ΣΙΜΟΣ

Hot

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση
Ελαφόνησος
Τηλέφωνο
27340-22672, 27340-22673
Ιστοσελίδα
Facebook
Δείτε το στο χάρτη

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

144 reviews
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
3.1(143)
Καθαριότητα
 
3.5(140)
Παροχές
 
3.3(142)
Τοποθεσία
 
4.4(144)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Δείτε τις πιο χρήσιμες
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Ως χρόνιος επισκέπτης , το κάμπινγκ τόσα χρόνια δεν μας έχει απογοητεύσει . Τόσο το προσωπικό της ρεσεψιόν όσο και το προσωπικό της καθαριότητας , είναι πάντα σε ετοιμότητα για να εξυπηρετήσουν το τους πελάτες και να φροντίσουν τις υποδομές. Όλοι νιώσαμε άνετα και μείναμε πλήρως ικανοποιημένοι . Ο χώρος που είχαμε κρατήσει , ήταν κοντά στις παρέες και με βλάστηση οπότε δεν είχαμε κανένα θέ΄μα με την ησυχία και τον ύπνο . Γενικά , από ότι κατάλαβα , οι χώροι είναι κατανεμημένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κοντά οι κοινές κοινωνικές ομάδες . Όπως και να έχει , πιστεύω πως η ιδανική περίοδος για να επισκεφτεί κανείς το κάμπινγκ είναι μέχρι μέσα Ιουλίου και μετά το εικοσαήμερο του Αυγούστου , έτσι ώστε να είναι υπάρχει αποσυμφόρηση κόσμου!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
18 Αυγούστου 2022
Αναχώρηση
25 Αυγούστου 2022
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Το χειρότερο κάμπινγκ που έχω πάει.
(Ενημερώθηκε: 24 Αυγούστου, 2022)
Γενική βαθμολογία
 
2.3
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
1.5
Τοποθεσία
 
2.5
Προκειται για ενα πάρκινγκ που μετετρεψαν σε καμπινγκ.
Οι κατασκηνωτές δεν σεβονται τα ωραρια κοινής ησυχίας, κλέβουν απο τα δημόσια ψυγεία, υπάρχει αρκετή φασαρια γενικά, οι τουαλέτες δεν επαρκούν και έχουν ουρά, ζεστό νερο δεν υπάρχει.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
18 Αυγούστου 2022
Αναχώρηση
22 Αυγούστου 2022
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 27 Αυγούστου, 2022

Καλησπέρα σας , και ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας . Σχετικά με όσα αναφέρατε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επιλογή να τοποθετήσει κάποιος το αυτοκίνητό του εσωτερικά του κάμπινγκ αποτελεί ξεκάθαρα προσωπική επιλογή καθώς προσφέρεται εναλλακτικά και η επιλογή του εξωτερικού πάρκινγκ σε δωρεάν χώρο με πάρα πολλές θέσεις . Εξάλλου οφείλουμε να τονίσουμε ότι για να περιοριστεί ο αριθμός των ΙΧ χρεώνεται το εσωτερικό πάρκινγκ. Επίσης , αναφερθήκατε στο κομμάτι των κατασκηνωτών κάτι στο οποίο εμείς βεβαίως δε έχουμε το πρώτο λόγο καθώς φυσικά το κάμπινγκ είναι ευπρόσδεκτο και ανοικτό για όλους όσοι θέλουν να ζήσουν μια ευχάριστη κατασκηνωτική εμπειρία . Τώρα αναφορικά με τα ψυγεία , η παρουσία τους στη κουζίνα είναι καθαρά διευκολυντική για τους κατασκηνωτές και ελπίζουμε να κατανοείτε ότι η παρουσία κάποιας κλειδαριάς δε θα ήταν ιδιαίτερα λειτουργική .Επίσης , το κομμάτι της καθαριότητας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς για αυτό το λόγο άλλωστε και υπάρχει συνεχώς προσωπικό που φροντίζει για την καθαριότητά τους . Όπως και να έχει, σεβόμαστε την κριτική σας και λυπούμαστε για το γεγονός ότι δεν είχατε τη πιο ευχάριστη διαμονή .
Με εκτίμηση , Simos Camping.

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Μια από τις χειρότερες εμπειρίες κάμπινγκ
Γενική βαθμολογία
 
2.1
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
2.5
Με δύο λέξεις: τραγική αισχροκέρδεια.

Αρχικά οι θέσεις των σκηνών είναι σε απόσταση αναπνοής με την λογική"πώς θα μαντρωσουμε περισσότερο κόσμο να βγάλουμε όσο περισσότερα γίνεται".
Τα βράδια αν ο διπλανός σου ροχαλιζει για παράδειγμα, ακούς όλο το κονσέρτο. Αποπνικτικά κοντά με τους άλλους κατασκηνωτές, χωρίς μια στοιχειώδη πρόνοια σχετικά με το πού να σε βάλουν. Συγκεκριμένα, αρχικά μας είπαν να πάμε στην θέση 810, η θέση ήταν κατειλημμένη, επιστρέψαμε πίσω στη ρεσεψιόν και μας δώσανε άλλη θέση δίπλα σε πιτσιρίκια που όπως είναι λογικό είχαν μουσική, κι έκαναν φασαρία μέχρι τη μία και μισή το βράδυ.
Μάλιστα, η διεύθυνση όχι απλά δεν έκανε μια παρατήρηση δεδομένου ότι πρόκειται για διατάραξη των ωρών κοινής ησυχίας αλλά μας ενημέρωσαν ότι μέχρι τη μιάμιση επιτρέπεται κιόλας. Μάλλον στην Ελαφόνησο ισχύουν άλλες νομοθετικές διατάξεις και δεν το είχαμε καταλάβει.

Πέραν της φασαρίας για να κάνεις ένα ντουζ μπορεί να σταθείς στην ουρά κανένα μισάωρο. Έχει ζεστό νερό αλλά ο εξαερισμός στα ντουζ είναι ανύπαρκτος σε σημείο που ιδρώνεις και μόνο που υπάρχεις από τους υδρατμούς και την θερμοκρασία που αναπτύσσεται στις "ντουζιέρες-θερμοκηπια". Καθαρές μεν, αλλά ανεπαρκείς.

Πρόκειται καθαρά για μονοπώλιο στην περιοχή άρα να περιμένετε να πληρώσετε για μια μερίδα μετριου φαγητού 8€ και για έναν καφέ κι ένα τοστ 5€.

Στην παραλία 2 ξαπλώστρες και μια ομπρέλα κοστίζουν από 15€ έως 25€ αναλόγως ποιες θα επιλέξεις. Εννοείται καφέδες, νερά κτλ όλα έξτρα. Ακόμα και για όσους ήδη διαμένουν στο θέρετρο δεν υπάρχει έκπτωση ή άλλο τιμολόγιο.

Δε θα το συνιστούσα σε κανέναν που θέλει ήρεμες και σχετικά οικονομικές διακοπές.

Μόνο θετικό το ευγενικό προσωπικό.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
02 Αυγούστου 2022
Αναχώρηση
05 Αυγούστου 2022
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 27 Αυγούστου, 2022

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας ,καθώς σκοπός μας είναι να είμαστε ευθεία επικοινωνία με τους κατασκηνωτές του κάμπινγκ .Αναφορικά με ο΄σα αναφέρατε για τη διανομή των θέσεων ,οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το κάμπινγκ λειτουργεί κατά βάση με κρατήσεις οι οποίες καταλαμβάνουν και τις περισσότερες ΄θέσεις του , επομένως οι αφίξεις πόρτας (που δεν έχουν κάποια κράτηση μπαίνουν σε θέσεις που έχουν μείνει διαθέσιμες ). Επίσης , το κάμπινγκ τον Αύγουστο και ιδιαίτερα το πρώτο εικοσαήμερο έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ,όπως άλλωστε και τα περισσότερα καταλύματα εκείνη την εποχή , και μεγάλο μέρος του κόσμου αυτού είναι χωρίς κράτηση . Επίσης , το κάμπινγκ προσπαθεί να κατανέμει τον κόσμο έτσι ώστε να υπάρξει μια αρμονική συνύπαρξη γεγονός το οποίο τηρείται απαρέγκλιτα ,ωστόσο καταλαβαίνετε ότι σε περίοδο έντονης επισκεψιμότητας είναι λίγο πιο δύσκολος ο διαχωρισμός . Αναφορικά , με τη φασαρία που αναφέρατε να σας ενημερώσουμε ότι στο κάμπινγκ τηρούνται ώρες κοινής ησυχίας (1πμ-7πμ) και υπάρχει προσωπικό φύλαξης αρμόδιο για την τήρησή τους . Ωστόσο ,όσες παρεμβάσεις και αν γίνουν από τους φύλακες μετά από κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχει και ο αντίστοιχος σεβασμός του κάθε κατασκηνωτή προς τον άλλον . Επίσης , σχετικά με την ουρά στα ντους γνωρίζουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργείται εξαιτίας του όγκου του κόσμου για αυτό το λόγο ,εξάλλου, έχει δρομολογηθεί ήδη η κατασκευή επιπλέον εγκαταστάσεων ( τουαλέτες ,κουζίνα , πλυντήρια). Σε κάθε περίπτωση , λυπούμαστε ιδιαίτερα που δεν είχατε την πιο ευχάριστη εμπειρία , σας ευχόμαστε από μεριά μας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού .
Με εκτίμηση , Simos Camping.

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
2.4
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
2.5
Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε ένας χώρος που λέγεται καμπινγκ να έχει ο καθένας το βρωμοΑΜΑΞΙ ΤΟΥ!! (συγχωρέστε με αλλά δεν το αντέχω) υποτίθεται ότι πας για να βλέπεις σκηνές και αντιθέτως βλέπεις ΑΜΑΞΙΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμία μα ΚΑΜΙΑ σημασία ο κάθε ανώμαλος στο μυαλό, άμα θέλει να έχει αμάξι εκεί που κοιμάται για να κλειδώνει τα πράγματα του!! Είναι μια ΦΤΩΧΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!να μην το επιτρέπετε εξαρχής! Καλύτερα στησε σκηνή μέσα στην Αθήνα!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Βάλτε φοριαμούς για τα πράγματα άμα θέλετε να μην τα κλέβουν..είναι το ρεζίλι και η μέγιστη κοροϊδία των καμπινγκ οποίος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ δέχεται να βάζουν μέσα αμάξια!! Και οποίος παραπονεθεί να πάει σε ξενοδοχείο με ΠΑΡΚΙΝΓΚ!! Τι μου θέλει σκηνή ταχαμου καμπινγκ!!;; ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 27 Αυγούστου, 2022

Καλησπέρα σας , και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αξιολόγησή σας και το feedback αυτό που μας δίνετε είναι πολύ βοηθητικό και μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας . Όσον αφορά τα αυτοκίνητα έχετε δίκιο ότι ο αριθμός τους είναι μεγάλος ιδιαίτερα σε εποχή που το κάμπινγκ έχει έντονη επισκεψιμότητα .Ωστόσο ,οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε κατασκηνωτή το εάν θα αφήσει το αυτοκίνητό του εσωτερικά του κάμπινγκ για αυτό άλλωστε και η συγκεκριμένη επιλογή χρεώνεται .Επίσης , το κάμπινγκ διαθέτει μεγάλο ευρύχωρο εξωτερικό πάρκινγκ που μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αυτοκίνητα γεγονός για το οποίο είναι απόλυτα ενημερωμένοι οι κατασκηνωτές ενώ γίνονται και σχετικές προτροπές από το προσωπικό της reception σε περίπτωση που η παρουσία του αυτοκινήτου δε εξυπηρετεί κάποιους σοβαρούς λόγους . Σε κάθε περίπτωση , ελπίζουμε να σας ξαναδούμε και σας ευχόμαστε από τη μεριά μας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού .
Με εκτι΄μηση , Simos Camping.l

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 3
Ηλιος-θαλασσα-κρυσταλλινα νερα
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Έχω πάει σε πολλά camping αλλά ήταν το μοναδικό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον! ήταν πολύ καλά οργανωμένο, με πολλές παροχές. Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό ειδικά τα κορίτσια στην recephtion, πάντα με το χαμόγελο και με την διάθεση να σε εξυπηρετήσουν! Οι τουαλέτες ήταν πεντακάθαρες, το φαγητό ικανοποιητικό και (επειδή είμαι και αθλητικός τύπος) μου κέντρισε το ενδιαφέρον το γήπεδο του tennis που έβαλαν φέτος. Θα το πρότεινα ανεπιφύλαχτα και εννοείται θα ξανά πήγαινα!!!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
23 Ιουλίου 2021
Αναχώρηση
30 Ιουλίου 2021
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
το καλυτερο καμπινγκ που εχω παει
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
ηταν τοσο μαγευτικο ολο αυτο το ταξιδι. Μια ανασα απο την παραλια. Εχουν τα παντα. το καλυτερο καμπινγκ που εχω παει ποτε. εχω παει σε τοσα απο μωρο με την οικογενεια, αυτο ηταν το καλυτερο. Τα μπανια πεντακαθαρα, στη θεση σκηνησ ειχε παρα πολυ καλη σκια, το προσωπικο φουλ εξυπηρετικο παντα μεσα στο χαμογελο και ετοιμη να σε βοηθησουν σε οτι και να χρειαστεις. το συνιστω ανεπιφυλακτα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
12 Αυγούστου 2021
Αναχώρηση
16 Σεπτεμβρίου 2021
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Από τα campings που πρέπει να αποφεύγεις
Γενική βαθμολογία
 
1.6
Σκιά
 
0.5
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
3.0
Είχαμε κανονίσει να μείνουμε δύο βράδια στις έτοιμες σκηνές. Η εμπειρία ήταν πολύ απογοητευτική γι' αυτό αλλάξαμε το πρόγραμμά μας και μείναμε μόνο μία. Πολύ ακριβό, με αγενές προσωπικό το οποίο φαινόταν ολοφάνερα δυσαρεστημένο από το περιβάλλον εργασίας του, χωρίς σκιά ακόμα και στις πανάκριβες σκηνές που νοικιάζουν. Δεν πρόκειται να ξαναπάω, δεν πρόκειται να το συστήσω σε κανέναν. Χρειάζεται πολύ σημαντικές αλλαγές για να ταιριάζει στο ελάχιστο με τη μοναδική περιοχή της παραλίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
04 Ιουλίου 2021
Αναχώρηση
05 Ιουλίου 2021
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
Μετριες εντυπώσεις
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
3.5
Για να είμαι δίκαιος θα πω από την αρχή πως την παραλία του Σίμου τη θυμαμαι σε πολύ πιο παρθένα περίοδο, χωρίς το χαμό που γίνεται σήμερα που με χάλασε λίγο.
Αυτή η πολυκοσμία παντού με προδιάθεσε αρνητικά από την αρχή. Το καμπινκ όμως δε μπορώ να πώ πως είναι άσχημο. Οργανωμένο, με παροχές και ευγενικό προσωπικό. Οι σκιές είναι τεχνητές, δεν ικανοποιούν σε ντάλα μεσημέρι, λογικό είναι. Το μέρος είναι ζεστό, δεν έχει πλούσια βλάστηση και δε μπορεί να προσφέρει τέλεια σκιά σε τόσους κατασκηνωτές.
Η περίοδος που πήγα, αρχές Ιουλίου, ήταν σχετικά ησυχο. Αλλά φαντάζομαι στη φουλ τουριστική περίοδο θα γίνεται ένας πανικός, καλό θα ήταν να το έχει κατα νου όποιος κατέβει εδω κάτω Αύγουστο μηνα και να μην περιμένει ησυχες διανυκτερεύσεις.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
04 Ιουλίου 2020
Αναχώρηση
06 Ιουλίου 2020
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
5.0
Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη από τις παροχές του camping. Αρκετά ακριβό για αυτά που προσφέρει , με τόσα χρήματα που δίνουμε ας έκαναν μια ανακαίνιση στις τουαλέτες και στην κουζίνα . Νοίκιασα δική τους σκηνή και καθόμουν και έβγαζα με σκούπα από μέσα την άμμο που προφανώς είχαν αφήσει οι προηγούμενοι. Για οικογένειες με παιδιά που θέλουν λίγο την τάξη δεν ενδείκνυται. Ειμασταν πολύ κοντά στο barbeque και μια παρέα που καθόταν μέχρι τις 2 +μ.μ και έκανε φασαρία δεν ήρθε κανείς να πει τίποτα.. Ας δουνε κι άλλα camping π.χ. gytheio bay πως λειτουργούν και τι προσφέρουν με λιγότερα χρήματα!!! Μόνο η παραλία τους σώζει...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
24 Αυγούστου 2020
Αναχώρηση
26 Αυγούστου 2020
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
(Ενημερώθηκε: 19 Αυγούστου, 2020)
Γενική βαθμολογία
 
1.8
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
3.0
Απαισιο, δεν το συνιστω σε καμια περιπτωση καθως:
• Το δαπεδο στις τουαλετες ειναι γεματο λασπη και χωμα
• Βρωμικες υποδομες (κουζινα, ντουζιερες κλπ)
• Στο σαιτ αναγραφει οτι παρεχονται ξαπλωστρες στην παραλια ενω τις χρεωνουν 10ε
• Ζητησαμε ρευμα (με εξτρα πληρωμη) και απλα πεταξαν ενα πολυμπριζο αναμεσα στα δεντρα
• Πρεπει να περιμενεις την ουρα για να πας τουαλετα και ντους (υπερβολικα πολυς κοσμος με λιγες τουαλετες και ντους)
• Τα ψυγεια ειναι ηδη γεματα στο φουλ και δεν χωρουν τα πραγματα

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
18 Αυγούστου 2020
Αναχώρηση
20 Αυγούστου 2020
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 1548

Yesterday 7350

Week 27629

Month 106443

All 12611561

Αυτή τη στιγμή online 180 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1548

Yesterday 7350

Week 27629

Month 106443

All 12611561

Αυτή τη στιγμή online 180 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions