ΣΙΜΟΣ

Hot
 
3.6 (134)
113723 0 16 11

>Βαθμολογίες αξιολογητών

42 αξιολογήσεις με 3 αστέρια
134 reviews
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
3.1(133)
Καθαριότητα
 
3.6(130)
Παροχές
 
3.4(132)
Τοποθεσία
 
4.5(134)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στις Καταχωρήσεις
42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5
Στοίχιση
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
1.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
Το camping έχει την τύχη να βρίσκεται σε μία πανέμορφη τοποθεσία!! και οι παροχές του είναι αρκετά ικανοποιητικές! Παρόλα αυτά είναι ΠΛΗΡΩΣ ακατάλληλο (κατά την γνώμη μας, πάντα) για οικογένειες με παιδιά.. ΙΔΙΑΤΕΡΑ από τέλη Ιουλίου έως και μέσα Αυγούστου. Παρόλο που πήραμε τηλ. αρκετές μέρες πριν για να κλείσουμε θέση (δεν μας κλείσαν τηλεφωνικά), όταν φτάσαμε μας βάλανε στην ιδανική θέση (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους) η οποία δεν είχε ρεύμα, χαλίκι από κάτω των σκηνών, και ένα σκουριασμένο μεταλλικό σκιάστρο από πάνω.. Αντέξαμε μόνο μία νύχτα (αν το ξενύχτι μας το λες νύχτα) και το επόμενο πρωί φύγαμε άρον-άρον!! Το «βράδυ» η παρέα νέων από πίσω μας έπινε ότι έβρισκε.., (αφού δεν ήπιαν και τα λάδια αυτοκινήτου, τυχεροί ήμασταν & κάπνιζαν ότι φαντάζεστε.....) - μετά τα σχετικά παράπονα (x3 φορές) στην reception το πάρτυ συνεχίστηκε μέχρι και τις 5 το πρωί.. Όταν δε συζήτησα την ταυτότητα μας από την super κοπέλα της γραμματείας, μας απάντησε ότι για να μας την δώσει πρέπει πρώτα να πληρώσουμε (δηλαδή την κρατάει σαν ενέχυρο), αλλιώς δεν μας την δίνει..!! ..όταν της απάντησα ότι αν δεν μου την δώσει θα φωνάξω την Αστυνομία (μου την έδωσε βέβαια), αλλά μου είπε ότι την απειλώ.. - δεν έχουν ακούσει ούτε για τα προσωπικά δεδομένα στο camping αυτό, (να τους κάνουμε δηλαδή μία καταγγελία για το GDBR - διαχείρηση προσωπικών δεδομένων των πελατών τους), ούτε ότι η ταυτότητα δεν αποτελεί ενέχυρο έναντι πληρωμής..!!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Αυγούστου 2019
Αναχώρηση
02 Αυγούστου 2019
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 20 Ιουνίου, 2020

Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σας! Όσον αφορά τα παράπονα σας να διευκρινίσουμε πως κρατήσεις πραγματοποιούμε κανονικά για τις θέσεις με ρεύμα, ωστόσο πιθανότητα όταν μας καλέσατε είχαμε πληρότητα διαθεσιμότητας τέτοιων θέσεων επομένως δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε κάποια κράτηση, ενημερώνουμε όμως πως αντ' αυτού υπάρχουν θέσεις χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για τις οποίες δεν κάνουμε κρατήσεις. Όσον αφορά, στη συνέχεια, τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων εμείς από την πλευρά μας κρατάμε το έγγραφο της ταυτότητας προς διασφάλιση των πληρωμών κατά την αποχώρηση, σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον δεν επιθυμείτε να δώσετε την ταυτότητα σας μπορείτε να μας αφήσετε τα στοιχεία μιας τραπεζικής κάρτας για να δεσμευτεί το ανάλογο ποσό. Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι συγκεκριμένες, καθώς έχουμε φύλακες που διασφαλίζουν την ηρεμία του χώρου. Ελπίζουμε η επόμενη επίσκεψη σας να πραγματοποιηθεί υπό καλύτερες συνθήκες.

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
(Ενημερώθηκε: 22 Αυγούστου, 2018)
Γενική βαθμολογία
 
2.9
Σκιά
 
0.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
4.0
To κάμπινγκ ήταν σα μεγάλο πάρκινγκ με δυνατότητα να βάλης σκηνή.
Η οργάνωσή του επιβάλει να έχεις μπροστά το αυτοκίνητο και πίσω απο το αυτοκίνητο να βάλεις μία σκηνή. Φυσική σκιά ανύπαρκτη αν και τόσα χρόνια που λειτουργεί θα μπορούσαν άνετα να έχουν μεγαλώσει κάποια δέντρα ( και ναι υπάρχουν δέντρα που φυτρώνουν και στην άμμο της Ελαφονήσου πχ Pinus maritima, Pinus pinea κλπ ).
Γενικά μας έκανε σαν ένας μεγάλος τσιμεντωμένος χώρος γεγονός που δεν αντισταθμίζει την καθαριότητα που υπήρχε.
Η παραλία μπροστά γεμάτη ξαπλώστρες του κάμπινγκ υπο πληρωμή, η μία κολλητά στην άλλη και δεμένες μεταξύ τους με συρματόσχοινο έτσι που αν κάποιος ήθελε να μετακινήσει την ξαπλώστρα του στον ήλιο ή τη σκιά θα έπρεπε να μεταφέρει και όλη τη σειρά μαζί του.
Γενικά υπήρχε η εντύπωση του μαντρώματος
Και κάτι που αφορά γενικότερα την Ελαφόνησο: Πολύ ψηλά τον έχουν πάρει τον αμανέ. Οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας , της παγκόσμιας όχι μόνο της Ελληνικής. Δεκατρία μισό ευρώ για να περάσεις με το φερρυ τα 200-300 μέτρα που χωρίζουν το νησί απο τη στεριά. Κάτσε ρε σύ ! Δεκατρία μισό πέρνει και το Ρίο-Αντίρριο αλλά είναι 2 χιλιόμετρα γέφυρα. Μπορεί να έχεις μια όμορφη παραλία αλλά δεν μπορείς να γδέρνεις. Σε τελική ανάλυση ίδια ή ίσως καλύτερα νερά έχει και το Κάθισμα , το Πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί αλλά στη Λευκάδα περνάς δωρεάν. ( Για να μην μιλήσω για Βουτούμι στους Αντίπαξους),

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
24 Ιουλίου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Απάντηση ιδιοκτήτη 20 Ιουνίου, 2020

Ευχαριστούμε για τον αναλυτικό σχολιασμό σας. Όσον αφορά τις δυσαρέσκειες σας, οφείλουμε να αναφέρουμε πως προσπαθούμε κάθε χρόνο να φυτέψουμε και να ανθήσουμε όση περισσότερη βλάστηση είναι δυνατόν βάση κλίματος. Αντίστοιχα και λόγω της έλλειψης δέντρων στην παραλία έχουμε τοποθετημένες ξαπλώστρες σε μέρος της παραλίας. Τέλος, προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές της διαμονής μας όσο το δυνατόν πιο προσιτές και συμβατές με τα δεδομένα της καθημερινότητας. Λαμβάνουμε υπόψιν τα σχόλια σας και ελπίζουμε στην επόμενη επίσκεψη να είμαστε βελτιωμένοι.

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
5.0
Η παραλία είναι ασφαλώς μοναδική, αλλά το κάμπινγκ είναι πολύ κακό. Πολύ τσιμέντο, καθόλυ πράσινο!
Οι εγκαταστάσεις όχι καλά συντηρημένες. Φύγαμε μια μέρα νωρίτερα...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
23 Αυγούστου 2017
Αναχώρηση
26 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 07 Απριλίου, 2018

Καλησπέρα! Το κάμπινγκ μας όπως γνωρίζετε είναι πάνω στους αμμόλοφους, μπροστά από την παραλία. Η βλάστηση που ευδοκιμεί στο νησί της Ελαφονήσου είναι συγκεκριμένη. Ως εκ τούτου είναι περιορισμένες οι επιλογές φυτών και δένδρων που μπορούμε να φυτέψουμε στο κάμπινγκ και είναι όλα συγκεκριμένου ύψους και αργής ανάπτυξης. Κάθε χρόνο προσθέτουμε φυτά και δέντρα. Οι εγκαταστάσεις συντηρούνται κάθε χρόνο, ενώ διαθέτουμε ξύλινα σκέπαστρα, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή σκίαση. Ευχαριστούμε για την κριτική σας!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Ελαφόνησος - Σίμος
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Από θέμα χώρου, οι σκηνές η μία πάνω στην άλλη (εννοείται πως περνάνε από τον χώρο σου για να πάνε στη σκηνή τους, αφού σε πολλά σημεία δεν υπάρχουν διάδρομοι) και ενώ παρέχεται σκίαση (κόστος 6 ευρώ), έχεις ίσκιο λίγες ώρες ή το πρωί ή το απόγευμα.
Επιτρέπονται τα κατοικίδια, όπως επίσης και να κάνουν την ανάγκη τους οπουδήποτε, ακόμα και δίπλα από τις σκηνές.
Χωρίς σκίαση, όπως ενημερώνουν σχετικά, μπορείς να μείνεις, αλλά δεν έχεις οριοθετημένο χώρο και στήνεις όπου βρεις δίπλα από τα αμάξια ή απέναντι από την πύλη και τη reception.
Το μέρος είναι υπέροχο και δεν υπάρχει άλλο camping στο νησάκι.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
17 Αυγούστου 2017
Αναχώρηση
19 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 07 Απριλίου, 2018

Καλησπέρα! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως υπάρχουν πολλές επιλογές διαμονής στο κάμπινγκ μας. Οι θέσεις με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που είναι όλες οριοθετημένες με ξύλινο σκέπαστρο και ευρύχωρες καθώς χωρούν 2 τεσσάρες σκηνές και έχουν μπροστά τους πάρκινγκ για το αυτοκίνητο. Η επόμενη επιλογή είναι θέσεις χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που είναι επίσης πολύ ευρύχωρες, οριοθετημένες, και με σκέπαστρο. Προφανώς όταν ήρθατε δεν θα είχατε κάνει κράτηση και θα μείνατε στις 1000αρες, οι οποίες δεν είναι οριοθετημένες, αλλά φυσικά έχουν σκέπαστρο. Τα κατοικίδια φυσικά είναι ευπρόσδεκτα στο κάμπινγκ μας και ζητούμε να έχουν οι ιδιοκτήτες μαζί το βιβλιάριο υγείας τους. Βέβαια, όπως ισχύει παντού, τα κατοικίδια είναι υπό την αποκλειστική ευθύνη των ιδιοκτητών τους. Ίσως την επόμενη φορά να επιλέξετε καλύτερα να έρθετε εκτός Αυγούστου, που είναι υψηλή σεζόν για να το απολαύσετε και εσείς καλύτερα! Ευχαριστούμε για την κριτική σας!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Ελαφόνησος - Σίμος
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Σκιά
 
1.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Υπέρ:
1) Η παραλία και τα νερά. Από τα πιο ωραία και καθαρά νερά που έχω δει.

Κατά:
1) Πληρώσαμε 8€/ημέρα το άτομο, 6€/ημέρα για θέση σκηνής (μας έβαλαν σε θέση parking, τις κλασικές με το
ψιλό χαλίκι) με ένα πανί πάνω από τη σκηνή και 2 σκηνές ανά θέση (μία εμπρός, μία πίσω). Ειδικά οι πίσω
σκηνές δεν έπαιρναν αέρα από πουθενά μιας και πίσω τους είχαν μια μάντρα από τσιμέντο. Μας έδειξαν
άλλον ένα χώρο για σκηνή (8€) ο οποίος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και δεν χωρούσε καν η σκηνή μας.
Πληρώσαμε επίσης 4€/ημέρα για το αυτοκίνητο. Συνολικά, πληρώσαμε (8€*2)+6€+4€=26€ την ημέρα.
2) Δύο ξαπλώστρες & 2 καφέδες = 15€! Σε camping είμαστε παιδιά, έλεος...
3) Το mini market επίσης πανάκριβο! Χωρίς τιμές στα προϊόντα, απλά μάθαινες στο ταμείο τι πληρώνεις!
Επίσης απαράδεκτο τα 4€ για μία σακούλα με παγάκια!
4) Η παραλία δεν είναι δίπλα, ειδικά αν θες λίγη ησυχία πρέπει να έχεις όρεξη για περπάτημα στην άμμο. Αν
κουβαλάς ομπρέλα, καρέκλες και τραπεζάκια δυσκολεύει το πράμα...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
09 Αυγούστου 2017
Αναχώρηση
13 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 08 Απριλίου, 2018

Καλησπέρα! Ευχαριστούμε για την κριτική σας. Να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι θέσεις του κάμπινγκ μας είναι με χαλίκι για να μπορούν να καρφωθούν τα πασσαλάκια και να μην σηκώνεται άμμος όποτε φυσάει. Το αυτοκίνητο πράγματι χρεώνεται 4 ευρώ εντός του κάμπινγκ, έχετε όμως τη δυνατότητα να το αφήσετε δωρεάν εντός του εξωτερικού πάρκινγκ του κάμπινγκ. Οι τιμές του μίνι μάρκετ είναι αντίστοιχες με τις τιμές των σούπερ μάρκετ σε ολόκληρο το νησί. Όσον αφορά τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες υπάρχει ο οργανωμένος χώρος με ναυαγοσώστη (είναι νοικιασμένος από το δήμο επ' αμοιβή) και υπάρχει η υπόλοιπη παραλία όπου μπορεί ο καθένας να κάτσει ελεύθερα με τον εξοπλισμό του. Τέλος να ενημερώσουμε ότι το κάμπινγκ βρίσκεται ακριβώς πάνω την παραλία του Σίμου (αφού δεν μεσολαβεί ούτε δρόμος) και το μόνο που υπάρχει ενδιάμεσα είναι οι αμμόλοφοι της παραλίας. Η περιοχή είναι προστατευόμενη περιοχή Natura και ως εκ τούτου δεν γίνεται να χτιστεί κάτι πάνω στους αμμόλοφους αλλά ούτε και θα επιθυμούσαμε κάτι τέτοιο!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
3.0
Το κάμπινγκ δε μου άφησε καθόλου καλή εντύπωση, όμως η παραλίες της ελαφονήσου σε κάνουν να το ξεχάσεις.
Μείναμε στις καινούργιες θέσεις τους, οι οποίες είναι πραγματικά σαν parking αυτοκινήτων. Κάτω έχουν στρώσει χαλίκι (ναι χαλίκι!!!) και από πάνω έχουν βάλει σκίαστρο διχτυωτό. Σε κάθε οριοθετημένη θέση αντιστοιχούν δύο σκηνές που ο μόνος τρόπος να χωρέσουν είναι κολλητά. Για μένα αυτό το πράγμα μόνο κάμπινγκ δεν είναι. Οι τουαλέτες τους είναι σχετικά καθαρές, τα ντουζ το ίδιο με πάντα ζεστο νερό, παρόλαυτα είναι λίγα και συναντάς συχνά ουρά. Το μινι μάρκετ είναι πιο ακριβό και από περίπτερο, διαθέτουν εστιατόριο με happy hours στα μαγειρευτα, όμως δεν δοκιμάσαμε για να σας πω εμπειρίες. Τέλος να σημειώσω πως το κάμπινγκ είναι πανάκριβο, 2 άτομα με σκηνή έβγαινε 26 ευρώ το βράδυ (το ρεύμα δεν το χρεώνουν έξτρα), τιμή η οποία δεν αντιστοιχεί στις παροχές που προσφέρει.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα για παρέες 20-25 χρονών, καθώς είναι γεμάτο από τέτοιες ηλικίες, έχει δυνατό beach bar που παίζει όλη μέρα μουσική και ενδείκνυται για γνωριμίες. Οι υπόλοιποι καλύτερα να μείνετε σε δωμάτιο!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
28 Ιουλίου 2017
Αναχώρηση
30 Ιουλίου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 08 Απριλίου, 2018

Καλημέρα! Όλες οι θέσεις μας έχουν χαλίκι για να καρφώνονται τα πασσαλάκια και να μην σηκώνεται άμμος, ή χώμα όποτε έχει άνεμο, ή λάσπη όποτε βρέχει. Λόγω αμμόλοφων και κλίματος η βλάστηση στο νησί είναι περιορισμένη, οπότε η σκιά σε όλες τις θέσεις είναι κυρίως τεχνητή με σκέπαστρα ξύλινα ή με πανιά. Επίσης όλες οι θέσεις έχουν μπροστά τους πάρκινγκ για το αυτοκίνητο, καθώς πολλοί το ζητούν για να κλειδώνουν τα πράγματά τους μέσα, αλλά πάντα υπάρχει η επιλογή του εξωτερικού δωρεάν πάρκινγκ που διαθέτει το κάμπινγκ. Υπάρχουν διάφορες τιμές διαμονής, ενδεικτικά ξεκινάει από 7 ευρώ το άτομο ανά διανυκτέρευση. Όλα αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας και ποικίλλουν ανά περίοδο. Το μίνι μάρκετ έχει τις τιμές που έχουν όλα τα σούπερ μάρκετ του νησιού. Μπαράκι στην παραλία δεν υπάρχει καθώς είναι προστατευόμενη περιοχή Natura και απαγορεύεται οποιαδήποτε εγκατάσταση πάνω στην παραλία εκτός από ομπρέλες και ξαπλώστρες. Ευχαριστούμε για την εποικοδομητική κριτική σας που μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Θα ξεκινήσω με τα θετικά.
Η Ελαφόνησος ένα όμορφο νησάκι, με την υπέροχη παραλία του Σίμου, με την ψιλή λευκή άμμο που έκανε τα νερά να έχουν ένα εξαιρετικό χρώμα. Το πρωί πριν κατέβει όλο το κάμπινγκ στην παραλία, ήταν λες και κολυμπούσες σε καθαρή πισίνα που αντί για πλακάκι έχει λευκή άμμο. Επίσης η Χώρα του νησιού ήταν όμορφη, με πολλά μαγαζιά και έντονη ζωή -μέχρι τη μία το βράδυ. Η ρεσεψιόν ήταν οργανωμένη και επίσης μου άρεσε που υπήρχαν φύλακες στην είσοδο του κάμπινγκ.
Θα συνεχίσω με τα αρνητικά.
Ένα ξεκάθαρα ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ κάμπινγκ. Νιώθεις καθ' όλη τη διαμονή σου ένα χέρι βαθιά ριζωμένο στη τσέπη σου. Στο καφέ- ταβέρνα- πληρώνομαι για όλα και συμφέρω- του κυρ Τάσου, η κατάσταση ήταν κωμικοτραγική. Προσωπικά ένιωθα ότι τα παιδιά που δούλευαν εκεί και στους καφέδες και στα δρομολόγια πάνω κάτω μέσα στο λιοπύρι -Απαράδεκτο- για την εξυπηρέτηση των λουόμενων και ως σερβιτόροι, δεν ήταν εργαζόμενοι αλλά ΔΟΎΛΟΙ. Εξοργίστηκα πολλές φορές με την ταλαιπωρία τους και με τον τρόπο που τους μεταχειρίζονταν. Αυτό ήταν το τραγικό, το κωμικό ήταν η φιγούρα του κυρ Τάσου, ο οποίος ως άλλος κύριος Καβούρης -από τον Μπομπ τον Σφουγγαράκι- μάζευε χρήματα με απίστευτη λαιμαργία και σε σημείο αηδιαστικό. Καταλαβαίνω ότι είναι η επιχείρησή του, η δουλειά του, αλλά ας το κάνει πιο συγκαλυμμένα.
Οι τουαλέτες και τα μπάνια ήταν απαράδεκτα. Υπήρχε παρόλα αυτά μία κοπέλα που καθάριζε η άμοιρη, αλλά τι να πρωτοκάνει και αυτή, προσπαθούσε σκληρά. Από ότι κατάλαβα το κάμπινγκ έχει σοβαρό πρόβλημα με το νερό και με την αποχέτευση, το οποίο εντείνεται όταν υπάρξει υπερπληθυσμός. Σε αυτή τη περίοδο έτυχε να το επισκεφτώ. Τουαλέτες βρώμικες, Μπάνια με ουρά που έφταναν έξω από τις εγκαταστάσεις, μετά τις 7 με 8 το απόγευμα. Με μέσω χρόνο αναμονής 30 λεπτά για να κάνεις το μπάνιο σου, ένιωθες λες και είσαι σε ΔΕΗ ή σε τράπεζα και περιμένεις να πληρώσεις. Πλημμυρισμένα μπάνια, με πολύ παλιές βρύσες και με μία απαράδεκτη μυρωδιά βόθρου, σε συντρόφευαν στα κατ' ευφημισμόν μπάνια. Θεωρώ πως η ανακαίνιση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Θα ξαναπήγαινα άλλη περίοδο. Πιστεύω ότι η κακή μου εμπειρία οφείλεται στον πληθώρα του κόσμου.
Κατά τα άλλα όπως προείπα η παραλία του Σίμου είναι εξαιρετική.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
21 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
5.0
ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ.. ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ.. Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.. Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.. ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΕΡΑ.. Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.. ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΩΡΑ.. Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΣΚΗΝΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.. Η ΣΚΙΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΝ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΧΤΥΑ, ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΜΩΣ Κ ΑΥΤΑ!ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΑ.. ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ Κ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ.. ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΕΚΕΙ.. ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ 2,5€ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΩΣ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Κ Η ΦΑΣΑΡΙΑ.. ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΕΕΣ 7-8 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΡΙΟ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΠΟΣΟΙ Κ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ Κ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ..ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΑ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ Κ ΚΑΔΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ! ΕΠΙΑΣΕ ΑΕΡΑΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Κ ΒΡΗΣΚΑΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΚΗΝΩΝ!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ Κ ΕΙΧΑΝ Κ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ! ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΡΚΕΤΗ ΒΡΩΜΙΑ.. Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟ.. ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΡΤΙΑ, ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ.. ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΕΣ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΒΑΛΕ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ Κ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!! Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
07 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
15 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Σκιά
 
1.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
5.0
Η επίσκεψη μου στο camping της Ελαφονήσου ήταν η πρώτη σε οργανωμένο μετά από 5 φορές ελεύθερο (Ευβοια, Αγκιστρι, Αναφη, Δονουσα) και ενδεχομένως και η τελευταία. Αρχίζω με τα αρνητικά:
-Ακριβές τιμές (10 ατομο/βραδυ) και δεν θα ξεχασω στο ταμείο της καφετέριας τον εργαζόμενο του καμπινγκ που σαν άλλος Βουδας εισέπτραττε τα λεφτα καθισμενος πανω σε μια ψιλη καρεκλα με μια λογική και νοοτροπία computer. Στο εστιατορειο χρεώνοται μεχρι και οι 2 φετες ψωμι 50 λεπτα ενώ οι ξαπλώστρες κοστίζουν 8 ευρώ το σετ οπότε όσοι θέλουν να πάνε πρεπει να παρουν ομπρέλα από το σπιτι,
-Παρκάρεις μπροστα απο τη σκηνη και από εκει που είχα συνηθήσει να βλέπω τη θάλασσα έβλεπα ενα Opel Corsa!!!.
-Δευτερον αυτοκινητα πηγαινοερχονται στο χωρο του καμπινγκ ακομα και ωρες που θεωρούνται ως απαγορευμενες (1.00-7.00) οποτε υπαρχει μια φασαρια απο αυτα.
-Καποιες σκηνες βρισκονται κοντα στο μπαρ του καμπινγκ το οποιο παρολο που ειναι μετριο και εχει μουσικη μονο μεχρι της 2 ειναι ενοχλητικο για τις σκηνες που ειναι κοντα εκει.
-Η σκιαση ειναι ελλειπης στο μεγαλυτερο κομματι του καμπινγκ με αποτελεσμα στις 9 το πρωι ολο το καμπινγκ να ειναι στο ποδι (δηλαδη να πληρωνεις 10 ευρω και να μην εχεις καλη σκιαση ειναι αισχος).
-Αρκετη φασαρια απο τους ανθρωπους που πανε εκει καθως και ελλεψη σεβασμου στους υπολοιπους κατασκηνωτες. Θυμιζει λιγο μερος που πανε πολλοι πρωταρηδες του καμπινγκ και νιωθουν οτι πρεπει να κανουν την ιδια φασαρια που θα εκαναν και στα ενοικιαζομενα δωματια της Ιου ή της Παρου. Τελείως διαφορετικός κόσμος από αυτούς που πάνε συνήθως καμπινγκ.
-Δεν υπάρχει σαπούνι να πλένεις τα χέρια σου στο μπάνιο και αμα κάνουν πολλοι μπανιο υπάρχει ο κινδυνος το μπανιο να ψιλοπλημμυρισει.
-Το χαλίκι κάτω ήταν σχετικα σκληρο και αρα σχετικα αβολο
Τώρα στα θετικα:
-Κοβανε παντου αποδείξεις χωρις παρέκκλιση
-Οι τουαλέτες ήταν παρα πολύ καθαρές
-Η παραλία ειναι απίστευτη (αν και πια γεματη με ομπρελες) και σχετικα καθαρη οπότε απολαμβάνεις το μπανιο σου
-Το καμπινγκ εχει ενα mini market με όλα τα απαραίτητα (απο φρουτα, ποτα μεχρι φαρμακα και gadgetακια- ακριβα βεβαια ολα αυτα)

Συμπερασματικα νομιζω οτι Ελαφονησο δεν θα ξαναπηγαινα γιατι βρηκα το camping το ακριβώς ανάποδο του value for money και αμα πηγαινα θα πηγαινα για 2-3 μερες max. Η λέξη εμπορευματοποιημενο ειναι παραπάνω απο ακριβης. Αμα εχετε επιλογη θα σας ελεγα να επιλεξετε κατι άλλο. Αμα η όμορφη παραλια ειναι κριτηριο θα σας προτεινα ανεπιφυλακτα να πατε στη Δονουσα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
06 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
απόλυτη εμπορευματοποίηση
(Ενημερώθηκε: 31 Ιουλίου, 2016)
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Σκιά
 
1.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.5
Αν και θα μέναμε 4 βράδια, η φασαρία και η έλλειψη σωστής σκίασης μας ανάγκασαν να αποχωρήσουμε νωρίτερα. 1ον) Είχαμε κλείσει από τον Μάιο και μας είχαν διαβεβαιώσει οτι θα έχουμε την καλύτερη σκιά μιας και τηλεφωνήσαμε νωρίς όπως κι οτι θα είμαστε σε ήσυχη περιοχή του camping. Τίποτα από τα 2 δεν ίσχυε τελικά, αφού το πρωί μας χτύπαγε ο ήλιος με αποτέλεσμα στις 9 να ξυπνάμε από τη ζέστη και το βράδυ δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε γιατί α)ακουγόταν η μουσική απ'το μπαρ πολύ δυνατά, β)δεν υπήρχε σεβασμός από τις διπλανές παρέες οι οποίες φώναζαν μέχρι το ξημέρωμα.(χαρακτηριστικό είναι οτι ακούγονταν από πιο μακρινές σκηνές φωνές που ζητούσαν επιτέλους (!) ησυχία. 2ον) Το camping είναι πολύ ακριβό γι αυτά που παρέχει. Πληρώναμε 24 ευρώ τη μέρα για 2 άτομα με μικρή σκηνή και θέση με ρεύμα (ούτε αυτό ήταν για κάθε χώρο σκηνής) και χωρίς αμάξι. Το εστιατόριο είναι πάνακριβο (λαδερά 5,80 και κρεατικά τουλάχιστον 7,5 ευρώ) και χωρίς επιλογές για άτομα που δεν τρώνε κρέας(επί 2 μέρες τρώγαμε κάτι γεμιστά μες στο λάδι) Φυσικά, δεν είναι εστιατόριο αλλά θυμίζει φοιτητική λέσχη. Το mini market απλησίαστο! Δώσαμε 2,20 για cream crackers και 2,60 για κάτι κριτσίνια. Ευτυχώς που είχαμε και δική μας ομπρέλα γιατί θα έπρεπε να πληρώνουμε ΚΑΙ αυτό στην παραλία. Τέλος, δεν υπάρχει καμιά επαφή με τη φύση, αφού η ύπαρξη δέντρου περιορίζεται σε κάτι μικρά δεντράκια και κάτι ξεραμένους φοίνικες.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
27 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
30 Ιουλίου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 1026

Yesterday 6437

Week 43235

Month 27720

All 2561250

Αυτή τη στιγμή online 221 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1026

Yesterday 6437

Week 43235

Month 27720

All 2561250

Αυτή τη στιγμή online 221 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions