LIVADI

Hot
 
2.7 (30)
53202 0 11 0

>Βαθμολογίες αξιολογητών

12 αξιολογήσεις με 3 αστέρια
30 reviews
Γενική βαθμολογία
 
2.7
Σκιά
 
2.8(30)
Καθαριότητα
 
2.6(29)
Παροχές
 
2.5(28)
Τοποθεσία
 
2.8(30)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στις Καταχωρήσεις
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Στοίχιση
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
4.0
Τοποθεσία: πολύ καλή. Βρίσκεται περίπου 5' από το λιμάνι με αυτοκίνητο αλλά είναι άνετα προσβάσιμο και με τα πόδια. Η παραλία είναι ακριβώς μπροστά αν και πρέπει να περπατήσεις ένα μονοπατάκι για να φτάσεις.
Εγκαταστάσεις/Σκιά: θα τις έκρινα ως ικανοποιητικές. Ο χώρος του camping χωρίζεται σε 2 επίπεδα. Στο πάνω που είναι και το μεγαλύτερο υπάρχουν κυρίως τεχνητές σκιές με καλαμωτές και λιγοστά δέντρα που όμως είναι ικανοποιητικές για σκηνές 2-4 ατόμων. Στο κάτω επίπεδο, που έμεινα κι εγώ-αρκετά μικρότερο συγκριτικά με το πάνω, η σκιά ήταν πιο "παχιά" αφού εκτός των καλαμωτών υπήρχαν και δέντρα και δημιουργούσαν ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Οι τουαλέτες, στο κάτω επίπεδο, δε χωρίζονταν σε γυναικείες/ανδρικές, καθαριότητα καλή (δεν μύριζαν), οι ντουζιέρες ευρύχωρες, καθαρές, δυστυχώς στις περισσότερες είχαν σπάσει τα άγκιστρα για να κρεμάσεις τις πετσέτες και έπρεπε να τις αφήσεις απ έξω σε ένα καρεκλάκι, και το ζεστό νερό δεν επαρκούσε τις μέρες με κόσμο. Η κουζίνα ήταν ένα σχετικά μικρός χώρος με δυο ψυγεία, ένα σπιτιού και ένα εστιατορίου, που δεν επαρκούσαν για όλους τους κατασκηνωτές. Επίσης λόγω του μεγέθους δεν ενδεικνυόταν για να μαγειρέψεις το δικό σου φαγητό εκτός και ήταν το πρωινό, ειδικά αν έπεφτες με άλλα άτομα μαζί! Για να είμαι δίκαιος όμως δεν προσπάθησα να μαγειρέψω για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη αλλά αυτή την εντύπωση μου έκανε όταν πήγα να αφήσω 2 μπουκάλια νερά στο ψυγείο και βρέθηκα με άλλους 3 κατασκηνωτές μέσα στο χώρο. Επίσης υπάρχουν και 2 κτιστές "σκάφες" που μπορείς να ξεπλυνεις λίγο κάποια μικρά ρούχα. Στα αρνητικά ότι δεν υπήρχε χώρος για τροχόσπιτο/τροχοσκηνή. Εν κατακλείδι οι εγκαταστάσεις ήταν παλιές και κατά τη γνώμη μου μία ανακαίνιση κρίνεται αναγκαία.
Παροχές/Προσωπικό: Μετακίνηση από και προς το λιμάνι. Στο εστιατόριο μπορεί κανείς να φάει πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό. Άποψη έχω μόνο για το πρωινό, οπότε έχουμε και λέμε: μπουγάτσα με κρέμα 2,5Ε (καταπληκτική), κρουασάν σοκολάτας 2Ε-με επιφύλαξη η τιμή (καλό), σπανακόπιτα 2,5Ε (ικανοποιητική-εμπορίου), καφές Freddo Esp. 3E (τίμιος), νερό μεγάλο μπουκάλι 1Ε. Ένα βράδυ κάτσαμε να πιούμε μία μπύρα fix 2,5E (330ml). Τις τιμές τις θεωρώ τσιμπημένες αφού είμαι σε camping και ειδικά οι τιμές του καφέ και της μπύρας!!! Επίσης δεν λειτουργεί σαν μινι-μάρκετ αφού οι τιμές είναι τιμές ταβέρνας!! Στο χώρο εντός και εκτός του εστιατορίου υπήρχαν αρκετές θέσεις να φορτίσεις τις ηλεκτρονικές συσκευές/ φουσκώσεις στρώμα. Η εμβέλεια του WiFi περιοριζόταν στο χώρο πέριξ του εστιατορίου. Πλυντήριο: δίνεις τα άπλυτα και στα πλένουν αυτοί, τα παίρνεις είτε αυθημερόν είτε την επομένη. Κόστος: δε χρησιμοποίησα την παροχή. Κατά το check out πλήρωσα με κάρτα. Για το προσωπικό του camping δεν έχω να πω πολλά πράγματα γιατί δεν ήρθα σε πολύ επαφή πέρα της αγοράς του πρωινού μου αλλά θα το χαρακτήριζα ως τυπικό και αδιάφορο χωρίς διάθεση για φιλική προσέγγιση με τους κατασκηνωτές (την οποία έχω συναντήσει σε άλλα camping) ίσως εξαίρεση αποτελεί ένας κύριος με άσπρα μαλλιά (ίσως ο γηραιότερος της παρέας). Ένα περιστατικό χαρακτηριστικό είναι: όταν πήγα να φουσκώσω το στρώμα λέει αυτός ο κύριος σε ένα παιδί που εργαζόταν εκεί να με βοηθήσει και η απάντησή του ήταν ότι δε γνωρίζει από αυτά (!!!!!).
Ανακεφαλαιώνοντας, προσωπικά πέρασα πάρα πολύ ωραία και ως "εύκολος" άνθρωπος, λάτρεις του camping και μαγεμένος από το νησί θα το πρότεινα.
Συνοπτική κριτική: ΙΔΑΝΙΚΟ για λάτρεις του camping, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ με λίγο γκρίνια για τα άτομα που κάνουν από ανάγκη camping, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για άτομα που κάνουν πρώτη φορά (θα σχηματίσουν κακή άποψη για την ιδέα του "camping" και δε νομίζω να το ξανατολμήσουν).
Συβουλή για τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ: με λίγο μεράκι και μία σωστή ανακαίνιση θα γίνει ένα στολίδι. Τολμήστε το γιατί το νησί είναι καταπληκτικό και η επένδυσή σας θα ανταμειφθεί!
Ευχαριστώ πολύ!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
10 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
Γενική βαθμολογία
 
2.6
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
2.5
Φτάσαμε στο κάμπινγκ της Φολεγάνδρου ως ζευγάρι σε σχετικά high season. Στο καμπινγκ δεν είχε έρθει ακόμα πολύς κόσμος οπότε είχαμε επιλογές όσον αφορά την τοποθεσία και την σκιά σε σχέση με άλλους κατασκηνωτές και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Το προσωπικό του κάμπινγκ ήταν εξυπηρετικό και φιλόξενο και μας βοήθησε σε ό,τι ερωτήσεις είχαμε σχετικά με το νησί και βρίσκεται 5' με τα πόδια από τη θάλασσα.

Παρόλα αυτά, το κάμπινγκ είχε αρκετά αρνητικά. Αρχικά, η καθαριότητα στις κάτω τουαλέτες και ντουζιέρες που πηγαίναμε εμείς, ήταν ελλιπέστατη και με πολλά περιθώρια βελτίωσης, σε εγκαταστάσεις πάρα πολύ παλιές και καθόλου προσεγμένες. Στα περισσότερα ντουζ δεν υπήρχαν γατζάκια να κρεμάσεις την πετσέτα σου διότι ήταν σπασμένα και το ζεστό νερό ανεπαρκές για τον κόσμο που έχει καθώς πετύχαμε μόνο δύο φορές νωρίς το μεσημέρι. Επίσης, οι τουαλέτες δεν χωρίζονται σε γυναικείες και αντρικές αλλά είναι όλες μαζί.

Στο εστιατόριο του κάμπινγκ στο οποίο έχει πρωινό, μεσημεριανό, οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες οι οποίες, ναι μεν είναι ανάλογες του νησιού το οποίο είναι επίσης αρκετά ακριβό, αλλά η ποιότητα του φαγητού δεν είναι ανάλογη της τιμής του. Είναι μια καλή λύση για μία-δύο φορές αλλά σίγουρα όχι για παραπάνω.

Τέλος, δεν διαθέτουν pos, παρόλο που είναι υποχρεωμένοι σαν επιχείρηση, και έτσι δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε με κάρτα όταν φεύγαμε και η απόδειξη κατά το check out είναι κάτι που πρέπει να ζητήσεις αλλιώς δεν σου δίνουν.

Η γενική εντύπωση που μας άφησε το κάμπινγκ δεν ήταν καλή και δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα ούτε θα το συνιστούσα. Η τιμή για την διαμονή (8 το άτομο + 4 σκηνή τη μέρα), παρόλο που δεν είναι υπερβολική σε σχέση με άλλα κάμπινγκ στις κυκλάδες, είναι πολύ για τις παροχές που προσφέρει. Γενικότερα δίνει μια αίσθηση εγκατάλειψης από τους ιδιοκτήτες που εκμεταλλεύονται μεν τις υψηλές τιμές του νησιού δεν προσφέρουν όμως τις κατάλληλες παροχές και ποιότητα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
03 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
09 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
2.6
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
3.5
Φτασαμε στη Φολεγανδρο μεσημερακι και μας περιμενε το βανακι του camping το οποιο μας μετεφερε στο Λιβαδι, 5 λεπτακια με αυτοκινητο γυρω στα 20 με τα ποδια. Το σημειο του camping ειναι λιγακι απομονωμενο καθως δεν υπαρχει τιποτα εκει γυρω και οτι θελαμε να προμηθευτουμε επρεπε να το εχουμε παρει ειτε απο το λιμανι τον Καραβοσταση ειτε απο τη Χωρα.
Η σκια ειναι ανεπαρκης καθως υπαρχουν μονο σποραδικες καλαμιες και καποια σημεια με τεχνιτη σκια και ενα σποτ με δεντρα που χωρανε γυρω στις 7-8 σκηνες. Ευτυχως οταν πηγαμε ηταν σχετικα αδειο και βρηκαμε καλο σημειο να στησουμε, ετσι δεν αντιμετωπησαμε προβλημα.
Οι καθαριοτητα και οι εγκαταστασεις σε τουαλετες και ντουζ εχουν σαφως περιθωρια βελτιωσης καθως καθαριζονται μια δυο φορες τη μερα, και γενικα σου δινει μια αισθηση εγκαταληψης, σπασμενα παραθυρα στα μπανια, πορτες που δεν κλειδωνουν και ζεστο νερο αναλογα την ωρα. Ομως δεν μας ενοχλησε ιδιαιτερα. Το βραδυ ηταν λιγο θεμα γιατι με τον αερα χτυπανε πορτες, τριζουν παραθυρα γενικα ειναι σαν να εχει βγει απο θριλερ το σκηνικο!
Αν ειστε χωρις αυτοκινητο και σας αρεσει το περπατημα η αποσταση λιμανι- camping δεν θα σας φανει προβλημα, αν οχι ειναι καπως κουραστικο και σου δινει μια αισθηση απομονωσης.
Η παραλια εξω απο το camping ειναι ανοργανωτη, οπως ευτυχως και ολες στην Φολεγανδρο με την χαρακτηριστηκη αγρια ομορφια του νησιου.
Μεσα στο camping λειτουργει εστιατοριο με καφε- πρωινα- μεσημεριανο και μπυριτσες, μινι μαρκετ δεν υπαρχει. Οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπημενες και οι μεριδες σχετικα μικρες. Για μια λυση αναγκης ειναι οκ, αλλα γενικα δεν το συνιστω. Τα παιδια ευγενεστατα και πολυ εξυπηρετικα.
Υπαρχει μια σταση λεωφορειου γυρω στα 500 μετρα απο το camping αλλα περνανε μονο 3 δρομολογια μες τη μερα, οποτε αν θελετε να μετακινηθειτε προς αλλα σημεια του νησιου, θα πρεπει να πατε στο λιμανι απο οπου εχει πολυ συχνα δρομολογια.
Οι τιμες μας φανηκαν ακριβουτσικες, για τις παροχες που υπηρχαν 8 ευρω το ατομο + 4 η σκηνη. Την στιγμη της πληρωμης ζητησαμε να πληρωσουμε ενα ποσο με καρτα και απλα ξινισε η υπευθυνη ( ειχαμε ρωτησει πριν αν γινεται και μας ειχαν πει οκ !) συν του οτι δεν μας εκοψε αποδειξη. Η τελευταια αισθηση απο το camping της Φολεγανδρου δεν ηταν και η καλυτερη με λιγα λογια...
Αν δεν εχετε μεγαλες απαιτησεις και θελετε να πατε στην Φολεγανδρο, το camping εκει ειναι μια καλη λυση (συγκριτικα με τις ακριβες γενικα τιμες που παιζουν σε ολο το νησι ) αν ομως επιζητατε ξεκουραστες διακοπες με καποια ανεση ισως δυσκολευτειτε με την κατασταση και τους ρυθμους που επικρατουν στο συγκεκριμενο camping.
Μπορει και να ξαναπηγαιναμε αλλα δεν το συνιστουμε, χρειαζεται σιγουρα καποιες αλλαγες και βελτιωσεις.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Αυγούστου 2017
Αναχώρηση
25 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Σκιά
 
Δ/Υ
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
Δ/Υ
Τοποθεσία
 
2.0
Δεν υπήρχε καθόλου θέση με σκιά όταν πήγαμε και ήμασταν εκτεθειμένοι τελείως στον ήλιο, αφού το camping είναι αρκετά μικρό και αν πας στην υψηλή τουριστική περίοδο (τον Αύγουστο) δεν πρόκειται να βρεις θέση κάτω από τα ψάθινα σκέπαστρα. Επίσης έχει μικρές και άβολες τουαλέτες και ποτέ ζεστό νερό στα ντουζ. Α! και κάτι ακόμα για τα ζευγάρια: Οι ντουζιέρες του έτσι όπως είναι δεν είναι καθόλου άνετες για να κάνεις σεξ με τον/την σύντροφο σου, οπότε μένει σαν επιλογή μόνο η σκηνή και πάλι αν είναι σε κατάλληλη θέση...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
08 Αυγούστου 2007
Αναχώρηση
18 Αυγούστου 2007
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
2.5
Το συγκεκριμένο camping βρισκεται κοντα στο λιμάνι του νησιού όπου ξεκινανε τα λεωφορεια για τη χωρα και αλλους προορισμους. Η απόσταση ειναι περιπου 10~15 λεπτά με τα πόδια αλλά οταν εχει καραβι πηγαινοερχεται το λεωφορειάκι του camping. Από κόσμο ειχε διάφορες ηλικιες αλλά κυρίως νέους. Η σκια φυσική απο αρμυρίκια αλλα και απο καλαμωτες, όμως οχι όλες τις ωρες της μέρας για όλα τα σημεία. Απο καθαριότητα απολύτως κανένα παράπονο, οι τουαλέτες μια χαρά όλη μερα, οι οποίες παρεχουν χαρτί και σαπούνι. Ζεστό νερό δεν ειχε αρκετό τις βραδυνές ώρες αλλα με λίγη υπομονη μπορούσες ανετα να κανεις μπανιο. Το εστιατοριο με αρκετά φαγητά αλλά και τσιγάρα. Το camping είανι παραθαλάσσιο δηλαδή η παραλία απεχει 2 λεπτα με τα πόδια, αλλά μαζεύει αρκετο κόσμο πλεον. Για να πάτε σε ωραιότερες παραλίες (που είναι πολλές) πρεπει να πατε μέσα απο μονοπάτια ή με το καραβάκι απο το λιμάνι. Η χώρα εχει διαφορα εστιατορια-ταβερνες-σουβλατζιδικα κλπ καθως και μπαρ για όλα σχεδόν τα γουστα. Σαν νησί είναι κάπως ακριβό αλλά δε θα σας αφησει παραπονεμένους.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
25 Ιουλίου 2014
Αναχώρηση
31 Ιουλίου 2014
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
2.5
Η γενικη εντυπωση απο το καμπιγκ ειναι πολυ καλη. Πιο συγκεκριμμενα:
Τοποθεσια: περιπου 10 λεπτα περπατημα για το λιμανι, εκει υπαρχει σταση λεωφορειου για τη χωρα. Εγω ημουν με μηχανακι το οποιο ειναι ιδανικο ιδαιτερα για τη ν επιστροφη απο τη χωρα μετα τη νυχτερινη διασκεδαση.
Κοσμος: δεν ειχε πολλες σκηνες καθοτι μετα το 15αυγουστο το νησι σιγα σιγα αδειαζει. Κυριως νεοι, αρκετοι ειχαν ερθει μονοι οποτε ηταν πολυ ευκολες οι γνωριμιες και η δημιουργια παρειστικης ατμοσφαιρας. Αν και δεν ειδα οικογενειες, θα το συνιστουσα και σε αυτη την κατηγορια τουριστων.
Παροχες/προσωπικο: γενικα ηταν καθαρο, ζεστο νερο υπηρχε σχεδον παντα, ο Παναγιωτης (ιδιοκτητης) με καταπληκτικη συλλογη απο μουσικες οι οποιες επαιζαν στο εστιατοριο/καφε μεχρι το βραδυ. Διασκεδαση στο καμπιγκ δεν υπηρχε τις βραδινες ωρες οποτε η μοναδικη διεξοδος ειναι η χωρα η οποια ειναι απο τις πιο ομορφες των κυκλαδων με αρκετες επιλογες.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για χαλάρωση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
27 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Μόνος
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Αξιοπρεπέστατο και ήσυχο ακόμα και αυγουστιάτικα!
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.0
Δεν ξέρω τι ζητάει κάποιος από ένα κάμπινγκ,αλλά εγώ από το συγκεκριμένο έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Καταρχάς, παρόλο που πήγαμε 15Αυγουστο είχε εντυπωσιακά λίγο κόσμο και έβρισκες άνετα σκιά, αλλά και επαρκή χώρο για καρέκλες,αιώρες κλπ. Η φυσική σκιά δεν ήταν πολύ καλή, καθώς αυτά τα νησιά δεν έχουν κ πολλά δέντρα, αλλά είχε αρκετές καλαμώτές. Οι τιμές του είναι πολύ λογικές (6ευρώ το άτομο κ 3ευρώ η σκηνή)κ έχει κι ένα εστιατόριο με κανονικές τιμές σε σχέση με το υπόλοιπο νησί. Οι παροχές του είναι επαρκείς, εκτός αν κάποιος θέλει πισίνες κλπ. Οι τουαλέτες και τα ντους είναι κάπως παλιά, αλλά είναι καθαρά. Φαντάζομαι ότι σε αυτό βοηθούσε πολύ το γεγονός ότι είχε λίγο κόσμο. Δεν ΄ξέρω αν θα το συνιστούσα σε μεγάλες παρέες, γιατί ήταν αρκετά ήσυχο, αλλά για ζευγάρια είναι σίγουρα ότι πρέπει. Θέλει 15 λεπτά περπάτημα για το λιμάνι, που δεν έχει τίποτα, αλλά είναι η στάση του λεωφορείου για τη χώρα. Έξω από το κάμπινγκ έχει μια συμπαθητική παραλία και με 10 λεπτά περπάτημα φτάνεις σε άλλες 3 πολύ όμορφες. Το νησί γενικά είναι πολύ όμορφο με ωραίες παραλίες και πολύ ωραία χώρα. Το αμάξι δεν είναι απαραίτητο, καθώς για να πας στις πιο ωραίες παραλίες του νησιού θέλει περπάτημα από μονοπάτια ή καραβάκι. Το αυτοκίνητο βέβαια βολέυει για το βράδυ, για να μπορείς να γυρίσεις ότι ώρα θέλεις από χώρα. Το νησί γενικά ε΄χει τσιμπημένες τιμές,αλλά αν κάποιος θε΄λει να κάνει οικονομία μπορεί να μαγειρέυει στο κάμπινγκ ή να τη βγάζει με σουβλάκια(!!). Αν θέλετε να αγοράσετε τρόφιμα κλπ κάντε το από χώρα, γιατί το μοναδικό μίνι μάρκετ που έχει το λιμάνι είναι σωστό φαρμακείο. Πραγματικά τα πέρασα υπέροχα και συνιστώ τόσο το νησί, όσο και το κάμπινγκ σε όλους.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
10 Αυγούστου 2012
Αναχώρηση
17 Αυγούστου 2012
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Αν δεν πας μες τον πανικό, είναι μια χαρά
(Ενημερώθηκε: 06 Αυγούστου, 2012)
Γενική βαθμολογία
 
2.9
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Αρχές Αυγούστου(πολύ αρχές όμως) φέτος το camping ήταν μια χαρά! Κόσμος λίγος, τουαλέτες καθαρές, ησυχία! Επίσης, έχει κουζίνα με κοινοχρηστα σκεύη για μαγείρεμα, ψυγείο και μια πολύ μικρή κατάψυξη. Από σκιά, οτι μπορεί κάνει η καλαμιά από πάνω!Από παροχές γενικά το βρήκα μια χαρά, αλλά αυτό είναι με βάση τις δικές μου απαιτήσεις. Οσο δεν είχε κόσμο μου έδινε την αίσθηση ότι είμαι στο χωριό μου!! Πήγα με αρνητική προδιάθεση αλλά τελικά όλα ήταν οκ! Όλα αλλάζουν φυσικά όταν αρχίζει να γεμίζει με κόσμο.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Μόνο για παρέες νέων...
(Ενημερώθηκε: 26 Αυγούστου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Ήμουν εκεί από τις 16 έως τις 23 του Αυγούστου και μπορώ να πω πως για παρέες νέων που έχουν μία εμπειρία στο camping είναι αποδεκτό. Με λίγη παραπάνω φροντίδα στην καθαριότητα (Ντους-Τουαλέτες) και στην αντιμετώπιση της σκόνης θα ήταν άπαιχτο. Λίγο η τοποθεσία, λίγο οι παρέες, λίγο η διάθεση, εγώ πέρασα πολύ καλά!!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για χαλάρωση
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
(Ενημερώθηκε: 14 Ιουλίου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.0
ειχα ξανα γραψει αλλα δεν βαθμολογησα και καποια επιπλεον.
καλοκαιρι 2009 τελη ιουλιου μεχρι 10 αυγουστου.
επειδη πηγαμε σχετικα νωρις στησαμε στο κατω μερος του καμπινγκ, κατω απο τις τουαλετες, δεν εχει καλαμωτες αλλα εχει κατι δεντρακια και χωρο μπροστα απο τη σκηνη. δεδομενω οτι ημασταν 8-9 ατομα και θελαμε χωρο για τραπεζακι, αιωρα, και mini-κουζινα ηταν μια χαρα..πηραμε και μια τεντα βεβαια, η οποια φανηκε τελικα χρησιμη αλλα οχι απαραιτητη. ολες οι αλλες θεσεις ηταν χαλια. ο 1 διπλα στον αλλον, με μια ψαθα μονο εξω απο τη σκηνη, δεν θα αντεχα ουτε 1 μερα. οι τουαλετες ηταν παλιες αλλα οχι βρωμικες, απλα επρεπε να πετυχεις τη σωστη ωρα. στο ταβερνακι δεν φαγαμε γιατι μαγειρευαμε ή πηγαιναμε στη χωρα αφου ειχαμε αμαξι. γενικα τα πραγματα ειναι λιγο χυμα, υπηρχαν ατομα που στησαν μαζι μας και επειδη ειναι στο κατω μερος του camping δεν τους ειδε ποτε και δεν πληρωσαν και ποτε ή αλλοι που πηγαν και δηλωσαν 5 αντι για 10 μερες...νομιζω οτι μονο εγω πρεπει να πληρωσα κανονικα τελικα...και μου εκανε και εκπτωση λογω των πολλων ημερων..αν δεν πας στη καβατζουλα αυτη δυσκολα τα πραγματα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 4307

Yesterday 8611

Week 34713

Month 128838

All 2662368

Αυτή τη στιγμή online 318 επισκέπτες και 3 μέλη

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4307

Yesterday 8611

Week 34713

Month 128838

All 2662368

Αυτή τη στιγμή online 318 επισκέπτες και 3 μέλη

Kubik-Rubik Joomla! Extensions