο,10:00-13:00 και 19:00-22:00 , και η πιό ρέμπελη επιχείρηση δουλευει περισσότερες ώρες.
4. "Το κακό για μένα είναι που φέτος ο κόσμος διπλασιάστηκε"
- Συγνώμη που αποφασίσαμε να έρθουμε διακοπές στην Αστυπάλαια και να χαλάσουμε την όμορφη ατμόσφαιρα του κάμπινκ.
5. "Γιατί άραγε;;;"
- Ίσως γιατί είναι το μονάδικό καμπινγκ στο νησί και οι ιδιοκτήτες εκβιαστικά το δουλευουν και σε όποιον αρέσει?

"Όλοι εμείς που χρόνια κάνουμε κάμπιγκ ξέρουμε ποια κάμπιγκ αξίζουν και ποια όχι."
- ε λοιπον ΟΧΙ, ΟΧΙ ,ΟΧΙ το συγκεκριμένο κάμπινκ δεν αξίζει (τουλαχιστον τελη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου), αλλά εφ'οσον η ιδιοκτησία το δουλευει έτσι αυτό το χρονικό διαστημα , πιστεύεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο θα είναι άψογη?

κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι δεν γνωρίζω την ιδιοκτησία του καμπινγκ , ούτε έχω κάτι προσωπικα με κανέναν, απλά λέω αυτά που βιωσα και με πονάνε τέτοιες τριτοκοσμικές επιχειρήσεις που δίνουν στην υπόλοιπη κοινωνία την εικόνα ότι το κάμπινγκ είναι βρώμα, φασαρία και παρακμή. Αυτό πρέπει κάποτε να τελειώνει και θα τελειώσει όταν όλοι εμείς που αγαπάμε το κάμπιγκ απομονώσουμε , καταγγείλουμε και τελικά κλείσουμε όλους αυτούς που μας δυσφημούν.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3804

Yesterday 9878

Week 33507

Month 161088

All 12666206

Αυτή τη στιγμή online 290 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3804

Yesterday 9878

Week 33507

Month 161088

All 12666206

Αυτή τη στιγμή online 289 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions