Νεανικό κάμπινγκ Πελοπόννησος

  • Δημοσιεύσεις: 6
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

blueterror δημιούργησε το θέμα: Νεανικό κάμπινγκ Πελοπόννησος

Όποιος μπορεί και ξέρει να βοηθήσει... οργανωμένο κάμπινγκ στην Πελοπόννησο μαξ 3 ώρες από Αθήνα που θα έχει νεολαία ή γύρω στην περιοχή να παίζουν μπαράκια που να μαζεύουν κόσμο.. όποιος ξέρει κάτι λέει..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
#23560

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 336
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 148

Nikos L. απάντησε στο θέμα: Νεανικό κάμπινγκ Πελοπόννησος

Σχεδόν όλη η Πελοπόννησος είναι περίπου στο 3ωρο από Αθήνα. Λίγα μέρη είναι αισθητά παραπάνω από τρεις ώρες διαδρομή.

Απέφυγε τα κάμπινγκ της βορειας πλευράς, Κορινθίας και Αχαΐας, είναι κυριώς οικογενειακά. Το ίδιο κατά βάση και στην Αργολίδα, αν κι εκεί μπορεί να τύχεις ελαφρώς πιο νεολαιΐστικη ατμόσφαιρα.

Δοκίμασε καλύτερα στη Σέμελη στο Λεωνίδιο και στα κάμπινγκ της Μάνης, στο Μαυροβούνι και στο Βαθύ. Τα τελευταία έχουν το προνόμιο να είναι κοντά το ένα στο άλλο, οπότε αν δεν σου κάνει κάποιο πας στο δίπλα. Πιο mainstream είναι αυτά στο Μαυροβούνι και πιο alternative εκείνα στο Βαθύ. (Πρόσεξε μόνο μην κάνεις πολύ φασαρία το βράδυ, γιατί κατά τις 20 Αυγούστου θα είμαι κι εγώ προς τα εκεί... χαχαχαχα...).

Προς την Ηλεία υπάρχει "παιχνίδι" στην περιοχή της Κουρούτας και στα παρακείμενα κάμπινγκ. Υπάρχει όμως και αρκετός "κλαρινογαμπρισμός", οπότε κρίνε και πράξε αν γουστάρεις ή όχι.

Τέλος η Μεσσηνία έχει πολύ ωραία κάμπινγκ, αλλά και τα περισσότερα από αυτά έχουν μάλλον οικογενειακό χαραχτήρα ή απευθύνονται κυρίως σε ξένους τροχοσπιτάδες. Η Φοινικούντα πάντως και η γύρω περιοχή μαζεύει και αρκετούς νέους.

Φυσικά η Πελοπόννησος δεν είναι σίγουρα Κυκλάδες. Κυρίως απευθύνεται σε οικογένειες και ζευγάρια. Αλλά έχει τόσες πολλές επιλογές που σίγουρα θα βρεις κι αυτό που ψάχνεις.

Καλή επιλογή.
#23563

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 32
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 11

st3f απάντησε στο θέμα: Νεανικό κάμπινγκ Πελοπόννησος

Καλησπερα,στη Πλάκα στο Λεωνιδιο έχει πολυ ωραίο καμπινγκ με πολυ καλές τιμές και δίπλα στη θαλαςςα, Σεμελη νομίζω λέγεται και σε 10' με τα πόδια είσαι και στα μπαράκια της περιοχής που βρίσκονται στο λιμανι, μαξ 3 ώρες με το αυτοκίνητο
#23564

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ