Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 49 0.5
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΡΠΑΘΟΣ 87991
Φίλε Navajo..
...καταλαβαίνω με πιο σκεπτικό χαρακτήρισες ρατσισμό την απλή αναφορά στην εθνικότητα, αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι λίγο ακραίο να θεωρηθεί η απλή αναφορά ρατσισμός. τουλάχιστον εγώ - σαν αναγνώστης του επίμαχου ποστ- δεν το προσέλαβα έτσι.

Κατά τα λοιπά, ακριβώς επειδή είμαι κι εγώ ελεύθερος επαγγελματίας (στην παροχή υπηρεσιών μάλιστα)και προσπαθώ να κρατήσω μια δουλειά μόνος μου, με όλες τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει, δεν συγχωρώ στους επαγγελματίες που στο βωμό του πρόσκαιρου κέρδους υποβαθμίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Αυτό δεν λέγεται προσπάθεια για επιβίωση, όπως το παρουσιάζεις. "Αρπαχτή" λέγεται.

Κάνω κάμπινγκ πάρα πολλά χρόνια και έχω δει μερικά κάμπινγκ να είναι καθαρότατα ακόμα και τον 15αύγουστο. Αυτά πως το καταφέρνουν; Πρόκειται επίσης για μικρές επιχειρήσεις που τίς έχουν άνθρωποι απλοί και όχι πολυεθνικά συγκροτήματα. Κι όμως καταφέρνουν να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες. Στο κάτω-κάτω όλα τα πράγματα έχουν κάποια όρια μέχρι τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Κι εγώ όταν δεν μπορώ να εξυπηρετήσω κάποιον του ζητώ ευγενικά συγγνώμη και του συστήνω έναν άλλο συνάδελφο. Έτσι και οι ιδιοκτήτες των κάμπινγκ θα αρκούσε να μην δέχονται άλλους κατασκηνωτές όταν είναι πλήρεις. Εν ολίγοις ή προσέλαβε κι άλλο προσωπικό ή πάψε να δέχεσαι πελάτες που δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις. Είναι τόσο απλό και είναι ελάχιστη υποχρέωση -επαναλαμβάνω - σε μια χώρα όπου με "νταβατζίδικο" και αντισυνταγματικό νόμο προστατεύονται οι επιχειρήσεις οργανωμένων κάμπινγκ.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5275

Yesterday 6041

Week 18339

Month 213532

All 12922167

Αυτή τη στιγμή online 186 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5275

Yesterday 6041

Week 18339

Month 213532

All 12922167

Αυτή τη στιγμή online 186 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions