Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

  • Δημοσιεύσεις: 9
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

magda δημιούργησε το θέμα: Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

Γεια σε όλους!

Είμαι νέο μέλος στη σελίδα αυτή όμως κάνω κάμπινγκ εδώ και καμιά εικοσαετία από όταν ήμουν πολύ μικρή! :P

Πηγαίνω κάθε χρόνο και από πέρυσι ξεκινήσαμε και πηγαίνουμε και με τροχόσπιτο με τον σύζυγό μου λόγω του μικρού μας (είναι μόλις 2 ετών) γιατί θα ήταν δύσκολο να ήμασταν όλοι μαζί στη σκηνή!

Παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι για τα κάμπινγκ κοντά στο λιτόχωρο ή κατερίνη και ποιο είναι το καλύτερο, ας αφήσει μήνυμα! Το σ/κ θα πάω στο Poseidon Beach που είναι στον ν. παντελεήμονα.

Αν θέλετε μπορώ να σας πω αν ήταν καλό ή όχι... όποιος ενδιαφέρεται... ας με ειδοποιήσει! :)

Ευχαριστώ πολύ και καλές εξορμήσεις να έχουμε!
Μάγδα
#198

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 39
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ASLAN απάντησε στο θέμα: Απ:Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΑΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ & ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ (ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ) ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ (4&5 ΧΡΟΝΩΝ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ!! ΕΨΑΧΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!!
ΤΑ ΛΕΜΕ!!
#245

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 6
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

CampChild απάντησε στο θέμα: Απ:Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

Ston Platamwna exei teleia camping
#390

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 9
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

magda απάντησε στο θέμα: Απ:Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

Καλημέρα!

Πήγαμε χθες τελικά να αφήσουμε το τροχόσπιτο σε κάποιο από όλα αυτά τα κάμπινγκ που είναι στη σειρά στην παραλίου του ν. παντελεήμονα (Πλαταμώνας).... η βλακεία φυσικά ήταν ότι δεν ρωτήσαμε εξ αρχής τις τιμές!

Όλα τα κάμπινγκ στην περιοχή είναι ακριβώς δίπλα το ένα με το άλλο και σχεδόν πανομοιότυπα... πολύ καθαρά και οργανωμένα το ομολογώ, παραλία με ψιλή άμμο και βοτσαλάκι κοντά στα νερά της θάλασσας και μέσα απ' ότι πρόλαβα να δω βοτσαλάκι έξω έξω και πρέπει να είναι άμμος μέσα... όλα έχουν από την παραλία την υπέροχη θέα του κάστρου και ειδικά φωτισμένο το βράδυ είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Οι τιμές τους πάνω κάτω είναι παρόμοιες και όλα έχουν καταπληκτική σκιά πάνω από τις θέσεις... οι περισσότεροι να φανταστείς πάνε τόσα χρόνια εκεί και κλείνουν ολόκληρες σαιζόν που έχουν βάλει πλακάκια στις θέσεις τους, ανεμιστήρες οροφής κλπ... ''οι μονιμάδες'' πολλοί!

Επισκεύτηκα το Εσπερίδες, το Heraklia, το Αρίον, το Castle, το HELLAS (αυτό το HELLAS φαίνεται καταπληκτικό αλλά μας είπαν ότι δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά πράγματα για ρεύμα - για την ακρίβεια μας είπαν "με τίποτα φουρνάκι" - γιατί πέφτει το ρεύμα τους λένε χαχαχαχα) και αρκετά άλλα που είναι εκεί στη σειρά.

Προσωπική μου άποψη και το είχα διαλέξει και μέσω ίντερνετ είναι το Poseidon Beach, το οποίο είναι το πιο οργανωμένο, το πιο καθαρό, έχει καταπληκτικές θέσεις με σκιά, τεράστιο εστιατόριο και δύο beach μπαρ με ωραία μουσική (όχι τίποτα ντάπα ντούπα όπως λέω εγώ) και μεγάλο μάρκετ με καλές τιμές (πήραμε ένα μεγάλο νερό και μία σόδα και πληρώσαμε 1,40). Απ' ότι μας ενημέρωσε ο κόσμος δεν έχει κουνούπια, έχει ησυχία (μόνο τα τρυζόνια ακούγονται ομολογουμένως), μόνο λίγη ζέστη το μεσημέρι! Η θάλασσα ήταν καθαρή και ζεστή! Ο κόσμος μέσα στο κάμπινγκ ήταν πραγματικά πολύ ευγενικός και έτρεχε να βοηθήσει (ακόμα και στο στήσιμο μιας σκηνής) αλλά οι ιδιοκτήτες του κάμπινγκ και γενικώς όλων των κάμπινγκ εκεί είναι επιοικώς "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ"!!!!!

Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι πρώτη φορά στα χρονικά συναντώ να νοικιάζεις με το μήνα, να αφήνεις το τροχόσπιτο μόνο του εκεί και να το επισκέπτεσαι τα σ/κ και να σου λένε "όχι θα χρεώσουμε κι εσάς μέσα στο τροχόσπιτο και το ρεύμα γιατί έτσι λειτουργούμε εμείς". Δεν ξέρω αν είμαι τόσο λάθος αλλά δεν μου έχει ξανασυμβεί να αφήνω το τροχόσπιτο μέσα μόνο του και να με χρεώνουν κι εμένα και το ρεύμα που δεν χρειάζομαι έτσι με τον τσαμπουκά.... Συν το γεγονός ότι ζητήσαμε να κλείσουμε και όλο τον αύγουστο που θα μας έβγαινε κανένα 600 και δεν μας το έκλεινε κιόλας γιατί περιμένει λέει να περάσουν τουρίστες που αυτή θα πληρώνουν 8 ευρώ για το αυτοκινούμενό τους αντί για 6 που θα πλήρωνα εγώ και το προτιμά να το έχει ελεύθερο για εκείνους.... Με έκαναν να νιώθω ότι μου κάνανε και χάρη που μου δώσαν θέση μέχρι την κυριακή παρόλο που θα πληρώσω κανένα 100 ευρώ μόνο και μόνο γι αυτές τις μέρες και θα πάω να μείνω και μόνο από παρασκευή αργά το βράδυ μέχρι κυριακή.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΣΚΕΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ γνωρίζοντας ότι το μέρος είναι πολύ όμορφο... τέλοσπάντων, θα τα έδινα τα χρήματα μιας και μ άρεσε το μέρος αλλά με τέτοια συμπεριφορά, μέχρι την κυριακή και πολύ είναι!

Ψάχνω για κάμπινγκ που να μην έχει πολύ κόσμο, να είναι καθαρό, να έχει σκια και καλή θάλασσα....(Ξέρω, ότι ψάχνει ο κάθε κάμπερ θα μου πεις χαχαχα) Γνωρίζεις κάτι?

Φιλικούς χαιρετισμούς,
Μάγδα
#391

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 39
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ASLAN απάντησε στο θέμα: Απ:Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ" ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΦΡΙΚΤΗ!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ!! ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Σ' ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ, ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ "ΕΞΟΧΙΚΑ" (ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΟΣΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ) ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΆ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ... ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΘΑΛΛΑΣΣΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΗΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ! ΑΣΕ ΚΑΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΑΝ!! ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, "ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ" ΣΚΕΤΟΙ!! ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΑΦΗΝΟΥΝ"... ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ; ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΛΑΜΠΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ(!!). ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣ!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!
ΦΥΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΒΑΡΙΚΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ...
ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ (ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΗΣΥΧΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ "NIREAS" ΣΤΟ ΒΑΡΙΚΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΤΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Σ' ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ (ΤΟ ΒΑΡΙΚΟ), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ, ΚΑΘΑΡΟ ,ΦΙΛΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ, ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΟΥ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΣΤΕΙΣ. ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΑΝ ΚΙ Η ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ... ΚΑΛΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!! ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;;;;
#398

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 18
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

THEOPERI απάντησε στο θέμα: Απ:Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.ΕΧΕΙ 5 CAMPING ΤΑ 4 ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.FINIKES,NEW THINES,ΑΜΜΟΣ,ΑΝΕΜΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΑ.ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ,ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΒΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
#400

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 39
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ASLAN απάντησε στο θέμα: Απ:Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΕΒΕΖΑ Ή Η ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ). ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΣΤΙΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ). ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΒΑΡΙΚΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ... ΤΖΙΦΟΣ!!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ CAMPING VENEZUELLA, ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
Η ΕΥΒΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FERRY...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!!:) :)
#402

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 9
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

magda απάντησε στο θέμα: Απ:Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

Αγαπητή ASLAN (και απ' ότι κατάλαβα... συντοπίτισσα καθώς κι εγώ είμαι βολιώτισσα),

στο Venezuela πήγα και όντως είναι απίστευτο μέρος.... άπλα, αρκετή σκιά, θέσεις που χωρίζονται με θάμνους, πεντακάθαρες εγκατάστασεις, φιλικότατοι ιδιοκτήτες, καταπληκτικά φαγητά στο καφέ-εστιατόριο με πάρα πολύ χαμηλές τιμές γενικώς!!!

Το μόνο ελάττωμα του κάμπινγκ (κι αυτό για εμάς τους μεγάλους βασικά): η θάλασσα είναι ρηχή μέχρι βαρεμάρας... όσο και να προχωρήσεις μέσα δεν ξεπερνά τη μέση σου.... άμμος μεν και μάλιστα αυτή την ψιλή καφέ άμμο που κολλάει αλλά έχει και κάποια θετικά: το πρώτο θετικό είναι ότι δεν φοβάσαι για τα παιδιά... έχω έναν γιο 2 ετών και πρώτη φορά καθόταν μόνος του μέσα στο νερό μιας και ήταν ρηχή.... και το δεύτερο θετικό είναι ότι έχει πολλά στρείδια, πίνες, καλόγνωμες κτλ για τους γνώστες των θαλασσινών. Αν πάτε (που το συνιστώ βασικά για τα μικρά παιδιά) να κάνετε μπάνιο και λίγο πιο δεξιά στην παραλία, όχι μόνο μπροστά από το κάμπινγκ, εκεί που θα δείτε ότι η ξηρά είναι λίγο πιο μέσα και κάνει μια μύτη στη θάλασσα γιατί εκεί υποτίθεται ότι είναι πιο βαθιά. Πάντως είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει. Εκεί επιτρέπεται και το φουρνάκι, και τα πάντα. Τα φώτα τους είναι με φωτοκύτταρο και οι τουαλέτες τους με κουμπιά που τα πατάς. Είναι προσφάτως ανακαινισμένες και όντως ένα μοναδικό κάμπινγκ με μόνο μειονέκτημα τη θάλασσα (δυστυχώς).

Εμείς πάντως αφού περάσαμε από εκεί και μετά από τα κάμπινγκ του ν. παντελεήμονα (που όντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ), καταλήξαμε στη Γρίτσα Λιτοχώρου στο κάμπινγκ ΜΥΤΙΚΑΣ (θα το βρείτε και στο ίντερνετ) το οποίο είναι ένα ήσυχο και οικογενειακό κάμπιγνκ, αρκετά μικρό με μεγάλες όμως θέσεις, φιλικό περιβάλλον, καλοί άνθρωποι, σκιά, μίνι μάρκετ με ζεστό ψωμί κάθε πρωί και τσιγάρα, πιτσαρία - εστιατόριο και δροσιά τόση που το βραδάκι θες το ζακετάκι σου (μη σου πω και καμιά κουβερτούλα μαζί με το σεντονάκι). Τα αρνητικά του κάμπινγκ: 1) περνάει τρένο από μπροστά από το κάμπινγκ (που όντως σας το ορκίζομαι, ούτε που του δίνετε σημασία, σχεδόν δεν ακούγεται), 2) η καθαριότητα στις τουαλέτες θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη (όχι βέβαια ότι δεν είναι καλή), 3)κουνούπια αρκετά όμως με το κατάλληλο αντικουνουπικό (για μένα το PYROX MAT) δεν σε πλησιάζει τίποτα και 4) η θάλασσα είναι 200 μέτρα από το κάμπιγνκ που σημαίνει οτι θες περπάτημα όμως σε πέντε λεπτά με τα πόδια είσαι εκεί και έχει αρκετά καλή θάλασσα με βότσαλο έξω και άμμο μέσα! Το μέγα συν.....: έχει πεντακάθαρη πισίνα με υδρομασάζ και ειδικό χώρο πιο υπερυψωμένο για τα μικρά παιδιά με καγκελάκι.... Πιστέψτε με... αν δεν σας πειράζει να περπατήσετε λίγο μέχρι τη θάλασσα.... αυτό το κάμπινγκ αξίζει πολλά!!!

Εγώ εκεί έκλεισα όλο τον αύγουστο και είμαι σίγουρη δεν θα το μετανιώσω καθόλου.

Ότι πληροφορίες χρειάζεστε.... ρωτήστε με!!!

φιλιά, Μάγδα
#485

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 9
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

magda απάντησε στο θέμα: Απ:Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

Προς CampChild.

Ενημέρωσέ μας ποια κάμπινγκ έχει στον Πλαταμώνα και δώσε μας πληροφορίες περί τιμών, θάλασσας, εάν έχει κουνούπια και τί λέει από θέσεις και καθαριότητα.

Ευχαριστώ, Μάγδα
#486

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 39
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ASLAN απάντησε στο θέμα: Απ:Τα φώτα σας παρακαλώωωωω

ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ: ΤΟ "ΝΙΚ", ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ (ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ) ΗΣΥΧΟ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ, ΣΚΗΝΗ, ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: 17ΕΥΡΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ "ΜΟΝΙΜΑ" ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ, ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Η ΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ!!
ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΑΛΑΜΙ", ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ... ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ Η ΘΕΑ ΜΗΔΑΜΙΝΗ!:S ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 28ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΤΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ):unsure: (?)
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ΄ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΡΟΣΙΑ!!:silly: :silly:
#498

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ