κάμπινγκ στο Πήλιο

  • Δημοσιεύσεις: 10
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

el δημιούργησε το θέμα: κάμπινγκ στο Πήλιο

Καλήμερα, ψάχνουμε εδώ και μέρες για ένα καλό κάμπινγκ στο Πήλιο και έχουμε μπερδευτεί με τις αξιολογήσεις. Αρχικά είπαμε για το Συκιά και μετά διαβάσαμε ότι το Λουΐζα είναι καλύτερο σαν τοποθεσία αν και λιγότερο οργανωμένο. Όποιος εχει πάει και μπορεί να μας διαφωτίσει θα το εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως!! :huh:
#3963

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: κάμπινγκ στο Πήλιο

Φίλη el καλώς ήρθες στην παρέα. Δεν έχω πάει σε κανένα από τα δύο κάμπινγκ του Πηλίου οπότε άμεσα δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά μπορώ έμμεσα δίνοντας σου τις βάσεις για να κρίνεις σωστά τις αξιολογήσεις.

Είσαι ανάμεσα στα εξής δύο κάμπινγκ αν δεν κάνω λάθος:
1) ΣΥΚΙΑ και
2) LOUISA

Πατώντας τα links μπορίς να ανοίξεις και τα δυο σε διαφορετικές καρτέλες.

Τώρα 1ον) διάβασε όλες τις αξιολογήσεις και
2ον) πρόσεξε ποιοι τις γράφουν. Δίπλα από κάθε αξιολόγηση σου δίνονται τα εξής στοιχεία Ποιος την έγραψε και Πότε και οι εξής επιλογές:
α) να δεις Όλες τις αξιολογήσεις αυτού του μέλους
και β) να δεις το προφίλ του μέλους επιλέγοντας το όνομά του.

Πως κρίνουμε τώρα. Οι άνθρωποι που έχουν μόνο 1-2 αξιολογήσεις και μόνο για το συγκεκριμένο κάμπινγκ ιδιαίτερα αν αυτές οι αξιολογήσεις έχουν καιρό που έγιναν τότε οι αξιοπιστία τους είναι αμφισβητούμενη. Αν πάλι κάποιοι έχουν πολλές αξιολογήσεις για διάφορα κάμπινγκ τότε είναι πιο αξιόπιστοι.

Επίσης η συμμετοχή τους στο φόρουμ σε διάφορα θέματα τους προσδίδει μεγαλύτερη αξιοπιστία διότι δείχνει ότι δεν γράφτηκαν μόνο για να διαφημίσουν ένα κάμπινγκ ή να δυσφημίσουν ένα άλλο.

Όπως θα δεις σε κάποιο από τα κάμπινγκ επέλεξες υπάρχουν αντιφατικές απόψεις. Η κρίση δική σου.

Σου εύχομαι καλή απόφαση.

ΥΓ: ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα post : αναχώρηση πάλι για κάμπινγκ , Πρόταση camping για περιοχή Πηλίου , Πήλιο Louisa , Πήλιο , Πήλιο-Συκιές , και μερικά άλλα ποστ που θα βρεις για Πήλιο.

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#3964

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 10
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

el απάντησε στο θέμα: Απ: κάμπινγκ στο Πήλιο

ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες :cheer:
#3965

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 85
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2

giorgos_bek απάντησε στο θέμα: Απ: κάμπινγκ στο Πήλιο

Στο camping LOUISA είναι που είχε μπει η ιδιοκτήτρια και έγραφε ως camper. Κοινώς προσπάθησε να μας εξαπατήσει κι εδώ και σε άλλα forums, όπου εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Ένα καλό camping και ένας σωστός επαγγελματίας δε χρειάζονται κόλπα και απάτες, άρα για μένα το camping LOUISA διαγράφεται αυτομάτως ως επιλογή! Πήγενε στο ΣΥΚΙΑ καλύτερα...

Σου κάνω copy paste παλιότερο σχόλιό μου:

Για να έχουν οι αναγνώστες μια καλύτερη εικόνα για τη συγκεκριμένη κυρία,(και κατ' επέκταση για το κάμπινγκ που διευθύνει, το LOUISA) η οποία προσπάθησε επανειλημμένα να κοροϊδέψει και να εξαπατήσει, σας παραθέτω ορισμένα links:

1. www.e-camping.gr/index.php?option=com_co...iew&id=121&Itemid=45 Εδώ είναι η πρώτη, αν δεν κάνω λάθος απόπειρα εξαπάτησης των αναγνωστών σε αυτό το site. Όπου φυσικά την τσακώσανε την κυρία.

2. www.icamp.gr/forum/index.php?showtopic=711 Εδώ είναι ακόμα μία απόπειρα εξαπάτησης των αναγνωστών σε άλλο site (στο icamp.gr), όπου κι εκεί την τσακώσανε και ξεκίνησε τις δικαιολογίες.

3. www.e-camping.gr/index.php?option=com_ku...imit=10&limitstart=0 Εδώ θα βρείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που έχει ανοίξει στο φόρουμ μας με τίτλο "ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ" με αφορμή την συγκεκριμένη κυρία και διάφορους όμοιούς της.

Δες και αυτό: www.e-camping.gr/forum/22-%CE%A3%CF%87%C...A9%CE%9D%CE%95%CE%A3

Τα συμπεράσματα δικά σου...
#3966

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 278
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 36

NIKOLAOS=CAMPER απάντησε στο θέμα: Απ: κάμπινγκ στο Πήλιο

:) :laugh: ;)

Φιλοι campers γεια σας

Αγαπητη el , απο το 1976 εχω κανει διακοπες σε παρα πολλα campings της Ελλαδας. Πιστευω οτι το SIKIA ειναι οτι καλυτερο για το Πηλιο. Νομιζω ειναι ενα απο τα καθαροτερα campings,εχει καλους ισκιους,πολυ καλο εστιατοριο και ειναι,γεωγραφικα,στη καλυτερη θεση του Πηλιου.Εχει ευκολη προσβαση σε πολλα μερη. 16 χλμ ΒΟΛΟΣ, 2χλμ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ,10χλμ ΜΗΛΙΕΣ κ.λ.π. Προσωπικα εχω κανει πολλα χρονια 10ημερες διακοπες,στο ΣΥΚΙΑ, και με σκηνη και με τροχοσπιτο.

Καλες διακοπες,καλα να περασεις ;)


:) ;)
#3968

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ