ΤΗΝΟΣ

Hot

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχει κλείσει
Διεύθυνση
Τήνος
Τηλέφωνο
22830-22344
Δείτε το στο χάρτη

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

9 reviews
5 αστέρια
 
0%
1 αστέρι
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
2.7
Σκιά
 
3.8(9)
Καθαριότητα
 
2.3(9)
Παροχές
 
1.7(9)
Τοποθεσία
 
3.0(9)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Δείτε τις πιο χρήσιμες
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
3.5
Σχεδόν πλήρως εγκατελειμενο γιατί ο ιδιοκτήτης πήγαινε για σύνταξη και θα το έκλεινε. Πολύ παλιές και σπασμένες εγκαταστάσεις αλλά πολύ ήσυχο και καθαρό. Παραλία έχει δίπλα αλλά όχι σπουδαία. Κοντά στο λιμάνι που έχει τα πάντα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
11 Ιουλίου 2010
Αναχώρηση
21 Ιουλίου 2010
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Το καμπινγκ δεν λειτουργεί
Το καμπινγκ Τήνος, δεν λειτουργεί από το 2015.

Έχουν κρατήσει μονο τα δωμάτια και έχουν αλλάξει και την επωνυμία, η επιχείρηση τώρα λέγεται ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Η αυλή του παππού
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.0
Όπως λέω και στον τίτλο είναι σαν να έχεις στήσει στο κτήμα-σπίτι του παππού στο χωριό πίσω στα '80s-'90s. Και το λέω με θετικό πρόσημο. Πολλά διαφορετικά δέντρα και φυτά, ασυνήθιστα πολλή σκιά για Κυκλάδες (εμείς είμασταν κάτω από δυο συκιές και μια αμυγδαλιά). Γατάκια και χελώνες να σουλατσάρουν, περιστέρια κ.α. πτηνά να αλωνίζουν (έχει και δυο περιστερώνες δίπλα) και γενικώς ένα πολύ χαλαρό κλίμα που σου έκανε όρεξη να κάτσεις και να αράξεις εκεί. Κάτω χώμα μαλακό και λείο, στήσαμε σε ντε-τε. Από παροχες, εκτός από τουαλέτες που μου φάνηκαν καθαρές, είχε ένα χώρο κουζίνας με πάγκους, νεροχύτες και ψυγείο. Έχει υπαίθρια καθιστικά σε διαφορα σημεία αλλά όταν γεμίζει (γεμίζει ποτέ άραγε;;) δεν ξέρω αν φτάνουν. Εμείς πήγαμε τέλη Ιουλίου και είχε το πολύ 7-8 σκηνές και άρα αρκετή ησυχία. Ένα αρνητικό είναι ότι δεν είναι δίπλα σε παραλία (είναι στην άκρη της Χώρας και κοντά σε όλα τα βασικά) αλλά σε 5 και 10 λεπτά περπάτημα είσαι αντίστοιχα σε 2 πολύ όμορφες παραλίες. Οι ιδιοκτήτες συμπαθητικοί και διακριτικοί. Γενικά, το προτείνω για ήρεμες διακοπές, είναι από τα πιο όμορφα κάμπινγκ που έχω πάει και φαίνεται να έχουν μεράκι οι ιδιοκτήτες του.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
27 Ιουλίου 2013
Αναχώρηση
02 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
(Ενημερώθηκε: 05 Σεπτεμβρίου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
4.0
Πήγα τέλη του φετινού Αυγούστου

ΣΚΙΑ
Αρκετή σκιά από διάφορα δέντρα και γενικά είναι από τα σημεία που κερδίζει.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Εδώ υπάρχει ένα θεματάκι, κυρίως στις τουαλέτες. Πολλές φορές λείπει σαπούνι, κωλόχαρτο, καθώς και οι λεκάνες δεν είναι και οι καθαρότερες. Νομίζω καθαρίζονται κάθε πρωί.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Καλά μου φάνηκαν τα πράγματα και σε αυτόν τον τομέα. Έχει τραπεζάκια για να βολεύονται οι κατασκηνωτές κτλ. Για μίνι μάρκετ κτλ εντός δεν είδα κάτι αλλά 100 μέτρα έξω υπάρχουν μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία και γενικά τα πάντα. Ψυγεία,πρίζες και τέτοια δεν νομίζω να είχε... Εγώ δεν ασχολούμαι βέβαια με τέτοια αλλά προφανώς για κάποιους που τα έχουν είναι μεγάλο μείον αυτό, εξ ου και ο κακός βαθμός.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Μέσα στην πολύ όμορφη χώρα της Τήνου. Μισό χιλιόμετρο από το Λιμάνι. Βολεύει πάρα πολύ και αποφεύγεις την όποια ταλαιπωρία!

Το μέρος μέσα είναι όμορφο. Δέντρα, γατούλες να κάνουν παρέα στους κατασκηνωτές, ο γείτονας έχει ένα κοτέτσι-παπιοστάσιο και έχει πολύ πλάκα ώρες ώρες, σε ξυπνάει ο κόκορας το πρωί και καταλαβαίνεις φύση. Εμένα μου αρέσει τέτοια φάση, άλλους τους ενοχλεί βέβαια.

Η παραλία είναι μισό χιλιόμετρο με τα πόδια. Να πω την αλήθεια δεν την επισκέφθηκα για να σας πω αν είναι καλή η θάλασσα.

Οι περισσότεροι κατασκηνωτές είναι Γάλλοι νεοχίππηδες.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
(Ενημερώθηκε: 15 Ιουλίου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
2.6
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
1.5
Τοποθεσία
 
3.0
Μόλις γύρισα από Τήνο.Έμεινα 10 μέρες στο κάμπιγκ.
Θετικά: Σκιές από πανύψηλα κυπαρίσσια, αλμυρίκια και άλλα δέντρα.Πάρα πολλά πουλιά κελαηδούσαν πάνω από τη σκηνή μας.Υπάρχει κουζίνα με ψυγείο όρθιο (αυτά των αναψυκτικών)και μαρμάρινους πάγκους με νεροχύτες μαρμάρινους για να μαγειρέψεις με δικό σου γκάζι.Υπάρχει ντουλάπι με μαγειρικά σκεύη. Στα 50 μέτρα υπάρχει το μεγαλύτερο σουπερμάρκετ της Τήνου και το...Κέντρο Υγείας. Στα 100 μέτρα υπάρχει φούρνος με ψωμοτυροπιτογλυκά κλπ. Το κάμπιγκ βρίσκεται 400 μέτρα από το κέντρο του λιμανιού χωρίς ανηφοριές. Ακόμη στα 400 μέτρα είναι η θάλασσα και συγκεκριμένα η παραλία του Αγίου Φωκά με ήσυχα αλλά και οργανωμένα κομμάτια.Για μένα που δεν έχω μεταφορικό μέσον αυτά είναι πλεονεκτήματα.Υπήρχαν μερικά τραπέζια και καρέκλες που κάποιοι είχαν πάρει κοντά στη σκηνή τους. Υπάρχει ένας ανοιχτός χώρος με 4 τσιμεντένιους πάγκους και τσιμεντένια καθίσματα για να φας, διαβάσεις, κλπ.Υπάρχει τηλέφωνο του ΟΤΕ ....παιδική χαρά, γατούλες, χελώνες, πολλά λουλούδια.
Οι τουαλέτες από ότι είδα καθαρίζονταν 8.30 το πρωί.Επειδή μένανε ελάχιστοι κατασκηνωτές δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
Αρνητικά: Η θάλασσα στα 400 μέτρα. Εμένα μου αρέσει να βγαίνω από τη σκηνή και να βουτάω στη θάλασσα. Επέτρεπαν σε κάποιους να βάζουν το αυτοκίνητό τους μέσα στο κάμπιγκ δίπλα στη σκηνή.Φαντάζομαι με πολύ κόσμο οι τουαλέτες θα είχαν πρόβλημα, αν καθαρίζονταν μόνο το πρωί.Οι τσιμεντένιοι υπαίθριοι πάγκοι είχαν πάνω κουτσουλιές από σπουργίτια και κολλώδη δάκρυα σαν ρετσίνι από τις φιστικιές.Χρειάζεται προσοχή πού θα καθίσεις και πού θα ακουμπήσεις. Αυτό το ρετσίνι, άντε να το βγάλεις από τα ρούχα σου. Ενδιαφέρονται περισσότερο για τα δωμάτια που υπάρχουν μέσα στο κάμπιγκ.Τα κοκόρια με ξυπνάγανε μέσα στη νύχτα.Δεν υπάρχει εστιατόριο καφετέρια μέσα στο κάμπιγκ.
Ως ορμητήριο για να γνωρίσετε την Τήνο είναι ΟΚ, προφανώς όχι για τον Αύγουστο.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
No comments!!!
Γενική βαθμολογία
 
2.1
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
0.5
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
3.0
Κατι με εχει πιασει και γραφω με χρονοκαθυστερηση ενος ετους, χαχαχα!!!
Φτανουμε βραδυ με φορτωμενο αυτοκινητο, πανια-σανιδια-αλμπουρα και 2 παιδια! Μας υποδεχονται ευγενικα προσωπα ηλικιωμενου ζευγαριου με ειλικρινη χαρα που επισκευτηκαμε το νησι τους και την επιχειρηση τους! Μας οδηγει ο παππουλης στα ενδωτερα κα παραξενευομαι που 13/08 δεν βλεπω ανθρωπο τριγυρω.... Αυριο, λεω, θα δω κοσμο.. ειναι αργα τωρα! Δεν υπηρχε ομως κανεις.. Ευτυχως, γιατι τα βλασταρια μου ειχαν οιστρο καθε πρωι (τι τραβηξα, δεν περιγραφεται.. αλλα αυτο ειναι για αλλο φορουμ). No wonder ηταν αδειο το μερος! Βρωμικες και βουλωμενες τουαλετες, αθλια κουζινα με παναρχαια ψυγεια που δεν εκλειναν καλα και περιβαλλοντας χωρος γυρω απ την κουζινα που θυμιζε παλιατζιδικο.... Καμμια παροχη whatsoever, μονο η σκια και το βραδυνο αερακι εκαναν την διαμονη υποφερτη. Αυτο βεβαια μας εδωσε την ευκαιρια να λειπουμε ολη μερα εξερευνωντας ενα ΜΑΓΙΚΟ νησι!!!!! Εννοειται οτι για το σερβις(?) οι τιμες ηταν καπως, αλλα οχι παραλογες. Και βεβαια ουτε λογος για εξηγηση γιατι πολυ απλα οταν πηγα να σχολιασω με κοιταζε με εκεινο το βλεμμα του "Δεν ξερω για τι πραγμα μιλας" Μιλαμε totally oblivious!!!!
Σουπερ μαρκετ και φουρνος κοντα για τα απαραιτητα..
Απεφυγε την πολη της Τηνου το 3ημερο του 15Αυγουστου... Βρωμια, κλεψια και μαυρη εμπονοπανυγηρις απο τσιγγανους. Στρωματσαδα στην κετρικη πλατεια με τις κουνιες εχεις ξαναδει..?
ΥΓ. Windsurf τελικα δεν καναμε αλλα καναμε surf στην Κολυμπηθρα.
ΥΓ2. Αν εχεις τα κοτσια να κανεις πολλα χιλιομετρα για παραλία που θα σε ανταμειψει, πηγαινε βορεια στον Κουμελα και στο Μαλλι. Αποσταση αναπνοης απο Ανδρο... Θα με θυμηθεις!!!!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Εχω μείνει στο κάμπιγκ 2 φορές σε απλό δωμάτιο, όχι σε σκηνή. Είναι σχετικά όμορφο, αλλά κάπως διαφορετικό από τα υπόλοιπα κάμπιγκ που έχουμε επισκεφτεί. Ίσως επειδή δεν είναι δίπλα στη θάλασσα και βρίσκεται κοντά σε σπίτια. Είναι κάπως παλιές οι εγκαταστάσεις, ειδικά η κουζίνα, αλλά παρόλα αυτά δεν μείναμε απογοητευμένοι. Είναι ένας φθηνός τρόπος να περάσεις λίγες παραπάνω μέρες στην Τήνο.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για οικογένειες
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
ΚΡΙΜΑ
(Ενημερώθηκε: 04 Ιουλίου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
2.1
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
1.5
Επισκεφτήκαμε το κάμπινγκ της Τήνου πέρσι τον Αύγουστο (για δέκα μέρες) και δε ξέρω πως θα το χαρακτήριζα.
Η είσοδος του κάμπινγκ ήταν «όλα τα λεφτά»...ένας μύλος, κλουβιά με κοτόπουλα και πουλιά και τεράστιοι κάκτοι. Η γενική ατμόσφαιρα αρκετά οικογενειακή που μάλλον θα απογοήτευε όποιον φανταζότανε παρεούλες, μουσικές κ.τ.λ. Το όλο σκηνικό θύμιζε άλλες εποχές αλλά μας φάνηκε περισσότερο αστείο παρά απογοητευτικό.
Καθώς είναι σχεδόν μέσα στο χωριό είναι αναπόφευκτο από τη μια πλευρά τουλάχιστον να έχεις οπτική επαφή με σπίτια αλλά και με ένα δρόμο. Είχαμε κλείσει θέση γύρω στις 3 εβδομάδες πριν πάμε και πραγματικά μας έβαλαν σε ένα σημείο με πολύ καλή σκιά το οποίο όμως έβλεπε αυτά τα κτήρια και συνόρευε με το δρόμο. Το δε τσιμεντένιο «ντουβάρι με συρματόπλεγμα» που μας χώριζε από το δρόμο ήταν στην καλύτερη περίπτωση γελοίο.
Οι τουαλέτες και τα μπάνια ήταν αρκετά καθαρά αν και Αύγουστος, αλλά δεν υπήρχε πάντα ζεστό νερό. Γενικά οι εγκαταστάσεις ήταν παλιές και στοιχειώδεις. Ψυγεία, πρίζες, και κουζίνα «αρχαία».
Μέσα δε λειτουργούσε ούτε καφετέρια ούτε τίποτα, αλλά υπήρχε πολύ κοντά super market και φούρνος. Επιπλέον δε συνορεύει με τη θάλασσα και δεν έχει καμία άλλη παροχή για τους επισκέπτες.
Γενικά είναι ένα κάμπινγκ που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να εξερευνήσει κανείς την πανέμορφη Τήνο σχετικά οικονομικά (εμείς αυτό ακριβώς κάναμε) αλλά δεν είναι ένας όμορφος χώρος για να περάσεις τις μέρες των διακοπών σου.
Ευχάριστη έκπληξη μια οικογένεια χελώνες (μάλλον μόνιμοι κάτοικοι) με τις οποίες μοιραστήκαμε σταφύλια και ροδάκινα....
Καλό καλοκαίρι!!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
1.5
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
2.0
Σκέτη απογοήτευση΄. έμεινα μόλις μια μέρα γιατί δεν παλευόταν η κατάσταση!!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
1.8
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
3.0
ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ CAMPING ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ...
ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΞΕΓΕΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΜΟ.
ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΑΡΧΕΣ ΣΕΜΤΕΜΒΡΗ.ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ Α Θ Λ Ι Ε Σ. ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ.Η ΒΡΩΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ''ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ'' ΩΣ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.
ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΚΗΝΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ CAMPING ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ....
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 354

Yesterday 4934

Week 354

Month 130304

All 9968528

Αυτή τη στιγμή online 613 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 354

Yesterday 4934

Week 354

Month 130304

All 9968528

Αυτή τη στιγμή online 613 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions