Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 49 0.5
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΡΠΑΘΟΣ 87547
Φίλε Navajo..
...καταλαβαίνω με πιο σκεπτικό χαρακτήρισες ρατσισμό την απλή αναφορά στην εθνικότητα, αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι λίγο ακραίο να θεωρηθεί η απλή αναφορά ρατσισμός. τουλάχιστον εγώ - σαν αναγνώστης του επίμαχου ποστ- δεν το προσέλαβα έτσι.

Κατά τα λοιπά, ακριβώς επειδή είμαι κι εγώ ελεύθερος επαγγελματίας (στην παροχή υπηρεσιών μάλιστα)και προσπαθώ να κρατήσω μια δουλειά μόνος μου, με όλες τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει, δεν συγχωρώ στους επαγγελματίες που στο βωμό του πρόσκαιρου κέρδους υποβαθμίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Αυτό δεν λέγεται προσπάθεια για επιβίωση, όπως το παρουσιάζεις. "Αρπαχτή" λέγεται.

Κάνω κάμπινγκ πάρα πολλά χρόνια και έχω δει μερικά κάμπινγκ να είναι καθαρότατα ακόμα και τον 15αύγουστο. Αυτά πως το καταφέρνουν; Πρόκειται επίσης για μικρές επιχειρήσεις που τίς έχουν άνθρωποι απλοί και όχι πολυεθνικά συγκροτήματα. Κι όμως καταφέρνουν να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες. Στο κάτω-κάτω όλα τα πράγματα έχουν κάποια όρια μέχρι τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Κι εγώ όταν δεν μπορώ να εξυπηρετήσω κάποιον του ζητώ ευγενικά συγγνώμη και του συστήνω έναν άλλο συνάδελφο. Έτσι και οι ιδιοκτήτες των κάμπινγκ θα αρκούσε να μην δέχονται άλλους κατασκηνωτές όταν είναι πλήρεις. Εν ολίγοις ή προσέλαβε κι άλλο προσωπικό ή πάψε να δέχεσαι πελάτες που δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις. Είναι τόσο απλό και είναι ελάχιστη υποχρέωση -επαναλαμβάνω - σε μια χώρα όπου με "νταβατζίδικο" και αντισυνταγματικό νόμο προστατεύονται οι επιχειρήσεις οργανωμένων κάμπινγκ.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 48

Yesterday 7236

Week 25368

Month 159437

All 12485461

Αυτή τη στιγμή online 174 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 48

Yesterday 7236

Week 25368

Month 159437

All 12485461

Αυτή τη στιγμή online 174 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions