Μωρό και ελεύθερο

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

fay79 δημιούργησε το θέμα: Μωρό και ελεύθερο

Καλησπέρα. Σκέφτομαι φέτος να πάμε ελεύθερο με την κόρη μου που θα είναι τότε 12-13 μηνών. Λογικά όπως φαίνεται δεν θα περπατάει. Ή παραλία που λέμε είναι η Έλαια κοντά στην κυπαρισσια. Δεν έχω πάει ποτέ. Τι γνώμη έχετε; Επίσης επειδή υπάρχουν εκεί κοντά πολύ ωραία μέρη για πεζοπορίες σκέφτομαι να πάρω κάποιο baby backpack. Μάρσιπο πλάτης σαν καρεκλακι. Έχει κάποιος. Είναι βολικό; Ευχαριστώ
#24040

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 481
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 141

pankan απάντησε στο θέμα: Μωρό και ελεύθερο

Έχω χρησιμοποιήσει ευρύτατα σακίδιο πλάτης για μωρό. Επειδή αυτά πάνε από παιδί σε παιδί, η κόρη μου ήταν το "τρίτο χέρι". Την κουβάλαγα για χρόνια μέχρι που δεν άντεχα άλλο το βάρος και το χάρισα στον επόμενο. Κυρίως σε ολιγόωρα και πολύωρα περπατήματα στο βουνό. Να πάρεις κάτι καλό, κοίτα και για μεταχειρισμένο στο car.gr και τη χρυσή ευκαιρία. Το δικό μου ήταν vaude και στο κάτω μέρος είχε και χώρο για πράγματα.

Ωραία στην Ελέα αλλά δεν ξέρω να έχει περπατήματα κοντά. Το κοντινότερο είναι στη Νέδα. Πρέπει να πας με το αυτοκίνητο. Και στην Ολυμπία, την Αρχαία Μεσσήνη, στην Περιστεριά, στη Φολόη και αλλού. Γενικά θα μπεις κάμποσο στο αυτοκίνητο για να περπατήσεις.
Δες εδώ για την Ελέα: www.e-camping.gr/forum?view=topic&catid=20&id=9599#24020

Και εδώ για την εμπειρία μου με το παιδί:
www.e-camping.gr/forum?view=topic&catid=2&id=12031#23842
#24041
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fay79

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ