Camping στα Σύβοτα...

  • Δημοσιεύσεις: 7
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

tatiana_ant δημιούργησε το θέμα: Camping στα Σύβοτα...

Καλησπέρα! Γνωρίζετε κάτι από τα οργανωμένα camping στα Σύβοτα? Ναυτίλος, Καλάμι και Έλενα. Έχει πάει κάποιος σε κανένα από αυτά? Ευχαριστώ!!
#24900

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 26
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

saavedra29 απάντησε στο θέμα: Camping στα Σύβοτα...

Γεια σου.
Δεν έχω μείνει σε κανένα αλλά πριν από 2 χρόνια τα επισκέφθηκα και τα "έκοψα" εξονυχιστικά και τα 3.
Το Ναυτίλος είναι ένα από τα μεγαλύτερα κάμπινγκ που έχω δει ποτέ μου. Έχει πάαααρα πολλά τροχόσπιτα και ελάχιστες σκηνές οι οποίες όμως είναι σε έναν πολύ ωραίο χώρο στην αριστερή (όπως κοιτάς τη θάλασσα) πλευρά και πολύ κοντά στη θάλασσα και με σκιά. Έχει ένα πολύ μικρό μπαράκι για το μέγεθος του κάμπινγκ. Επίσης επάνω έχει μια μεγάλη πισίνα που όταν πήγα ήταν άδεια και κάτι γηπεδάκια.
Το Καλάμι είναι χτισμένο σε διαβάθμηση. Οι θέσεις που είναι ψηλά, μακριά από τη θάλασσα έχουν πολύ καλή σκιά. Οι θέσεις χαμηλότερα είναι κάπως πιό "γυμνές". Πολύ περιποιημένο κάμπινγκ. Η παραλία μου φάνηκε υπέροχη, ίσως η καλύτερη από τα 3 αυτά κάμπινγκ.
Το Έλενα επίσης πάρα πολύ περιποιημένο. Απ´ότι θυμάμαι όλες οι τουαλέτες του είναι σε ένα μεγάλο κτίσμα στο κέντρο του κάμπινγκ. Πολύ καινούριες και ωραίες. Επίσης αρκετή σκιά αλλά όχι τόσο στις θέσεις κοντά στην παραλία. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το εστιατόριό/μπαράκι του. Είναι πολύ κοντά στη θάλασσα και φαινόταν παρείστικο.
Κοινά και στα τρία κάμπινγκ ήταν η ευγένεια των ιδιοκτητών όταν τους ζήτησα να μπω να δω το κάμπινγκ αλλά και όταν ρώτησα τις τιμές (έχει σημασία). Επίσης οι τιμές τους ήταν ίδιες και έχουν πάρα πολλούς τουρίστες κυρίως μεγάλης ηλικίας με τα αυτοκινούμενά τους. Ειδικά στο Έλενα νομίζω ότι οι μόνοι έλληνες όταν πήγα ήμουν εγώ και οι ιδιοκτήτες του κάμπινγκ :laugh:
#24901
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ari

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 7
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

tatiana_ant απάντησε στο θέμα: Camping στα Σύβοτα...

Ευχαριστώ πολύ!! Κατατοπιστικότατη!!
#24902

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ