Πραγματικά, ούτε εγώ έχω καταλάβει το "γιατί" θεωρείται άριστο το συγκεκριένο κάμπιγκ.Ισως από κάποιους που νομίζουν ότι: -η πικροδάφνη κάνει σκια -βολευει να στήνεις τη σκηνή σου στα πασαλάκι του διπλανού, -ο εσπρέσσο σου μπορεί να στοιχιζει 2 Ε ΚΑΙ στο σελφσερβισ του κάμπιγκ -μπορεις να τρως παστιτσιο-μουσακα, μουσακα-παστιτσιο κάθε μερα (και να το πληρώνεις και 6 Ε) -μπορεις να μαγειρεψεις διχως γκάζι και ηλεκτρικό, -τα 400 ατομα βολευονται σε 4 τουαλέτες από τις 9 το βράδυ και μετά -σου φτάνει να βρίσκεις μονο μπισκοτα και πατατακια σε ενα μινιμαρκετ...
συμφωνω με την Kraken, καθαρισα η ίδια ( και υποθέτω και πολλοί άλλοι κατασκηνωτές), τρόφιμα σε αποσύνθεση, με ζουμιά και μύκητες!Η απάντηση των ιδιοκτητών είναι ότι δεν είναι δική τους δουλειά τους αυτή, και ότι κανονικά σύμφωνα με τον ΕΟΤ δεν θα πρεπε να παρέχουν ψυγείο, παρά μόνο καταψύκτη, οπότε του χρόνου να φέρουμε το δικό μας! Τιμές εστιατορίου, cafe και μινι μαρκετ, τσουχτερές! Πάντως, επειδή πραγματικά -παρόλο το πρόβλημα του ψυγείου-, πρόκειται για ενα πολύ καλό κάμπιγκ, ίσως και να αγοράσουμε ψυγειάκι, αν χρειαστεί!