Κάμπινγκ και επιτραπέζια

  • Δημοσιεύσεις: 26
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

saavedra29 δημιούργησε το θέμα: Κάμπινγκ και επιτραπέζια

Είμαι λάτρης των επιτραπέζιων παιχνιδιών γενικά και ασχολούμαι συγγεκριμένα με το σκάκι τα τελευταία 17 χρόνια. Η άλλη μεγάλη μου αγάπη είναι το κάμπινγκ.
Πάντα ονειρευόμουνα ένα καλοκαίρι όπου θα μένω σε κάμπινγκ και θα παίζω σκάκι όλη τη μέρα. Αλλά βέβαια το πρόβλημα είναι ότι τα επιτραπέζια θέλουν και άλλα άτομα για να παιχτούν. Μέχρι πέρυσι πήγαινα με έναν φίλο μου του οποίου επίσης του αρέσουν (αν και δεν τρελένεται όσο εγώ). Φέτος πήγα με μια φίλη η οποία επίσης παίζει αλλά στις 2 μέρες έφυγε και απέμεινα τις άλλες 3 χωρίς αντίπαλο.
Εν ολίγης αναζητώ τρόπους να έχω παρέα στο κάμπινγκ για να παίζω. Π.χ. προτιμώ να παίζω στο μπαρ του κάμπινγκ όπου συνήθως υπάρχουν ξένοι και στους οποίους αρέσουν τα επιτραπέζια αλλά μια και δεν είμαι και πολύ κοινωνικός δεν αποδωσε ως τώρα. Επίσης απ'την σκακιστική κοινότητα της Πάτρας δεν έχω στενή φιλία με κανέναν (πόσο μάλλον που να κάνει κάμπινγκ) για να πάω.
Οπότε άνοιξα αυτό το θέμα, να υπάρχει, γιατί ίσως να μην είμαι και ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το "πρόβλημα". Αν μπορεί να γίνει και sticky ίσως οι λάτρεις επιτραπεζίων-κατασκηνωτές κατα τόπους να τύχει να συμπέσουν τοπικά και χρονικά.
#24944

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ