Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Dimop απάντησε στο θέμα: Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

Καλώς σας βρήκα, διαθέτω προς πώληση μία τροχοσκηνή Camptourist GT 6-2W σε πάρα πολύ κατάσταση σχεδόν άριστη. Όπως αυτή που έχεις φωτογραφία στο προφίλ σου. Αν υπάρχει ενδιαφέρον το τηλέφωνό μου είναι 6983503224.
#21268

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 336
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 148

Nikos L. απάντησε στο θέμα: Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

Το μεγαλύτερο προσόν της τροχοσκηνής είναι το υλικό κατασκευής της σε συνάρτηση με τη δυνατότητα ρυμούλκισης. Φτιαγμένες στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων από βαμβακερό καραβόπανο, προσφέρουν πολύ καλύτερες συνθήκες διαβίωσης από μια συνηθισμένη πλαστική σκηνή. Καλύτερο έλεγχο κλίματος, περισσότερη δροσιά το καλοκαίρι και καλύτερη δυνατότητα θέρμανσης τον χειμώνα, αποφυγή συγκέντρωσης υγρασίας στο εσωτερικό της κ.λπ.

Το καραβόπανο προσθέτει πολύ περισσότερο βάρος στο αντίσκηνο, γι αυτό και η λύση να φορτώνονται οι τροχοσκηνές σε τρέιλερ και να ρυμουλκούνται από το αυτοκίνητο.

Σε σχέση με ένα τροχόσπιτο έχουμε μικρότερο βάρος, άρα και μεγαλύτερη ταχύτητα ταξιδιού και ευελιξία, συν την δυνατότητα να ρυμουλκηθεί η τροχοσκηνή και από μικρής ιπποδύναμης και ικανότητας έλξης αυτοκίνητα. Κατά τα άλλα όμως χρειάζεται όλες τις σχετικές νομιμες διαδικασίες και διατυπώσεις, όπως άδεια έλξης από το Υπουργείο Μεταφορών και τα υπόλοιπα.

Φυσικά η τροχοσκηνή δεν πάει παρά μόνο εκεί που μπορεί να φτάσει το αυτοκίνητο που τη ρυμουλκεί. Σε σημεία δηλαδή ακόμη πιο περιορισμένα από αυτά που μπορεί να φτάσει το αυτοκίνητο μόνο του. Φυσικά δεν θα κατέβει το μονοπάτι που οδηγεί σε μια όμορφη παραλία, δεν θα μπει στο καϊκι που σε πάει στην αμμουδιά για την οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, δεν θα μπορέσει να διασχίσει έναν άγριο χωματόδρομο και βεβαίως δεν μπορεί να κάνει trekking ή ορειβασία.

Η αλήθεια είναι πως μέσα στην τροχοσκηνή βρίσκονται συνήθως και τα στρώματα για τον ύπνο, ένα μικρό καθιστικό ή και μια εξοπλισμένη κουζίνα ακόμα. Επίσης ορισμένες διαθέτουν και σχάρα που μπορεί να αυξήσει την χωρητικότητα σε πράγματα του αυτοκινήτου, ήταν είναι κλειστή και ταξιδεύει.
Αλήθεια όμως είναι και ότι σε χρόνο στησίματος δεν προσφέρουν κάτι ιδιαίτερα γρήγορο, συχνά μάλιστα το στήσιμό τους είναι πιο πολύπλοκο και πιο χρονοβόρο από τις κλασικές σκηνές.

Η τροχοσκηνή ακόμα αυξάνει το κόστος των μετακινήσεων σου. Είτε με την επιβάρυνση σε καύσιμα που θα υπάρξει στο αυτοκίνητο, είτε -κι εδώ μεγαλώνει κατά πολύ το πρόβλημα- με την αύξηση του κόστους των ακτοπλοϊκών ταξιδιών.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι η αποθήκευσή τους. Χρειάζονται μόνιμο πάρκινγκ. Αν κάποιος δεν διαθέτει ιδιόκτητο γκαράζ ή έστω μιαν αυλή, θα πρέπει να μεριμνήσει για την ενοικίαση μιας θέσης σε πάρκινγκ.

Μια εναλλακτική λύση πάντως είναι οι σκηνές οροφής. Πολλές από αυτές κατασκευάζονται από τα ίδια εξαιρετικά υλικά των τροχοσκηνών. Ορισμένα μοντέλα, ή συνδυασμοί 2 σκηνών στο ίδιο αυτοκίνητο, δίνουν τη δυνατότητα φιλοξενίας ως και 4ων ατόμων, δηλαδή ακριβώς η συνηθέστερη χωρητικότητα και των τροχοσκηνών και στήνονται σε πολύ-πολύ λιγότερο χρόνο (κάποιες μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα). Περιέχουν κι αυτές τα στρώματά τους, αλλά έχουν σχεδόν τους ίδιους με τις τροχοσκηνές περιορισμούς πρόσβασης σε σημεία που δεν πηγαίνει αυτοκίνητο.

Όμως δεν χρειάζονται ειδικές άδειες κυκλοφορίας, είναι -τουλάχιστον ως καινούργιες - πιο φτηνές και όταν δεν τις χρειάζεσαι χωρανε στο πατάρι ή στην αποθήκη ενός διαμερίσματος.
#21272
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Zoolander, ΤΡΙΦΥΛΛΟΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Dimop απάντησε στο θέμα: Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

Νίκο καλησπέρα, από το δείγμα γραφής σου με χαρά διαπιστώνω ότι όσον αφορά το κάμπινγκ-σκηνές οι απόψεις σου είναι αρκετά εμπεριστατωμένες, ρεαλιστικές, ώριμες και θέλω να πιστεύω πολύ χρήσιμες. Θέλω μόνο να επισημάνω λίγα πράγματα όσον αφορά τις τροχοσκηνές.
Η σύγκριση για μένα είναι ανάμεσα σε τροχοσκηνή και τροχόσπιτο, έτσι λοιπόν με τροχοσκηνή μπορείς να ταξιδέψεις άνετα και να επισκεφθείς όλα τα camping είτε είναι στην ηπειρωτική χώρα, είτε είναι σε νησί κ.λ.π., αντιθέτως με το τροχόσπιτο οι μετακινήσεις είναι αρκετά δύσκολες έως σχεδόν απαγορευτικές για ένα μέσο οδηγό με ένα μεσαίο αυτοκίνητο (άντε να ανεβείς - κατεβείς το πήλιο κ.α.), γιαυτό άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφεία των τροχόσπιτων είναι παρκαρισμένα μόνιμα σε ένα μόνον μέρος( εξαιρουμένων εννοείται των αυτοκινούμενων). Η τροχοσκηνή επιπλέον δεν απαιτεί ειδικό σήμα και ασφάλεια για να κυκλοφορήσει ούτε έχει το ίδιο κόστος συντήρησης. Σχετικά με τις σκηνές οροφής για μένα δεν καλύπτουν τις ανάγκες μιας οικογένειας και πολυήμερων διακοπών, οι οποίες δεν είναι μόνον ο ύπνος και αυτός με δυσκολίες........, απεναντίας για έναν νεαρό και για ενα σαββατοκύριακο είναι ότι πρέπει. Κλείνοντας εμπειρικά καταλήγω στα εξής, οι διακοπές με σκηνή θέλουν χώρο για τις βασικές τουλάχιστον ανάγκες, να μπορείς να κινηθείς όρθιος και να μην ξαπλώνεις έδαφος καθώς και μία στοιχειώδη κουζίνα (το γάλα των παιδιών, ένα καφεδάκι ,μία μακαρονάδα και ότι άλλο απλό).Συμπερασματικά αν υπάρχουν χρήματα αυτοκινούμενο, αν όχι τροχοσκηνή και αν δεν είναι ούτε αυτό εφικτό τότε τουλάχιστον μεγάλη σκηνή. Μιλάμε πάντα για οικογένεια, για νεαρούς-ες όλα είναι εύκολα....... .
#21274

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 336
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 148

Nikos L. απάντησε στο θέμα: Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

Φίλε Dimop, πολύ σωστά συγκρίνεις την τροχοσκηνή με το τροχόσπιτο περισσότερο και όχι με τις σκηνές. Νομίζω πως στους πιο πολλούς υποψήφιους αγοραστές τροχοσκηνής αυτό το δίλημμα υπάρχει: Τροχόσπιτο ή τροχοσκηνή;

Φυσικά για μια οικογένεια που επιθυμεί να μετακινείται και να αλλάζει συχνά σημείο διακοπών, η τροχοσκηνή ενδείκνυται. Αλλά αν και ευκολότερη στη μετακίνησή της, είναι αρκετά χρονοβόρα στο στήσιμό της.

Κάνω κάμπινγκ εδώ και πολλές δεκαετίες, καθώς κοντεύω όπου να'ναι τα 50. Σαν παιδί με τους γονείς μου, αργότερα έφηβος και νέος με παρέες φίλων ή σαν ζευγάρι και εδώ και 6 χρόνια που έγινα μπαμπάς με την δική μου οικογένεια που περιλαμβάνει δύο ζωηρά πιτσιρίκια. Κάνω κάμπινγκ ελεύθερο ή οργανωμένο, καλοκαίρι, αλλά και χειμώνα, στη θάλασσα και στο βουνό, στην Ελλάδα κυρίως, αλλά και στο εξωτερικό. Το συμπέρασμά μου μετά από όλα αυτά είναι ότι το βασικό κίνητρο που με ωθεί στην κατασκήνωση είναι η αίσθηση ελευθερίας που μου χαρίζει και η ευκολία εγκατάστασης και μετακίνησης.
Δηλαδή πόσο εύκολα στηνω και ξεστήνω.

Κατά καιρούς μπήκα σε διάφορα τριπ. Έφαγα περίπου δέκα χρόνια, όπου κάθε καλοκαίρι αγόραζα και μια μεγαλύτερη σε μέγεθος σκηνή, χωρίς να την έχω πραγματικά ανάγκη και άλλα απολύτως εξεζητημένα αξεσουάρ. Πτυσσόμενες και χημικές τουαλέτες, ηλεκτρικές ντουσιέρες που λειτουργούσαν συνδεδεμένες με την 12voltη παροχή του αυτοκινήτου, στρώματα, υποστρώματα, κουζινικά, αιώρες, ηλεκτρικά ψυγεία, ακόμα και φορητό νεροχύτη κουβαλούσα κάποτε (που βεβαίως δεν χρησιμοποίησα ποτέ, διότι δεν είχε κανένα νόημα).
Έχω χρησιμοποιήσει μέχρι και πτυσσόμενο τροχόσπιτο ( το Rapido αν έχεις ακουστά) και δύο δανεικές τροχοσκηνές.

Σήμερα έχω πάντα έτοιμο έναν μεγάλο σάκο που μέσα περιέχει τα βασικά: 2 καλές μικρές σκηνές των 2 ατόμων η καθεμία, δύο διπλά υποστρώματα, 4 ελαφριά sleeping bag, 25 λίτρα νερό, υγρό σαπούνι, φακό, μωρομάντηλα, φορτιστή για το κινητό και μια μπάλα. Όταν τα πράγματα ζορίζουν λέω σε δύο φίλους, στα παιδιά και στην καλή μου: "μάγκες δεν πάμε να την πέσουμε στην παραλία απόψε;", ρίχνω τον σάκο στο αυτοκίνητο, μια στάση για να πάρουμε μπύρες και κάνα σουβλάκι και τέλος.

Ούτε να σκέφτομαι που πάω και πόση ώρα θα κάνω να στήσω και αν θα βρω χώρο και διάφορα άλλα ανασταλτικά. Κι αν μαζευτούμε πολλοί και δεν χωράμε στις σκηνές, πάλι δεν πειράζει. Κάποιος θα κοιμηθεί στ' αμάξι, κάποιος θα την πέσει στην άμμο της παραλίας και κάποιος μπορεί να μείνει ξυπνιος όλη νύχτα να κοιτάει τη θάλασσα αν κουνιέται...

Γι αυτό γενικά έχω πια μια τάση να προτιμώ τον minimal εξοπλισμό. Επιπλέον ενώ σε όλα σχεδόν τα είδη κατασκήνωσης η τεχνολογία τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια έχει κάνει ραγδαία άλματα, στις τροχοσκηνές δεν έχουμε μεγάλη εξέλιξη και παραμένουν ουσιαστικά ίδιες όπως και τη δεκαετία του '80. Σήμερα υπάρχουν μεγάλες σκηνές τριών δωματίων που ζυγίζουν 12 κιλά και στηνονται σε ένα τέταρτο της ώρας. Υπάρχουν αυτοφούσκωτα στρώματα, φορητά ψυγεία και κουζίνες, ψησταριές μιας χρήσης και ότι άλλο βάλει ο νους σου.
Η τροχοσκηνή είχε νόημα όταν στις απλές σκηνές κρύωνες το βράδυ, έσκαγες μόλις έβγαινε ο ήλιος και νόμιζες πως ήσουν κλεισμένος μέσα σε μια πλαστική σακούλα ή όταν οι ηλεκτρικές τρόμπες ήταν είδος πολυτελείας.

Σήμερα γιατί να δώσει κάποιος 4 και 5 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει μια καινούρια τροχοσκηνή, ενώ μπορεί με το 1/3 των χρημάτων να έχει τον κορυφαίο εξοπλισμό κατασκήνωσης σε πιο συμβατικές λύσεις; Ένας ικανός λόγος θα ήταν η αντοχή τους στην χρήση. Καθώς είναι βέβαιο πως μια τροχοσκηνή θα κρατήσει πολύ περισσότερα χρόνια από μια πλαστική. Ίσως γι αυτό μια συμφέρουσα λύση να ήταν οι μεταχειρισμένες τροχοσκηνές, αλλά στην Ελλάδα τουλάχιστον η αγορά είναι μικρή.

Βεβαίως μετά από όλα αυτά εκείνο που δεν αλλάζει είναι πως η κατασκήνωση έχει διαφορετικό νόημα για τον κάθε κατασκηνωτή. Άλλος προτιμά έτσι, άλλος αλλιώς. Με αυτή την έννοια δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Απλά εγώ στην προσωπική μου εμπειρία σαν κατασκηνωτής κατάλαβα ότι απελευθερώθηκα και ζω καλύτερα το κάμπινγκ από τη στιγμή που έπαψα να αναπαράγω το αστικό περιβάλλον και τις αστικές συνήθειες στις κατασκηνώσεις μου.
#21275

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 943
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 246

Uncle George απάντησε στο θέμα: Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

Κυριολεκτικά απολαμβάνω την συζήτησή σας, τόσο ως προς το περιεχόμενο, όσο και ως προς την ορθογραφία – σύνταξη – μορφοποίηση και το εννοώ…

Πέραν αυτού, μία “παρατήρηση”: Όπως έχω αναφέρει άπειρες φορές, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις όπου στο ευρύτερο θέμα του camping υφίσταται αντικειμενικότητα, υπό την έννοια 1 + 1 = 2. Ως εκ τούτου, μην κάνετε το “λάθος” (έστω και κάποιες ελάχιστες φορές) να εξάγετε γενικότερα συμπεράσματα, τα οποία βασίζονται σε ειδικότερες (προσωπικές) ανάγκες - κριτήρια – προτεραιότητες – εμπειρίες – κ.α.

Με άλλα λόγια και για να γίνω απόλυτα κατανοητός, θα παρομοίαζα την τροχοσκηνή με ένα αυτοκίνητο τύπου SUV, την σκηνή με ένα καθαρόαιμο Off-Road 4x4 και το τροχόσπιτο με ένα κοινό αυτοκίνητο.
Με βάση αυτή την (ρεαλιστική) παρομοίωση, δεν (μπορεί και κατ’ επέκταση δεν πρέπει να) τίθεται θέμα απόλυτης σύγκρισης μεταξύ τους (τροχοσκηνή ή σκηνή, τροχοσκηνή ή ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο)!
Είναι 3 διαφορετικοί τύποι (ο καθένας εκ των οποίων έχει τα θετικά του, αλλά και τα αρνητικά του) και απευθύνονται σε 3 διαφορετικά target groups αγοραστών (οι οποίοι έχουν παντελώς διαφορετικές ανάγκες - κριτήρια – προτεραιότητες – κ.τ.λ. και φυσικά δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις μόστρας…).

I don't care cause I m not the best! There are many worse...
#21276

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 174
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 25

PanagiotisR απάντησε στο θέμα: Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

Οι ανάγκες ποικίλουν ανάλογα και το τι ζητάει ο καθένας και το πόσο «πολιτισμό» θέλει να έχει μαζί του.
Το τροχόσπιτο μου αρέσει σαν ιδέα ότι δεν χρειάζεται να στήσεις τίποτα, τα έχεις όλα έτοιμα και τακτοποιημένα και ανά πάσα στιγμή μπορείς να φύγεις. Να στήσεις κάπου και το μόνο που να χρειάζεται να κάνεις να είναι να βγάλεις τις καρέκλες σου και να κάτσεις. Σου παρέχει μια «ασφάλεια». Μπορείς να μαγειρέψεις και το σημαντικότερο όλων είναι ότι έχεις τουαλέτα………
Τα αρνητικά του, για μένα, είναι ότι θέλεις ένα δυνατό αυτοκίνητο, περιορίζεις κατά πάρα πολύ τις επιλογές σου και φυσικά το οικονομικό (από την αγορά και την συντήρηση, μέχρι και τα παραπάνω καύσιμα, ακτοπλοϊκά κτλ).
Η σκηνή οροφής είναι πολύ ωραία λύση ΜΟΝΟ για ύπνο. Απλά σκέφτομαι ότι το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι σε τελείως επίπεδη επιφάνεια και φαντάζομαι ότι είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση να βρεις σκιά.
Επειδή εμένα μου αρέσουν πολύ οι χωματόδρομοι και οι πιο απομακρυσμένες παραλίες, είναι πολλές οι περιπτώσεις που ο δρόμος δεν φτάνει κοντά στην παραλία και έτσι θα πρέπει να αφήσεις το αυτοκίνητο πιο μακριά. Σε τέτοιες περιπτώσεις νομίζω είναι τελείως άβολη η λύση της σκηνής οροφής. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για το τροχόσπιτο, που δεν το βάζεις ούτε καν σε χωματόδρομο (εκτός και αν είναι πολύ βατός). Η τροχοσκηνή έχει και αυτή το ίδιο πρόβλημα, με την μόνη διαφορά από το τροχόσπιτο ότι αν μπεις σε έναν χωματόδρομο που δεν ξέρεις και πρέπει να κάνεις αναστροφή κάπου με περιορισμένο χώρο, το βγάζεις από το αυτοκίνητο και το γυρνάς μόνο του.
Τελικά, για μένα τουλάχιστον, σαν την λύση της σκηνής δεν υπάρχει. Ο καλύτερος συνδυασμός που θα μου άρεσε είναι ένα τρέιλερ πιο ψηλό να μην έχει πρόβλημα με ήπια εκτός δρόμου οδήγηση και να έχει την δυνατότητα να στήσεις επάνω του μια σκηνή. Φανταστείτε ένα τρέιλερ με καπάκι που αναπτύσσεται σε διπλάσιο και πάνω του έχει από πριν μια κλασική σκηνή που το μόνο που χρειάζεται είναι οι μπανέλες της. Σε περίπτωση που δεν θέλεις να στήσεις πάνω στο τρέιλερ, την βγάζεις και πας στην παραλία. Ο χώρος από κάτω είναι καθαρά αποθηκευτικός , με μόνιμα τον εξοπλισμό και το μόνο που χρειάζεται να προσθέτεις κάθε φορά είναι τρόφιμα και αναλώσιμα. Σημεία στήριξης που θα το σταθεροποιούν και θα μπορεί να αλφαδιάζεται εύκολα ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος.
Αυτό θα ήθελα να κάνω στο μέλλον αν δω ότι όντως μπορεί να δουλέψει έτσι όπως το φαντάζομαι.
#21279

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Dimop απάντησε στο θέμα: Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

Παναγιώτη καλησπέρα, πολύ σωστά όσα αναφέρεις και ιδιαίτερα η σκέψη σου για μετατροπή μιάς τροχοσκηνής, ώστε να γίνεται πολύ απλά και γρήγορα το στήσιμό της. Το έχουν κάνει γνωστοί μου, άλλος προσαρμόζοντας άλλη σκηνή (εννοείται με μπανέλες) και άλλος μετατρέποντας την σε αναδιπλούμενο τροχόσπιτο χρησιμοποιώντας ελαφρά πανελ αλουμινίου και ψιλό πλακάζ θαλάσσης. Το αποτέλεσμα τουλάχιστον για μένα εντυπωσιακό και λειτουργικότατο (όταν ο άνθρωπος θέλει και πιάνουν τα χέρια του κάνει θαύματα....).
Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις τις σκέψεις σου.
#21280
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": PanagiotisR

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Zoolander απάντησε στο θέμα: Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

Χαίρομαι που αναθερμάνθηκε το θέμα της τροχοσκηνης και υπάρχουν τόσες απόψεις.
Σύντομα θα σας έχω νέα με τα κατορθώματά μου.
Ελπίζω να σας αρέσουν!
#21282

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Dimop απάντησε στο θέμα: Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

Έχω δημοσιεύσει σημερινές (27-5-2017) φωτογραφίες από την προς πώληση τροχοσκηνή μου, κάνοντας κλικ στο προφίλ μου μπορείτε να τις δείτε. Σας εχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και εύχομαι ένα ήρεμο-όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι.
#21284

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Zoolander απάντησε στο θέμα: Νέος στην παρέα! (με τροχοσκηνή)

Φίλε Dimop.

Η τροχοσκινη είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Μακάρι να την πάρει κάποιος μερακλής σαν και εσένα.
Πες μας και μια τιμούλα!
#21293
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Dimop

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ