ELIZABETH

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση
Μισσίρια, Ρεθύμνου
Τηλέφωνο
28310-28694
Δείτε το στο χάρτη

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

13 reviews
2 αστέρια
 
0%
1 αστέρι
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
3.9(13)
Καθαριότητα
 
3.2(13)
Παροχές
 
2.8(13)
Τοποθεσία
 
4.0(13)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Δείτε τις πιο χρήσιμες
(Ενημερώθηκε: 29 Ιουλίου, 2020)
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
4.5
Αρκετά ακριβό γι αυτά που προσφέρει!
Τουαλέτες χωρίς χαρτί υγείας αλλά ούτε και καλαθάκι για απόρριψη!
ο χώρος της κουζίνας τραγικός. Ένα παμπάλαιο ψυγείο και δύό τρεις νεροχύτες... Δεν υπάρχει χώρος για μαγείρεμα. γενικά το κάμπινγκ δίνει εικόνα εγκατάλειψης...
Ένα ακόμη μελανό σημείο ήταν η απαίτηση τους κατά την εξόφληση να πληρώσω έξτρα για τα δύο σκυλιά μου! Όταν αναφέρθηκα στο ότι δεν υπάρχει προηγούμενο χρέωσης σκύλων σε καμπινγκ στην Ελλάδα έλαβα την αγενέστατη απάντηση
"ε και λοιπόν! είμαστε οι πρώτοι και είναι δικαίωμα μας"!!!
σε παρατήρηση μου, ότι δεν αναφέρεται πουθενά στους τιμοκαταλόγους τους η απάντηση ήταν "λάθος μας θα το κοιτάξουμε"...
Έπρεπε να ενημερωθώ εξ αρχής, για να αποφασίσω αν ήθελα να μείνω η όχι!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Ιουλίου 2020
Αναχώρηση
21 Ιουλίου 2020
Ταξίδεψα με
Μόνος
Έμεινα
Αυτοκινούμενο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
(Ενημερώθηκε: 13 Αυγούστου, 2019)
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
4.0
Το επιλέξαμε λόγω τοποθεσίας (δίπλα ακριβώς από το Ρέθυμνο) και δεν πέσαμε έξω από αυτήν την άποψη. Πολύ βολική τοποθεσία, το Ρέθυμνο δίπλα και Ηράκλειο - Χανιά περίπου μία ώρα το καθένα με αυτοκίνητο.

Είχαμε κλείσει θέση και είχαμε καταβάλει και προκαταβολή αλλά με την άφιξη μας καταλάβαμε ότι θέση δεν είχε κρατηθεί (μια υποτυπώδη δικαιολογία ότι είχε γίνει μια κράτηση για την προηγούμενη μέρα αλλά αφού δεν ήρθε κάποιος ακυρώθηκε, είναι απλά αυτό, δικαιολογία). Την κράτηση την είχαμε κάνει λόγω του μεγέθους της σκηνής (να χωράει μία και μεγάλη σχετικά) και να έχει σκιά. Τελικά υπήρχε μόνο μια θέση που είχε ελαφρώς σκιά και χωρούσε την σκηνή μας, οπότε αναγκαστικά εκεί.

Κατά την άφιξη δεν υπήρχε κανένας στην υποδοχή (reception) η οποία λειτουργεί μόνο 9:00-14:00 και 17:00 με 21:00 αν θυμάμαι καλά, παρά μόνο οδηγίες ότι αν είναι κλειστή η υποδοχή απευθυνθείτε στην ταβέρνα. Φυσικά εκείνη την ώρα ακόμα σκούπιζαν στην ταβέρνα...

Εν τέλει βρήκαμε έναν άνθρωπο που μας πληροφόρησε τα άνωθε (δεν υπήρχε κράτηση). Επιλέξαμε (την αναγκαστική) θέση και μια, και δεν είχε ρεύμα παντού, μας βοήθησε με ένα καλώδιο να τραβήξουμε (είχα 12 μέτρο αλλά δεν έφτανε). Με το πέρας του στησίματος επισκεφτήκαμε την υποδοχή που είχε πλέον ανοίξει και όπου φαίνονταν η κράτηση, η οποία δεν είχε εκτελεστείι εν τέλει.

Το κάμπινγκ για σκιά έχει κυρίως αρμυρίκια σαν δέντρα και καλάμια (θα διευκρινήσω σε λίγο)!

Στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν είναι επαρκής η σκίαση παρά μόνο σε πολύ μικρές "σπηλιές" από καλάμια για μικροσκοπικές η μικρές σκηνές (2-3 ατόμων επονομαζόμενες). Η σκιά από τις καλαμιές γίνεται από συστάδες καλαμιών που έχουν καταλάβει κάθε σχεδόν ελεύθερο περιμετρικά κομμάτι του κάμπινγκ με κατά τόπου ενισχύσεις από οριζόντια καλάμια για να παρέχεται στήριξη.
(βάση της παρουσίας τόσων καλαμιών υποπτεύομαι ότι τον χειμώνα είναι μικρή λίμνη εκεί επίσης η τοπογραφία συνιστά ότι το μεγαλύτερο μέρος του κάμπινγκ είναι χαμηλότερα από την παραλία οπότε σε περίπτωση βροχής ..... πρόβλημα)

Έχει 2 χώρους για ντουζ και wc με την κλασική λεκάνη τουαλέτας (κατά την γνώμη μου γενικώς πάσχουν σε καθαριότητα σε σχέση με του παλιού τύπου) ένα πολύ μικρό χωριό "κουζίνας" για πλύσιμο πιάτων με πολύ λίγο χώρο κοινόχρηστου ψυγείου (ένα μεγάλο κι ένα μικρό του μέτρου), υπάρχει επίσης και χώρος για το πλύσιμο των ρούχων (υπόψιν είναι μικρό κάμπινγκ σχετικά)

Μια ταβέρνα είναι το μοναδικό κατάστημα στο κάμπινγκ, ΔΕΝ υπάρχει μίνι μάρκετ οπότε ότι θέλετε σε ψώνια από τα κοντινότερα μίνι μάρκετ (5 λεπτά με τα πόδια)

Λόγω του μεγέθους θα συμβούλευα το αυτοκίνητο να το αφήσετε στο δωρεάν πάρκινγκ της εισόδου παρά να το βάλετε μέσα (έχει και χρέωση 4 ευρώ).

Τώρα πάμε στα δύο πραγματικά πρόβληματα του κάμπινγκ την έλλειψη σκιάς και τα τζιτζίκια!

Ξεκινώντας από το πρώτο να διευκρινήσω ότι καλή σκιά μπορείς να απολαύσεις σε αυτό το κάμπινγκ μόνο μέσα στις καλαμιές με πολύ μικρή σκηνή η σε 1-2 ακόμη μέρη που πιάνονται γρήγορα.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα εγώ. Ο αριθμός των τζιτζικιών είναι τόσο απίστευτα μεγάλος που είναι σοβαρό πρόβλημα ιδιαίτερα κοντά στους χώρους που προσεγγίζουν την παραλία.

Δεν είναι μόνο ο ήχος (τις πρώτες 10 μέρες ξεκινούσε σεις 6:00 περίπου) ο οποίος είναι διαπεραστικός (έχω μετρήσει μέχρι 90db αλλά σκεφτείτε ότι αυτό είναι στην πολύ ψηλή συχνότητα που βγάζει το τζιτζίκι).
Την πρώτη μέρα βγαίνοντας από το κάμπινγκ είχαμε την αίσθηση ότι είχε περιοριστεί η ακοή μας οπότε και αγοράσαμε απλές ωτοασπιδες με τις οποίες ακούγονταν τα τζιτζίκια όπως σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας πάτε για κάμπινγκ το καλοκαίρι).

Το παράλληλο πρόβλημα με τα τζιτζίκια είναι ότι όταν αισθανθούν ότι αποτελούνται η ενοχληθούν πετάν μακριά ενώ κατουράνε τον "εισβολέα"στην διαδικασία. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα σας έχει τύχει η αν σας έτυχε θα το περάσατε για σταγόνες από κάποιο δέντρο, όταν όμως μπορεί να σηκωθούν 10δες από δίπλα σου και να σε κατουρήσουν κάποια από αυτά θα σε πετύχουν! Κάθε κίνηση (όχι απαραίτητα δική σας και πουλί να ήταν αρκούσε) γύρω από την σκηνή και γενικά κοντά σε δέντρα είχε αυτό το αποτέλεσμα.

Εν ολίγοις είχε βροχή από ούρα τζιτζικιου που αν και δεν είναι επικίνδυνο η βλαβερό είναι πολύ ενοχλητικό! Τρίο ίδιο συμβαίνει και σε ότι αφήνετε έξω, πχ κατσαρόλες, πιάτα, ρούχα και πετσέτες που στεγνώνουν κοκ.

Ένα ταυτόχρονο πρόβλημα είναι και οι λεκέδες από τον χυμό των κλαδιών που πίνουν τα τζιτζίκια (ανοίγουν μικρές τρύπες και ρουφάνε κάποιες από αυτές δεν κλείνουν μετά και ενώ μερικές φορές δίνουν τροφή σε αλλά ζωντανά -πχ μυρμήγκια- κάποιες φορές γεμίζουν με καφέ λεκέδες τα υπάρχοντα σας (επίσης όχι επικίνδυνο αλλά πολύ ενοχλητικό)

Οι τουαλέτες και τα ντουζ ήταν σχετικά καθαρά (είναι σχετικά άνετος μες το θέμα όμως) κυρίως λόγω περιορισμένης κίνησης (μικρό κάμπινγκ).

Η παραλία αμμουδερή έξω με χοντρό βότσαλο στην είσοδο έκανε την είσοδο στην θάλασσα δύσκολη οπότε θα πρότεινα αν θέλετε να πηγαίνετε εκεί για μπάνιο παπούτσια Θαλάσσης.

Το Ρέθυμνο δίπλα ακριβώς (3χλμ το κέντρο αν θυμάμαι καλά) πας και με τα πόδια γενικώς τοποθεσία πολύ βολική (μια ώρα από Χανιά η Ηράκλειο περίπου στην μέση).

Για όσους πηγαίνουν χωρίς αυτοκίνητο υπάρχει συγκοινωνία για Ρέθυμνο καθώς και τουριστικά όπου μπορείτε να κλείσετε εκδρομές για πολλά μέρη (αξίζουν πολλές από αυτές αλλά κοιτάτε τις τιμές γιατί έχει και διαφορές και πονηρές χρεώσεις).

Στην ταβέρνα δεν πήγα (έφευγα το πρωί λόγω θορύβου και γυρνούσα αργά το απόγευμα για ντουζ και έξω πάλι) οπότε γνώμη δεν έχω, είχε και barbeque μια φορά την εβδομάδα που μου φάνηκε ακριβό.

Τα δρομάκια χωμάτινα (ωραίο) χωρίς όμως μέριμνα για την σκόνη. Από άποψη ασφαλείας κατά την διάρκεια της μέρας οποίος θέλει μπαίνει η βγαίνει (είτε από την γενική είσοδο) είτε από την παραλία. Έχει φύλακα κατά την διάρκεια της νύχτας ο οποίος κυρίως ασχολείται με το αν θα μπει κάποιο αυτοκίνητο. Παρά την παντελή έλλειψη ελέγχου όμως υπάρχει ένα γενικό αίσθημα ασφάλειας (πιθανόν λόγω μεγέθους).

Το WiFi έπιανε καλά πιστεύω παντού. Υπάρχουν εγκαταστάσεις για πλύσιμο ρούχων καθώς και ένα μικρό κουζινάκι για πλύσιμο πιάτων που έχει και κοινόχρηστο χώρο ψύξης (μόνο) που αν και λίγος (ένα ψυγείοβ κανονικό - 1,80 - και ένα μικρό -1,20-) επαρκούσε νομίζω για όσους τον χρησιμοποιούσαν.

Δεν πιστεύω ότι είναι κατάλληλος χώρος για σκηνές (ιδίως αν δεν είναι μικρές) αλλά κυρίως για τροχόσπιτα.

Υπάρχουν διαθέσιμα τροχόσπιτα προς ενοικίαση, μικρά χτιστά δωμάτια, σκηνές προς ενοικίαση καθώς επίσης και 3-4 "σκηνές" Glamping (γύρω στα 95 ευρώ την μέρα ήταν την περίοδο που πήγα).

Θα πρότεινα μια από αυτές τις λύσεις (ενοικιαζόμενα τροχόσπιτα ίσως η καλύτερη) κι όχι να πάτε με δική σας σκηνή.

Σε γενικές γραμμές αν και πολύ χαλαροί με άλλα, το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και φιλικό. Στην χρέωση ήταν τίμιοι.

Απλά το όλο κάμπινγκ δίνει την αίσθηση ότι το έχουν αμελήσει για πολλά χρόνια, απλά επισκευές και συνεχίζουν δεν έχουν σχέδιο για τα φυτά τους χώρους και γενικά μάλλον τείνουν στο να το κάνουν χώρο προς ενοικίαση καταλυμάτων κάμπινγκ.

Θα πήγαινα πάλι ίσως λόγω τοποθεσίας αλλά αν το επέλεγα ξανά μόνο σε ενοικιαζόμενο τροχόσπιτο.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
28 Ιουλίου 2019
Αναχώρηση
10 Αυγούστου 2019
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
(Ενημερώθηκε: 03 Ιουνίου, 2019)
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
4.0
Αν και δεν έχω αρκετή εμπειρία από οργανωμένα camping (είμαι του ελεύθερου) σίγουρα αυτή ήταν από της καλύτερες. Όλα ξεκίνησαν λόγω ότι έπρεπε να μετακομίσω στο Ρέθυμνο τέλη αυγούστου 2018 και έπρεπε να βρω σπίτι.... Η μοναδική φθηνή επιλογή ήταν αυτή, έχοντας ένα αυτοκίνητο γεμάτο από διάφορα πράγματα και πίεση χρόνου. Από που να ξεκινήσω? Από την άψογη εξυπηρέτηση? την άνεση? το πάρκινγκ σε σκιά? τι πολύ φθηνή τιμή για αυτά που παρέχει (ρεύμα, φωτιστικό, αντικουνουπικό,κρεβάτια σεντόνια κτλ... καθαρά,παροχή νερού διπλά στην σκηνή, πεντακάθαρα λουτρά και τουαλέτες, ησυχία, πάνω στην θάλασσα, διπλά στο Ρέθυμνο, σεκιούριτι όλο το 24ωρο...και μια ωραία ταβερνούλα πάνω στην παράλια (που θέλει βελτίωση). Δεν ξέρω τι ζητά ο καθένας... εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος και θα το συνιστούσα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
25 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
10 Σεπτεμβρίου 2018
Ταξίδεψα με
Μόνος
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
4.0
Στα θετικά του συγκαταλέγονται το πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, η σκιά των δέντρων, η παρουσία κάδων σχεδόν μπροστά από κάθε σκηνή (έτσι δεν έβλεπες πουθενά σκουπίδια κάτω), το δροσερό πόσιμο νερό και το ότι διατίθεται κοινόχρηστη ψησταριά για μπάρμπεκιου.
Στα αρνητικά, την εικόνα του κάμπινγκ χαλάει η καθαριότητα στις τουαλέτες (επιεικώς απαράδεκτη... επίσης δεν υπήρχε καν χαρτί τουαλέτας ούτε καλαθάκια....). Τα ντουζ και η κουζίνα επίσης αρκετά βρώμικα.... Μια μέρα είδαμε κι ένα ποντικάκι (κάποιοι από τους κατασκηνωτές αντέδρασαν άσχημα και ευτυχώς το προσωπικό φρόντισε άμεσα για την εξαφάνισή τους...) Στο χώρο της κουζίνας δεν υπάρχει η δυνατότητα να μαγειρέψεις και υπάρχει μόνο ένα ψυγείο- παμπάλαιο- το οποίο ουσιαστικά δεν προλαβαίνει να παγώσει τα τρόφιμα λόγω του ότι ανοίγει και κλείνει συνέχεια, αφού οι κατασκηνωτές είναι πάρα πολλοί (το προσωπικό ώστόσο έχει τη διάθεση να σου φιλοξενήσει τα τρόφιμα στα ψυγεία της ταβέρνας, η οποία είναι ανοικτή 09:00-23:00). Τέλος οι τιμές στην ταβέρνα είναι ιδιαίτερα τσιμπημένες.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
02 Αυγούστου 2014
Αναχώρηση
05 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Δεν εχω αρκετη εμπειρια απο οργανωμενα, αρα χωρις συγκριση θα πω τι μου αρεσε και τι οχι.

Αρκετη σκια.
Καλη παραλια.
Ησυχια.
Καλο μερος γενικα και κοντα στην πολη του Ρεθυμνου με οτι αυτο συνεπαγεται.

Τα μειον.
Ακριβο μπακαλικο.
Κουνουπια.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
30 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
01 Σεπτεμβρίου 2013
Ταξίδεψα με
Μόνος
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
(Ενημερώθηκε: 13 Αυγούστου, 2013)
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Ωραιο καμπινγκ, οχι κατι το ιδιαιτερο βεβαια.
Καθαρο, ησυχο, διπλα στην πολη του Ρεθυμνου, ωραια παραλια.
Η μοναδικη επιλογη για καμπινγκ στο ρεθυμνο..

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.0
Είχε πολύ κόσμο όταν πήγαμε αλλά θυμάμαι ότι βρήκαμε μια κάποια ικανοποιητική σκιά!
Γενικά υπήρχαν οι βασικές παροχές στο κάμπινκ και η παραλία ήταν κοντά και αρκετά καλή (για τα δεδομένα της βόριας Κρήτης πάντα...)
Απο καθαριότητε πήγαινε καλά αν και οι εγκαταστάσεις ήταν αρκετά παλιές..
Θα το χαρακτήριζα πάντως απρόσωπο και άκρως επαγγελματικό κάμπινκ...αλλά αυτό μάλλον είναι υποκειμενικό..
Το πιο ακριβό που επισκέφτηκα στην Κρήτη , μάλλον λόγω του ότι είναι το μόναδικό στο Ρέθυμνο....

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
25 Ιουλίου 2010
Αναχώρηση
28 Ιουλίου 2010
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΓΑΜΕ ΦΕΤΟΣ.Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ,ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΥΠΟΔΟΜΕΣ Κ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΛΕΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ.
ΠΑΧΙΕΣ ΣΚΙΕΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΣΚΗΝΗ.ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ...
ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
3.5
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα (παίζει να κάποιες ημέρες να είμασταν και στα ίδια κάμπινγκ)...όντως πολύ ακριβό...οι εγκαταστάσεις τελείως υποτυπώδεις (καλά να μην έχει χαρτί στην τουαλέτα...αλλα ενα καλαθάκι σε κάθε θαλαμάκι χρειάζεται). Από καθαριότητα οκ.
Αυτό που με ξένισε είναι ότι είχε τόση ηρεμία όλες τις ώρες της ημέρας και νύχτας που φοβόσουν να μιλήσεις μην ξυπνήσεις κανέναν.
Η κυρία Elizabeth ευγενέστατη...όλο το υπόλοιπο προσωπικό όμως σχετικά απρόσωπο και βαριεστημένα μη κατατοπιστικό χωρίς ωστόσο να φαίνονται αγενείς.
Ιδανικό για εξορμήσεις στο Ρέθυμνο και στα Χανιά.
Η παραλία αν και υπέροχη αποτελεί μέρος αναπαραγωγής της Καρέττα- Καρέττα συνεπώς και καθίσταται αυτόματα μη προσβασιμη το βράδυ...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
4.0
Ένα camping με θετικά και αρνητικά:

Θετικά
- Σε πολύ καλή τοποθεσία. Πολύ κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου, δεν πήζεις στην κίνηση αν θες να πας οπουδήποτε.
- Πολύ κοντά η παραλία και πάρα πολύ καλή. Τεράστια, με beach volley και άμμο κατάλληλη για ρακέτες.
- Ορισμένες θέσεις έχουν πολύ καλή σκιά χωμένες ανάμεσα σε καλάμια (αλλά αυτές είναι λίγες).

Αρνητικά
- Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Ο.
Από τα 5 camping που πήγα φέτος τον Αύγουστο (Chania, Creta, Kissamos, Palaiochora, Elizabeth) ήταν το ακριβότερο.

- Η κα Elizabeth είναι ευγενική και χαμογελαστή αλλά δεν είναι αυτή που επικοινωνεί με τους πελάτες.
Το προσωπικό στην ταβέρνα και στη reception είναι αγενέστατο, αδυνατεί να επικοινωνήσει (φυσικά και δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά) και ακόμα και όταν τους μιλάς άπτιαστα στη γλώσσα τους, σου δείχνουν με κάθε τρόπο ότι σου κάνουν χάρη που συνομιλούν μαζί σου.

- Ουσιαστικά σε υποχρεώνουν να έχεις το αυτοκίνητό σου δίπλα στη σκηνή σου (και φυσικά σε υπερχρεώνουν γι αυτό) γιατί το parking στη reception είναι πολύ μικρό και έξω απο το camping δεν υπάρχει χώρος να το αφήσεις. Το αποτέλεσμα είναι οι πολύ όμορφες θεσεις για σκηνές να πνίγονται από αυτοκίνητα.

- Το free wifi είναι μεγάλη κοροιδία διότι πιάνει μόνο στη reception... δηλαδή στην είσοδο του camping... Στην ταβέρνα ουτε για πλάκα..

- Η ταβέρνα απαράδεκτη! Δεν έχει λόγο ύπαρξης.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 7971

Yesterday 5302

Week 13273

Month 111818

All 13285615

Αυτή τη στιγμή online 336 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7971

Yesterday 5302

Week 13273

Month 111818

All 13285615

Αυτή τη στιγμή online 336 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions