CAMPING OLYMOS SKOTINA 'ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ Τ

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

vadritsov δημιούργησε το θέμα: CAMPING OLYMOS SKOTINA 'ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ Τ


Το CAMPING OLYMPOS SKOTINA προφανως παει για διαληση και τσιμεντοποιηση .ΑΝΑΠΡΥΞΗ? ΟΧΙ .Η υποβαθμιση του περιβαλοντος ειναι αποαναπτυξη.Ολοι εμεις οι λατρεις της φυσης ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΑΣΗ.Και για ενα δευτερο λογο ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και επιτελους ας σκευτουν οι σοφοι του κρατους λιγο και τους λιγοτερο προνομοιουχους.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΛΙΔΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ .Αφητε να υπαρχουν κι αλλες επιλογες ,εκτος απ'την κυριαρχη/καταναγκαστικη τελικα.
#1715

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 29
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

dimitri απάντησε στο θέμα: Απ:CAMPING OLYMOS SKOTINA 'ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ Τ

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΣΥΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΜΠΙΓΚ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ ΚΑΛΕ;ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ)ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ.
ΩΙΜΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΔΙΚΟΙΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.
#1731

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ